romanxxx Vloženo 4. leden 2008 Sdílet Vloženo 4. leden 2008 Dnes som si zrobil diagnostiku na aute a vypisalo mi tieto chyby (viď obr.). Kto vie prosím o rady na čo sa sustrediť, či nemal niekto náhodou podobné chyby a pod. Každa rada sa pčíta vopred vďaka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.BuBaK Vloženo 4. leden 2008 Sdílet Vloženo 4. leden 2008 Mas tych chyb dost, na ktorom type motora ti to robi,rok vyroby,ktory mas VAG ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romanxxx Vloženo 7. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 7. leden 2008 Mas tych chyb dost, na ktorom type motora ti to robi,rok vyroby,ktory mas VAG ? Vag 304 cz motor 1.8 20v r.v. 97 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tucnak01 Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 Poradim s jistotou jen chybu 00928 zamku ridice F220, nedavno jsem to spravoval: rozebrat dvere, zamek ridice ven a rozebrat i ten. Bud to bude klasicky mikrospinac zamku nebo neco jineho, treba prasknuty plast jako mel ja nebo neco podobneho. Jak to rozeberes budes chytrejsi. S nicim dalsim jsem se nesetkal, neporadim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xhans69 Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 chyba 18010: zrejme by chtelo vymenit baterku, asi uz neni to co byvala chyba943 by me taky zajimala, stejne tak 944 - ta sama jako 943 ale druha strana Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sudetak Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 měl by se ozvat někdo ze zkušených (diagnostik, cosby ...), ale já bych si vše nejprve vytiskl, a jelikož jsou tam i sporadický tak vše vymazal a po ujetí alespoň pár km znovu načetl, mě se též na komfortce zapsaly semtam chyby, ale po výmazu čisto, až jakmile se to skutečně objeví znovu pak nezbývá než řešit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romanxxx Vloženo 8. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 8. leden 2008 hneď ako sa k tomu dostanem tak to vymažem a po niekoľkých kilometroch zrobím zas test. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viewer Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 Kdoví jak dlouho tam ty sporadické chyby jsou, všechno to smaž, a jezdi nějaký ten den a znova načti, pak budeš vědět jestli je něco třeba opravdu řešit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romanxxx Vloženo 8. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 8. leden 2008 OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.