Publikováno Prosinec 31, 200717 r Mohl by někdo pomoci s identifikací sportovního podvozku ?Jsou tam červené pružiny ,z pravé zadní jsem opsal čislo MSTL SK1196024040 HA, na tlumiči stejneho kola je červená nálepka a je tam A2 .Auto jsem na tomto podvozku koupil ,je to Octavie combi 1,9 TDI 81KW,dovoz z I.Děkuji.
Leden 2, 200817 r Autor V kufru je klasický štítek ,ale co se týče podvozku ,tak na něm žádný ůdaj není a ani nikde jinde. Pro ilustraci přikládám aktuální foto jak je to snížené.Rozhodl jsem se ,že podvozek půjde pryč , takže případný zájemce by se mohl ještě svézt , než ho vytáhnu.
Leden 13, 200817 r Tak někdo ho vyměnil dodatečně. Tohle bych teda na hory ani snad nechtěl to u je na mě moooc nízko
Leden 14, 200817 r V kufru je klasický štítek ,ale co se týče podvozku ,tak na něm žádný ůdaj není a ani nikde jinde. Pro ilustraci přikládám aktuální foto jak je to snížené.Rozhodl jsem se ,že podvozek půjde pryč , takže případný zájemce by se mohl ještě svézt , než ho vytáhnu. To je dodatečná montáž na 100% ,ale vypadá to slušně podívej se do dokladů od auta jestli tam ten původní majitel nestrčil nějaký doklad o provedené montáži
Leden 14, 200817 r Autor S takovým snížením to urcitě nevyjelo z fabriky , musel si to tam dát dotyčný na přání. Co je to za podvozek už neřeším , chci to dát do původniho stavu na sériové pružiny i tlumiče . Kdyby někdo věděl o nových originálních pružinách , tak mám zájem. Dávám ješte jedno foto, kdyby měl někdo zájem, nafotím více . Upraveno Leden 14, 200817 r od elkej
Leden 14, 200817 r no to je pecka, tak to ma bejt :-) skoda ze jsem moji taky takle rovnou nekoupil :-)
Leden 14, 200817 r Lezi hezky jen co je pravda....Kdyby si mel TDI a chtel novy predni pruziny (seriovy) tak mam, jety cca 3 mesice
Leden 18, 200817 r Má někdo zkušenost se švédskými pružinami Lesjöfors ? kdysy jsem si je dával na golfa2 (tvrdší z diesela na benzin..) a spokojenost
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.