Publikováno Leden 1, 200817 r Hľadal som rôzne na webe, hľadal som aj naživo v predajniach, no nikde nemajú FII Combi v béžovej capuccino. Ak niekto máte možnosť nafotiť FIIC, alebo nájdete fotky na webe, poprosil by som ich sem Ideálne by bolo v kombinácii s 16" Atria, hmlovky bežné aj corner, bez strešného nosiča/s čiernym/so strieborným...
Leden 1, 200817 r Autor Super ďakujem. Ak by sa dalo, poprosil by som foto z rôznych uhlov Obehal som asi tucet predajní v decembri, videl som čiernu, modrú storm, šedú satin a striebornú - všade sa tie farby opakujú
Leden 2, 200817 r Tak Igore bohužel tam mají pouze stříbrnou a tu jsi viděl, tak snad někdo jiný ji bude mít. Upraveno Leden 2, 200817 r od Dave33
Leden 2, 200817 r Autor pitrs78: Super, ďakujem, presne takéto niečo som mal na mysli. Už mi chýbajú len pohľady zpredu
Leden 3, 200817 r pitrs78: Super, ďakujem, presne takéto niečo som mal na mysli. Už mi chýbajú len pohľady zpredu víc jich tam nebylo, pouze tyto 3
Leden 3, 200817 r pitrs78: Super, ďakujem, presne takéto niečo som mal na mysli. Už mi chýbajú len pohľady zpredu copak, vyměníš focuse za pořádný auto
Leden 3, 200817 r Autor Jakr: No, Fabia sa prehupla do druhého polčasu svojho života a pomaly ale isto pripravujem pôdu na upgrade z FIC na FIIC
Leden 4, 200817 r Autor Jakr: Ee, Room ma nejak neoslovuje. Na druhej strane, ak by bola rovnaká/veľmi podobná cena, ako za FIIC, tak prečo nie Jirka3: Vďaka, pozrieť sa na Vyzkoušeno ma veru nenapadlo! U nás majú predajcovia zatiaľ zákaz predať svoje predvádzacie FIIC...
Únor 23, 200916 r Mám prosbu - hledám fotky červeného kombíku (Corrida) se STŘÍBRNÝM střešním nosičem nebo kombi v zelené Arctic - kdyby někdo měl, tak vás o ně prosím Díky za pomoc při hledání Upraveno Únor 23, 200916 r od PMA
Únor 24, 200916 r 2 Igor: nasel jsem fotky auta meho svagra, kdyz to poprve privezl... PS: Foceno mobilem, tak se omlouvam za kvalitu...
Únor 24, 200916 r Autor Crake: Dík za foto - ešte pred rokom som koketoval s myšlienkou capuccinového kombíka, no nakoniec to vypálilo inak PMA: Pokiaľ viem, tak zelená arctic sa na FIIC ešte nedáva. Mala byť ale ešte nie je.
Únor 25, 200916 r Autor Vytlacil: Fakt je to zelená arctic? Podľa foto to vyzerá skôr modrá aqua... V SR som ešte nevidel ani jednu naživo.
Únor 25, 200916 r Já jsem jednu arctic viděl dneska v Plzni na Nepomucký v Auto CB. Mají jí tam vystavenou venku na plošině. Teda myslím, že je to ona. Byla taková světlounce zelená, ale byl to tuším hatchback, teď si to nějak nedokážu vybavit. Upraveno Únor 25, 200916 r od mambo
Únor 25, 200916 r Mám prosbu - hledám fotky červeného kombíku (Corrida) se STŘÍBRNÝM střešním nosičem nebo kombi v zelené Arctic - kdyby někdo měl, tak vás o ně prosím Díky za pomoc při hledání
Únor 25, 200916 r Ano Igor, je to skutecne ona, u nas bylo par vozu skladem, ale uz jsou pryc, jinak bych je vyfotil - vykoupili je nemci, kteri ted podnikaji najezdy na ceske autosalony :-)
Duben 14, 201015 r Hľadal som rôzne na webe, hľadal som aj naživo v predajniach, no nikde nemajú FII Combi v béžovej capuccino. Ak niekto máte možnosť nafotiť FIIC, alebo nájdete fotky na webe, poprosil by som ich sem Ideálne by bolo v kombinácii s 16" Atria, hmlovky bežné aj corner, bez strešného nosiča/s čiernym/so strieborným... ahoj, tak zkus ještě kouknout sem:
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.