tudor2 Vloženo 15. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2010 skoda sport Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tudor2 Vloženo 21. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2010 škoda sahara Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikeshinoda Vloženo 22. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2010 (editace) Vypadá jako volkswagen amarok. Editováno: 22. Listopad 2010, autor: admin porušení pravidel - kopírování předchozího příspěvku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panTvorstva Vloženo 22. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2010 Pardon, znovu posílám upraveného Tudora Kdyby tam necpali vznětovej nesmysl s přednim pohonem, tak možná. Mě napadlo toto: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNN Vloženo 23. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2010 (editace) Tak napadnout tě to mohlo, ale už je tady udělaný samostatný topic - nove eRko, navíc přední pohon zůstal zachován, jelikož je to "navrženo" na současnou octávii a myslím, že by o ten vznětový nesmysl uvnitř mohl být celkem zájem Editováno: 23. Listopad 2010, autor: NNN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RST Vloženo 23. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2010 Já bych se přiklonil k trochu přízemnějším, nebo řekněme reálnějším nápadům. Chybí mi malý pick-up a Roomster mi připadá jako docela rozumnej výchozí materiál. A nějaký cabrio i coupé odvozený od reálných modelů by se mi taky líbilo. Nejsem ovšem zdatnej VT tuner, tak jsem schopnej něco ořezat a dokreslit v malování či jiným obrázkovým editoru. Na složitější kreace nějak nemám čas. Jen tak pro malou ilustraci: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OJO Vloženo 24. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2010 (editace) Tá fabča hatchback 3dv. je pekná, veľmi Editováno: 24. Listopad 2010, autor: OJO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RST Vloženo 24. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2010 A to mi začíná strašit v kebuli skutečná realizace, možná začít třídvířkem a pak i to cabrio. Moc se mi taky líbí Fabia Brisk, kupé z fabky. Potřebuju ale nejdřív dotáhnout do konce rozpracovanou přestavbu na cabrio, co mám už povolenou a započatou - 110R cabrio. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNN Vloženo 25. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2010 (editace) Podle mě by líp vypadala F cabrio, kdyby měl dlouhý převis z combi, vypadalo by to potom daleko víc vyváženěji... Ale proti gustu žádnej dišputát Editováno: 25. Listopad 2010, autor: NNN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RST Vloženo 25. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2010 Souhlas, dalo by se vyjít ze sedana a bylo by i jednodušší vyřešit zadní část a kufr, neboť je už vlastně vyřešenej. Už jsem o tom taky uvažoval, ale ještě jsem to nenakreslil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.