Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Hľadal som rôzne na webe, hľadal som aj naživo v predajniach, no nikde nemajú FII Combi v béžovej capuccino. Ak niekto máte možnosť nafotiť FIIC, alebo nájdete fotky na webe, poprosil by som ich sem kol5

Ideálne by bolo v kombinácii s 16" Atria, hmlovky bežné aj corner, bez strešného nosiča/s čiernym/so strieborným...

Zítra se jedu podívat na Jarov tak jestli tam bude tak ti ji vyfotím. :)

• Autor

Super ďakujem. Ak by sa dalo, poprosil by som foto z rôznych uhlov :skoda:

Obehal som asi tucet predajní v decembri, videl som čiernu, modrú storm, šedú satin a striebornú - všade sa tie farby opakujú :blink:

Mám u sebe jenom telefon takže kvalita bude slabší, ale udělám co budu moct. :)

Tak Igore bohužel tam mají pouze stříbrnou a tu jsi viděl, tak snad někdo jiný ji bude mít.

Upraveno od Dave33

pouze toto

post-10855-1199276762_thumb.jpg

post-10855-1199276773_thumb.jpg

post-10855-1199276783_thumb.jpg

• Autor

pitrs78: Super, ďakujem, presne takéto niečo som mal na mysli. Už mi chýbajú len pohľady zpredu :wub:

Když si vzpomenu, tak ti v pátek nafotím ten předek. ;)

pitrs78: Super, ďakujem, presne takéto niečo som mal na mysli. Už mi chýbajú len pohľady zpredu :wub:

víc jich tam nebylo, pouze tyto 3

copak, vyměníš focuse za pořádný auto :)

• Autor

Jakr: No, Fabia sa prehupla do druhého polčasu svojho života a pomaly ale isto pripravujem pôdu na upgrade z FIC na FIIC :w00t1:

:palec2: vem rooma
  • Autor

Jakr: Ee, Room ma nejak neoslovuje. Na druhej strane, ak by bola rovnaká/veľmi podobná cena, ako za FIIC, tak prečo nie ;)

Jirka3: Vďaka, pozrieť sa na Vyzkoušeno ma veru nenapadlo! U nás majú predajcovia zatiaľ zákaz predať svoje predvádzacie FIIC...

• 1 rok později...

Mám prosbu - hledám fotky červeného kombíku (Corrida) se STŘÍBRNÝM střešním nosičem nebo kombi v zelené Arctic - kdyby někdo měl, tak vás o ně prosím :) Díky za pomoc při hledání :palec2:

Upraveno od PMA

2 Igor: nasel jsem fotky auta meho svagra, kdyz to poprve privezl... ;)

PS: Foceno mobilem, tak se omlouvam za kvalitu...

post-112-1235459067_thumb.jpg

post-112-1235459076_thumb.jpg

• Autor

Crake: Dík za foto - ešte pred rokom som koketoval s myšlienkou capuccinového kombíka, no nakoniec to vypálilo inak B)

PMA: Pokiaľ viem, tak zelená arctic sa na FIIC ešte nedáva. Mala byť ale ešte nie je.

dava, dava - vozy jsou uz na sklade....

post-2065-1235556959_thumb.jpg

• Autor

Vytlacil: Fakt je to zelená arctic? Podľa foto to vyzerá skôr modrá aqua... V SR som ešte nevidel ani jednu naživo.

Já jsem jednu arctic viděl dneska v Plzni na Nepomucký v Auto CB. Mají jí tam vystavenou venku na plošině. Teda myslím,

že je to ona. Byla taková světlounce zelená, ale byl to tuším hatchback, teď si to nějak nedokážu vybavit.

Upraveno od mambo

Mám prosbu - hledám fotky červeného kombíku (Corrida) se STŘÍBRNÝM střešním nosičem nebo kombi v zelené Arctic - kdyby někdo měl, tak vás o ně prosím :) Díky za pomoc při hledání :palec2:

post-7073-1235595902_thumb.jpg

Ano Igor, je to skutecne ona, u nas bylo par vozu skladem, ale uz jsou pryc, jinak bych je vyfotil - vykoupili je nemci, kteri ted podnikaji najezdy na ceske autosalony :-)

• 1 rok později...

Hľadal som rôzne na webe, hľadal som aj naživo v predajniach, no nikde nemajú FII Combi v béžovej capuccino. Ak niekto máte možnosť nafotiť FIIC, alebo nájdete fotky na webe, poprosil by som ich sem kol5

Ideálne by bolo v kombinácii s 16" Atria, hmlovky bežné aj corner, bez strešného nosiča/s čiernym/so strieborným...

ahoj,

tak zkus ještě kouknout sem:

vsimni si datum kedy sa to Igor pytal :palec2: Bolo to 1.Januara 2008 ;)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.