Miky-Praha Vloženo 28. Duben 2008 Sdílet Vloženo 28. Duben 2008 (editace) Tak jeste otazku: jsem hodne casto cetl ze u octavie a asi aji superba se musi signalizace otevreni dveri tahat ze stropniho svetla. Bude teda problem ze kdyz budu odchazet od auta tak nebudu moci zamknout nez zhasne svetlo. nebo jak to bude....? chtel bych to resit nejak elegantne ale rozdelavat dvere se me moc nechce.I kdyz mozna kdyby se prodlouzi zamikaci pulz tak snad by to mohlo, protoze kdyz zamcu auto tak ted mi vse zhasne.... diky za rady o tomhle něco vím, tahá se to ze stropní lampičky, stejně jako na octě, problém se zpožděním zhasnutí světýlka není, protože, když zamkneš, zhasíná okamžitě. Jinak jde v magicu nastavit i prodleva 15s, ale není to potřeba Jinak budeš muset rozebrat jedny dveře a to u řidiče, napojuje se zamykací a odemykací impulz na kabeláž od zámku Editováno: 28. Duben 2008, autor: Miky-Praha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 28. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 28. Duben 2008 diky diky diky a kam jsi dal antenu? na predni sklo? sirenku? a jednotku? mas tam i polohovy snimac, mikrovlne cidlo? jinak to prodlouzene zamceni tam bude muset byt na dojez oken ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miky-Praha Vloženo 28. Duben 2008 Sdílet Vloženo 28. Duben 2008 (editace) anténumám nad místem řidiče na hraně okna, je v zatmavení, takže z venku není vidět, sirénu mám v dutině vedle baterky pod stěrači a jednotku mám vedle pojistek, polohák nemám, infračidla jsem si dodělával dodatečně a mám je klasicky zastrčený za tapec A-sloupků. S tím dojezdem máš pravdu, na to jsem ouplně zapomněl Editováno: 4. Září 2012, autor: žralok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 1. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 1. Květen 2008 Miky - prosim te nemas ten seznam pripojnych mist a barvu vodicu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miky-Praha Vloženo 1. Květen 2008 Sdílet Vloženo 1. Květen 2008 (editace) Pokud máš na mysli montážní manuál, tn ti můžu naskenovat, ale pokud myslíš byrvy kabeláže v Supovy, nemůžu sloužit- vše jsme proměřovali a hledali ten správný kablík ve svazku, žádnou dokumentaci jsem nedělal. Editováno: 4. Září 2012, autor: žralok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 1. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 1. Květen 2008 aha, tak nevadi.... budu si muset poradit ale kdyby nahodou tak bych se jeste ozval.... teda jestli muzu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Márty'SP Vloženo 24. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2011 Zdravím chlapi.Mám dotaz ohledně alarmu.Dle návodu když mi bliká kontrolka ve dveřích řidiče tak by vozidlo mělo mít alarm (jestli jsem to správně pochopil).Ale když zamknu auto a klíčem odemknu a otevřu kufr tak se nic neděje.Neví někdo jak to je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 24. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2011 Ta kontrolka je jen aby jsi viděl, že máš zamčené auto. Není to kontrolka alarmu. Ten vůbec nemusíš mít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Márty'SP Vloženo 24. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2011 Aha tak to jo díky moc za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 24. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2011 Jestli máš zámek tak zkus tohle. Zamkni klíčem a jak zamkneš a zajede ti ten čudlík vedle diody a začne blikat tak otoč klíčem znova jako by jsi zamkl podruhé a dioda přestane blikat. Tím ji jen vypneš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garnett23 Vloženo 3. Září 2012 Sdílet Vloženo 3. Září 2012 Ahoj kluci, ta dioda červená vedle rádia jak bliká, také poukazuje na to, že mám zamčená auto? Nebo je to autoalarm? díky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 4. Září 2012 Sdílet Vloženo 4. Září 2012 Vedle rádia není žádná origo červená dioda. To znamená, že tam musíš mít něco dodělávané a to my přes net a pc nepoznáme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 4. Září 2012 Sdílet Vloženo 4. Září 2012 .... a nemyslí diodu u DX navi? Ta přeci bliká po vytažení klíčku. Ale má pravdu Žralok, že se to musí upřesnit, jinak, pokud vím žádný z nás nemá věštecké sklony! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 4. Září 2012 Sdílet Vloženo 4. Září 2012 Jaká dioda u DX. Mě tam nic nebliká. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 4. Září 2012 Sdílet Vloženo 4. Září 2012 Tak to je divný,popisujou to i v návodu. Začne blikat, když vytáhneš klíček ze zapalování a nemusí být vůz vůbec zamknut! Je to jištění přímo navigace. Dioda je v pravém horním rohu vedle označení přepínání podsvitu, t.j.vedle toho měsíčku! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 4. Září 2012 Sdílet Vloženo 4. Září 2012 To je divné. Teď jsem se na to byl podívat a nic mi nebliká. Asi je to rozbité. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 4. Září 2012 Sdílet Vloženo 4. Září 2012 Asi! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 4. Září 2012 Sdílet Vloženo 4. Září 2012 si to musíš nastavit v nastavení dx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.