Urbo Vloženo 2. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Jo to máš pravdu. Ty HR pružiny jsem sice objednával na combi, ale byly za stejnou cenu jako normální a vypadaly na chlup stejně, takže si taky myslim, že je to dost možná jenom takovej marketingovej trik... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roti Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 jj o tech pruzinach zauvazuji. kdy budes prodavat?cena? no kdyz dam -50 na predek, tak si urvu naraznik. no ja mel na audi taky 35/35 a taky sedela vic prdel a to byla limuzuna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Urbo Vloženo 6. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 máš sz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dritek Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 (editace) Máte někdo zkušenosti s V-MAXX? Mám kombajna benzín a přemýšlím o tomhle podvozku http://www.tuning-in.cz/sportovni-podvozek...ni-50/40mm.html,chci k němu koupit alu Dezent V Dark 7x16 ET35 Editováno: 6. Duben 2009, autor: Dritek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dritek Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Nikdo mi neporadí? A já myslel že jsou tadi lidi se zkušenostma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 a copak chceš slyšet, taková otázka o ničem, já třeba bych vybral jinej podvozek a jiný kola.. hlavně naco se srát s podvozkem když tam stejně pak dáš jen šestnáctky, když už tak už Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dritek Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 a copak chceš slyšet, taková otázka o ničem, já třeba bych vybral jinej podvozek a jiný kola..hlavně naco se srát s podvozkem když tam stejně pak dáš jen šestnáctky, když už tak už Mě 16 stačí a nechci to snižovat o moc.Tak i tak mě čeká výměna podvozku a seriový je moc měkký tak chci něco tvrdšího a decentně snížit.Mám rodinu tak to nemůžu přehánět s financema Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 tak do něj běž, uvidíš co to udělá, záruku máš dva roky, tak se kdyžtak problém projeví kola bych stejně dal jiný a aspoň 17, cena neni zas tak velkej rozdíl a bude to odost hezčí (ale každýmu se líbí něco jinýho) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dritek Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 tak do něj běž, uvidíš co to udělá, záruku máš dva roky, tak se kdyžtak problém projeví kola bych stejně dal jiný a aspoň 17, cena neni zas tak velkej rozdíl a bude to odost hezčí (ale každýmu se líbí něco jinýho) Jenže ceny gum jsou někde jinde a původně jsem se ptal jestli s tím podvozkem má někdo zkušenost.Po pročítání fóra jsem zjistil že prdel sedí víc dole tak jsem chtěl znát názor vás zkušenějších ,popřípadě co by ste mi doporučili Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 zkušenosti tu jsou stimhle podvozkem různý.., podle odkazu sem pochopil že chceš štelovací variantu(ikyž tam je napsaný max snížení -50 ?? ) tak nevim přesně kterej podvozek chceš, no a pokud chceš jít do pevnýho snížení, tak se sednutá prdel dá řešit případně podložkou pod pružinu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dritek Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 zkušenosti tu jsou stimhle podvozkem různý.., podle odkazu sem pochopil že chceš štelovací variantu(ikyž tam je napsaný max snížení -50 ?? ) tak nevim přesně kterej podvozek chceš, no a pokud chceš jít do pevnýho snížení, tak se sednutá prdel dá řešit případně podložkou pod pružinu Tak jsem se rozhodl pro tento http://www.tuning-in.cz/skoda-octavia-komb...o-model-rs.html , a stěmi 17 jsi mi nasadil brouka do hlavy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 no to je mi už příjemnější značka a 17 bych ani nepřemejšlel pokoukej po netu pohledej a fakt to nejsou zas nějaký brutální rance za ty kola Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dritek Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 no to je mi už příjemnější značka a 17 bych ani nepřemejšlel pokoukej po netu pohledej a fakt to nejsou zas nějaký brutální rance za ty kola Koukám,koukám např http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=61796 a http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=65178.Jen musím vydržet do příštího týdne na penízky,o kterých to všechno je .Který by jsi bral ty? P.S.: máš pěkně udělanou oktu , úplně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 no čeče z těhle dvou nevim čeče ale tak ty za osmičku vpoho a cena příjemná, ty za 11 už mi přijde dost (na to co to je) oktávku sem už loni prodal, ale dík za chválu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dritek Vloženo 11. Duben 2009 Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 no čeče z těhle dvou nevim čeče ale tak ty za osmičku vpoho a cena příjemná, ty za 11 už mi přijde dost (na to co to je)oktávku sem už loni prodal, ale dík za chválu Podvozek je objednanej a našel jsem další alu a celkem se mi zamlovaj o proti těm dvoum předchozím http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=64288 P.S.:jak to že jsi prodal oktu?Co máš teď (asi mám díru v pročítání fóra )? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 11. Duben 2009 Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 páč sem chtěl pašíka B5 variant a toho mám vono jestli si mě s někym nepleteš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomastdi Vloženo 13. Duben 2009 Sdílet Vloženo 13. Duben 2009 nevim mozna uz je to mimo misu o kolik snizit to nevim ale kdyz jsem mel KW var.1 tak jsem to zkusil sesroubovat uplne dolu no a pacient se chytnul a uz to tenkrat tak zustalo ale taky jde o to kde se jezdi a tak ze ale po Praze normalne jsem s tim nemel problemy teda obcas jsem nekam nezajel a tak ale jako jinak se da.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cardomain Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 (editace) ... Editováno: 14. Červen 2009, autor: Cardomain Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
duch46 Vloženo 11. leden 2010 Sdílet Vloženo 11. leden 2010 možná blbá otázka nebo fušařina, ale , když si zadek sedne na kombiku vic nez by se očekávalo, jde to vyřešit např těma podložkama jako se dava paket pro špatné cesty, díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notobi Vloženo 12. leden 2010 Sdílet Vloženo 12. leden 2010 trochu asi jo ale buď to máš přeložený a nebo unavený pružiny spíš typuju že vozíš víc než je nosnost auta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
duch46 Vloženo 12. leden 2010 Sdílet Vloženo 12. leden 2010 (editace) ne to ne, jen mám v planu komplet weitec -35/-35 a jak tady ctu tak si zadek nejspis sedne víc, takže jestli pak lze tema silonovejma podlozkama to dorovnat edit - sorry blbe sem to vysvetlil u 1. prispevku Editováno: 12. leden 2010, autor: duch46 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headerTDI Vloženo 12. leden 2010 Sdílet Vloženo 12. leden 2010 tak se připojim i já, mám HP sporting zadek -3cm, a předek štelovací, takže je asi na origo vejšce ale jde taky -3 cm..... Předek mám nahoře kvůli tuhý zimě na jaro asi půjde níž, ale auto na běžný použiti bych jak -3 nešel, a to ještě přemejšlim o 3cm podložky dozadu..... Na tu zimu moc se tady u nás neprotahuje takže asi tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BENY Vloženo 10. Únor 2010 Sdílet Vloženo 10. Únor 2010 tak jsem to procital a tu variantu co chci odzkouset jsem nenasel.rs pruziny kopnout na obyc tlumice b4 od bilstainu.nemat nekdo odzkouseno jak se to bude chovat a co vase nazory na to.bude to delat nejaky problemy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.