Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Kdybyste kdokoliv potřeboval udělat nějakou tu samolepku nebo třeba spzetku na nějaký srazy, můžete se obrátit na mě. Nepíšu to tady, abych na tom vydělal,nedávám si na tom žádný přirážky, ale jenom že mám na to mašiny, tak bych mohl bejt trošku užitečnej. lol Rád někomu udělám radost :p

SPZkou myslíš samolepkovou a nebo plechovou?

• Autor

Ani to, ani ono. Plastovou s polepem z folií. Jenom jí nacvakneš místo plechový. :)

Ukaž nějaky fotky, ja mam sice plechovy s nnickem ale i tak :)

• Autor

Hodim sem něco zejtra. Výhoda na tom je, že můžeš kombinovat barvy podkladu a písma. :palec2:

aha jasný, mě jde spíš o plechovou. Mám ty moje už dost dojebaný, tak bych rád nový se svou svým číslem :(

• Autor

Já ted mám taky nový značky. Ty minulý sem si přejel :feve:

kolik bys chtěl za značku ?

• Autor

No nevim to bysme se domluvili, počítám tak kylo pade za jednu. Záleží na matroši.

a šli by motorkářský tvary ?

• Autor
a šli by motorkářský tvary ?

A co si pod tim představuješ? :)

A co si pod tim představuješ? :)

Dát si jí na scooter co mam :p , na klubový srazy apod..

Uvažuju o tý spzetce...uvidim, až hodíš fotky. A jaký děláš polepy? Máš nějaký vzory a nebo ti vždycky někdo pošle fotku nebo návrh a ty to podle toho uděláš?

V tom neni žádnej problém :-) Rozměr může bejt maximálně asi 2m na 3m lol

OK, počkám na foto a pak dam vědět na SZ..

Ok :palec2:

tak kde to vázne ? :p

rozměr by byl 20x16cm kolik znaků by se vešlo na šířku ? a jakej styl písma umíš udělat ? tet dělam takovj návrh jak bych to asi tak chtěl

• Autor

Ahoj dneska sem to nějak nestíhal :-) Rozměr jak píšeš neni problém, font písma taky ne stačí si vybrat nebo si nějakej stáhni nebo tam může bejt i obrázek kterej se obkreslí a vyřízne. :p

Ahoj dneska sem to nějak nestíhal :-) Rozměr jak píšeš neni problém, font písma taky ne stačí si vybrat nebo si nějakej stáhni nebo tam může bejt i obrázek kterej se obkreslí a vyřízne. :p

a umíš i tu STK samolepku ?

• Autor
a umíš i tu STK samolepku ?

no jistě, ale ten hologram nebo co to je vážně neumim :D

takze ty bys mohl vlastne vyrobit uplne totoznou SPZ, akorat by byla hezka nova, to by bylo fajn, ale potom na tech znackach sou ty ochranny znamky, to uz asi nepujde...myslim takovy ten hologram...nebo co to je:) to by bylo asi riskantni a tim jezdit=)

takze ty bys mohl vlastne vyrobit uplne totoznou SPZ, akorat by byla hezka nova, to by bylo fajn, ale potom na tech znackach sou ty ochranny znamky, to uz asi nepujde...myslim takovy ten hologram...nebo co to je:) to by bylo asi riskantni a tim jezdit=)

na ježdění pohoda do tý doby než tě nekdo stopne :p

na ježdění pohoda do tý doby než tě nekdo stopne :p

no prave:)

kde váznou ty fotky? :)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.