Igor Vloženo 1. leden 2008 Sdílet Vloženo 1. leden 2008 Hľadal som rôzne na webe, hľadal som aj naživo v predajniach, no nikde nemajú FII Combi v béžovej capuccino. Ak niekto máte možnosť nafotiť FIIC, alebo nájdete fotky na webe, poprosil by som ich sem Ideálne by bolo v kombinácii s 16" Atria, hmlovky bežné aj corner, bez strešného nosiča/s čiernym/so strieborným... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dave33 Vloženo 1. leden 2008 Sdílet Vloženo 1. leden 2008 Zítra se jedu podívat na Jarov tak jestli tam bude tak ti ji vyfotím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 1. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 1. leden 2008 Super ďakujem. Ak by sa dalo, poprosil by som foto z rôznych uhlov Obehal som asi tucet predajní v decembri, videl som čiernu, modrú storm, šedú satin a striebornú - všade sa tie farby opakujú Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dave33 Vloženo 1. leden 2008 Sdílet Vloženo 1. leden 2008 Mám u sebe jenom telefon takže kvalita bude slabší, ale udělám co budu moct. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dave33 Vloženo 2. leden 2008 Sdílet Vloženo 2. leden 2008 (editace) Tak Igore bohužel tam mají pouze stříbrnou a tu jsi viděl, tak snad někdo jiný ji bude mít. Editováno: 2. leden 2008, autor: Dave33 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrs78 Vloženo 2. leden 2008 Sdílet Vloženo 2. leden 2008 pouze toto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 2. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. leden 2008 pitrs78: Super, ďakujem, presne takéto niečo som mal na mysli. Už mi chýbajú len pohľady zpredu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 2. leden 2008 Sdílet Vloženo 2. leden 2008 Když si vzpomenu, tak ti v pátek nafotím ten předek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrs78 Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 pitrs78: Super, ďakujem, presne takéto niečo som mal na mysli. Už mi chýbajú len pohľady zpredu víc jich tam nebylo, pouze tyto 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 pitrs78: Super, ďakujem, presne takéto niečo som mal na mysli. Už mi chýbajú len pohľady zpredu copak, vyměníš focuse za pořádný auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 3. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. leden 2008 Jakr: No, Fabia sa prehupla do druhého polčasu svojho života a pomaly ale isto pripravujem pôdu na upgrade z FIC na FIIC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 vem rooma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 4. leden 2008 Sdílet Vloženo 4. leden 2008 Co toto? http://www.vyzkouseno.cz/showcar.php?id=124553 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 4. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 4. leden 2008 Jakr: Ee, Room ma nejak neoslovuje. Na druhej strane, ak by bola rovnaká/veľmi podobná cena, ako za FIIC, tak prečo nie Jirka3: Vďaka, pozrieť sa na Vyzkoušeno ma veru nenapadlo! U nás majú predajcovia zatiaľ zákaz predať svoje predvádzacie FIIC... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PMA Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 (editace) Mám prosbu - hledám fotky červeného kombíku (Corrida) se STŘÍBRNÝM střešním nosičem nebo kombi v zelené Arctic - kdyby někdo měl, tak vás o ně prosím Díky za pomoc při hledání Editováno: 23. Únor 2009, autor: PMA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 2 Igor: nasel jsem fotky auta meho svagra, kdyz to poprve privezl... PS: Foceno mobilem, tak se omlouvam za kvalitu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 24. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 Crake: Dík za foto - ešte pred rokom som koketoval s myšlienkou capuccinového kombíka, no nakoniec to vypálilo inak PMA: Pokiaľ viem, tak zelená arctic sa na FIIC ešte nedáva. Mala byť ale ešte nie je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vytlacil Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 dava, dava - vozy jsou uz na sklade.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 25. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 Vytlacil: Fakt je to zelená arctic? Podľa foto to vyzerá skôr modrá aqua... V SR som ešte nevidel ani jednu naživo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mambo Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 (editace) Já jsem jednu arctic viděl dneska v Plzni na Nepomucký v Auto CB. Mají jí tam vystavenou venku na plošině. Teda myslím, že je to ona. Byla taková světlounce zelená, ale byl to tuším hatchback, teď si to nějak nedokážu vybavit. Editováno: 25. Únor 2009, autor: mambo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m_tsch Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 Mám prosbu - hledám fotky červeného kombíku (Corrida) se STŘÍBRNÝM střešním nosičem nebo kombi v zelené Arctic - kdyby někdo měl, tak vás o ně prosím Díky za pomoc při hledání Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vytlacil Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 Ano Igor, je to skutecne ona, u nas bylo par vozu skladem, ale uz jsou pryc, jinak bych je vyfotil - vykoupili je nemci, kteri ted podnikaji najezdy na ceske autosalony :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil Rákosník Vloženo 14. Duben 2010 Sdílet Vloženo 14. Duben 2010 Hľadal som rôzne na webe, hľadal som aj naživo v predajniach, no nikde nemajú FII Combi v béžovej capuccino. Ak niekto máte možnosť nafotiť FIIC, alebo nájdete fotky na webe, poprosil by som ich sem Ideálne by bolo v kombinácii s 16" Atria, hmlovky bežné aj corner, bez strešného nosiča/s čiernym/so strieborným... ahoj, tak zkus ještě kouknout sem: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arts Vloženo 14. Duben 2010 Sdílet Vloženo 14. Duben 2010 vsimni si datum kedy sa to Igor pytal Bolo to 1.Januara 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.