Přejít na obsah

elkej

Uživatel
  • Počet příspěvků

    10
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

397 zobrazení profilu

Oznámení elkej

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Mám stejný problém, po výměně čelního skla nefunguje dešťový senzor. Dal jsem novou gelovou podložku a stále nic. Paměť závad čistá. K životu to automatické stírání nepotřebuju, ale když už to tam je, rád bych to zprovoznil.
  2. elkej

    Volba tlumicu

    Dovolil bych si nesouhlasit s vyse napsanym tvrzenim , cituji : nemůžete čekat víc, dyť sem vám to říkal, Kayaba si neláme hlavu s tím, jestli máte 1.6 ,1.8 nebo 1.8T. Skodovka , konkretne u Octavie dava do prvovyroby cca 30 druhu pruzin a tlumicu , ktere ma rozlisene barevnymi puntikami . Zda skutecne jsou tyto produkty mezi sebou odlisne , nedokazu posoudit. Vsichni druhovyrobci tlumicu a pruzin si to zjednodusuji tim , ze maji v nabidce pouze nekolik druhu tlumicu a pruzin pro dany automobil . Co se tyce predni napravy Octavie , tak rozlisujou motorizaci do 1,6 vcetne a pak 1,8 vcetne a vys. Dale rozlisujou kratkou verzi (sedan) a combi , pro velkou zatez jeste nabizeji HD (tvrzene) pruziny . Sam ted resim nove pruziny a tlumice na mou OI combi TDI, ted mam snizeny podvozek a je to hrozne utrpeni . Po dlouhem shaneni novych nebo malo jetych pruzin za rozumnou cenu jsem koupil nove pruziny svedske firmy Lesjofors (nove jsou nove , tot muj nazor). Jeste se musim rozhodnout pro tlumice , ale zase nedam 2500kc za kus ve skodovce , takze nejspis KYB excelG. Jinak jsem na mem predchozim aute G3 TDI mel na predku KYB a naprosta spokojenost.
  3. elkej

    Podvozek

    Má někdo zkušenost se švédskými pružinami Lesjöfors ?
  4. elkej

    Volba tlumicu

    A co takhle takové snížení ?
  5. elkej

    Podvozek

    S takovým snížením to urcitě nevyjelo z fabriky , musel si to tam dát dotyčný na přání. Co je to za podvozek už neřeším , chci to dát do původniho stavu na sériové pružiny i tlumiče . Kdyby někdo věděl o nových originálních pružinách , tak mám zájem. Dávám ješte jedno foto, kdyby měl někdo zájem, nafotím více .
  6. elkej

    Podvozek

    V kufru je klasický štítek ,ale co se týče podvozku ,tak na něm žádný ůdaj není a ani nikde jinde. Pro ilustraci přikládám aktuální foto jak je to snížené.Rozhodl jsem se ,že podvozek půjde pryč , takže případný zájemce by se mohl ještě svézt , než ho vytáhnu.
  7. elkej

    Podvozek

    Mohl by někdo pomoci s identifikací sportovního podvozku ?Jsou tam červené pružiny ,z pravé zadní jsem opsal čislo MSTL SK1196024040 HA, na tlumiči stejneho kola je červená nálepka a je tam A2 .Auto jsem na tomto podvozku koupil ,je to Octavie combi 1,9 TDI 81KW,dovoz z I.Děkuji.
×
×
  • Vytvořit nový...