elkej Vloženo 31. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2007 Mohl by někdo pomoci s identifikací sportovního podvozku ?Jsou tam červené pružiny ,z pravé zadní jsem opsal čislo MSTL SK1196024040 HA, na tlumiči stejneho kola je červená nálepka a je tam A2 .Auto jsem na tomto podvozku koupil ,je to Octavie combi 1,9 TDI 81KW,dovoz z I.Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 1. leden 2008 Sdílet Vloženo 1. leden 2008 Podle štítku v kufru nebo v servisní knířce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elkej Vloženo 2. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. leden 2008 V kufru je klasický štítek ,ale co se týče podvozku ,tak na něm žádný ůdaj není a ani nikde jinde. Pro ilustraci přikládám aktuální foto jak je to snížené.Rozhodl jsem se ,že podvozek půjde pryč , takže případný zájemce by se mohl ještě svézt , než ho vytáhnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 13. leden 2008 Sdílet Vloženo 13. leden 2008 Tak někdo ho vyměnil dodatečně. Tohle bych teda na hory ani snad nechtěl to u je na mě moooc nízko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 14. leden 2008 Sdílet Vloženo 14. leden 2008 V kufru je klasický štítek ,ale co se týče podvozku ,tak na něm žádný ůdaj není a ani nikde jinde. Pro ilustraci přikládám aktuální foto jak je to snížené.Rozhodl jsem se ,že podvozek půjde pryč , takže případný zájemce by se mohl ještě svézt , než ho vytáhnu. To je dodatečná montáž na 100% ,ale vypadá to slušně podívej se do dokladů od auta jestli tam ten původní majitel nestrčil nějaký doklad o provedené montáži Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elkej Vloženo 14. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 14. leden 2008 (editace) S takovým snížením to urcitě nevyjelo z fabriky , musel si to tam dát dotyčný na přání. Co je to za podvozek už neřeším , chci to dát do původniho stavu na sériové pružiny i tlumiče . Kdyby někdo věděl o nových originálních pružinách , tak mám zájem. Dávám ješte jedno foto, kdyby měl někdo zájem, nafotím více . Editováno: 14. leden 2008, autor: elkej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 14. leden 2008 Sdílet Vloženo 14. leden 2008 no to je pecka, tak to ma bejt :-) skoda ze jsem moji taky takle rovnou nekoupil :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 14. leden 2008 Sdílet Vloženo 14. leden 2008 leží hezky!! nemuže to bejt třeba inter alloy(ty jsou tusim itálie ne?) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 14. leden 2008 Sdílet Vloženo 14. leden 2008 Lezi hezky jen co je pravda....Kdyby si mel TDI a chtel novy predni pruziny (seriovy) tak mam, jety cca 3 mesice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elkej Vloženo 16. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. leden 2008 Má někdo zkušenost se švédskými pružinami Lesjöfors ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 18. leden 2008 Sdílet Vloženo 18. leden 2008 Má někdo zkušenost se švédskými pružinami Lesjöfors ? kdysy jsem si je dával na golfa2 (tvrdší z diesela na benzin..) a spokojenost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.