tudor2 Vloženo 18. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2008 asi je to také mistrovský něco takového udělat že? hm.co ti mam na tohle odpovedet?je to jednoduche i kdyz to vypada zlozite.Zkus si stahnout na netu demo verzi a modeluj,uvidis sam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukino200 Vloženo 18. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 18. Srpen 2008 hm.co ti mam na tohle odpovedet?je to jednoduche i kdyz to vypada zlozite.Zkus si stahnout na netu demo verzi a modeluj,uvidis sam. V čem se ti modeluje nejlépe? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tudor2 Vloženo 18. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2008 V čem se ti modeluje nejlépe? v cinema 4d . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 18. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2008 tudor2: Mi C4D přišla vždycky dost "unfriendly" oproti takovému 3DS... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tudor2 Vloženo 24. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2008 tudor2: Mi C4D přišla vždycky dost "unfriendly" oproti takovému 3DS... nevim,maxko jsem nezkousel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tudor2 Vloženo 24. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2008 ŠkodaRaptor Tato verze je vybavena motorem o objemu 2,5 litru o výkonu 154 Kw. Je vybavena 6-ti stupňovo automatickou převodovkou nebo 5-ti stupňovu manuální. Škoda Raptor doslova polyká jakékoliv nerovnosti a nástrahy českých silnic. Za to vděčí propracovanému nezávislému zavěšení všech kol. Stručně by se dalo charakterizovat jako velmi zdařilá a důstojná syntéza terénního vozu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukino200 Vloženo 24. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 24. Srpen 2008 ŠkodaRaptorTato verze je vybavena motorem o objemu 2,5 litru o výkonu 154 Kw. Je vybavena 6-ti stupňovo automatickou převodovkou nebo 5-ti stupňovu manuální. Škoda Raptor doslova polyká jakékoliv nerovnosti a nástrahy českých silnic. Za to vděčí propracovanému nezávislému zavěšení všech kol. Stručně by se dalo charakterizovat jako velmi zdařilá a důstojná syntéza terénního vozu. Moc pěkné.A co takhle zkusit něco se světly ala superb, by mohlo byt zajimave...nějaké cupé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rska Vloženo 24. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2008 Ja bych si pral znovuvzrozeni skody rapid v moderni verzi chce to proste nejake koupe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 24. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 25. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2008 To je narážka na nick jednoho z přispěvovatelé této diskuze? Ten Tudor2-ka vypadá hezky, ale je to nejspíš fotomontáž z Passatu CC nee? Nebo jse úplně OUT? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Planeta Vloženo 27. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2008 Kua ale ten by byl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tudor2 Vloženo 28. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2008 (editace) Síla, luxus, bezpečí a spolehlivost – zhmotněnou definici těchto výrazů představuje nová Škoda Rapid Coupe. Editováno: 29. Srpen 2008, autor: tudor2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Planeta Vloženo 28. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2008 BMW jak kdyz vystrihne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 28. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2008 Planeta: Však to je škodovka šestkové řady, to neznáš? Tudore - zkus v 3D udělat zcela sériového superba V6 bez jakéhokoliv tuzingu (rámy apod.) a já ti pak poradím co s tím dál... ať tvůj talent zužitkujem k něčemu smysluplnému. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 28. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2008 Síla, luxus, bezpečí a spolehlivost – zhmotněnou definici těchto výrazů představuje nová Škoda Rapid Coupe. zvracim, hlavně ty kola děs... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tudor2 Vloženo 28. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2008 zvracim, hlavně ty kola děs... Žádné prašivky, ale opravdové hříbky musíš jíst,pak to takhle dopadne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 28. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2008 tudor: neshazuju tvůj um, ale tohle je děs, ty gumy jsou hlavně na kamiony, viz tady... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tudor2 Vloženo 28. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2008 tudor: neshazuju tvůj um, ale tohle je děs, ty gumy jsou hlavně na kamiony, viz tady... ja vim sundal jsem je z jeepu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tudor2 Vloženo 31. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2008 škoda p2m Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f.andrys Vloženo 31. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2008 joo super nápady. obdivuji Vás, neměl bych vůbec čas nato abych něco vytvářel, jinak škodovce chybí pick-up nějaký větší rodinný auto\něco jako touran\ ale i offroad by se hodil, jinak můj názor je číňany nebrat ani za 46 000,... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tudor2 Vloženo 31. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2008 škoda pick up a škoda touran Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 1. Září 2008 Sdílet Vloženo 1. Září 2008 škoda p2m To už je lepší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tudor2 Vloženo 1. Září 2008 Sdílet Vloženo 1. Září 2008 (editace) Škoda Planeta auto na vodu,jedná se o auto,které "žere" normální benzín nebo naftu,ale umí po vodě jezdit. Editováno: 1. Září 2008, autor: tudor2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 1. Září 2008 Sdílet Vloženo 1. Září 2008 tudore, nevhvi ti nic říkat, techniku zvládnutou máš, ale chtělo by to trochu víc invence, všechny ty auta se podobají jako vejce vejci a všude speš pořád tu stejnou masku z FII. Jestli chceš udělat něco pořádně užitečného, tak udělej jak jsem psal toho SII a pak mi dej vědět, něco s tím provedem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunoos Vloženo 1. Září 2008 Sdílet Vloženo 1. Září 2008 Tudore mě by jinak zajimalo čim se ty vlastně živíš - mě to tak připada že pořád pouze kresliš škodovky a nic jineho nemužeš stihat Taky bych byl dat si trochu vic času na jedno autičko a udělat to dokonale Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.