Srpen 18, 200817 r asi je to také mistrovský něco takového udělat že? hm.co ti mam na tohle odpovedet?je to jednoduche i kdyz to vypada zlozite.Zkus si stahnout na netu demo verzi a modeluj,uvidis sam.
Srpen 18, 200817 r Autor hm.co ti mam na tohle odpovedet?je to jednoduche i kdyz to vypada zlozite.Zkus si stahnout na netu demo verzi a modeluj,uvidis sam. V čem se ti modeluje nejlépe?
Srpen 24, 200817 r tudor2: Mi C4D přišla vždycky dost "unfriendly" oproti takovému 3DS... nevim,maxko jsem nezkousel.
Srpen 24, 200817 r ŠkodaRaptor Tato verze je vybavena motorem o objemu 2,5 litru o výkonu 154 Kw. Je vybavena 6-ti stupňovo automatickou převodovkou nebo 5-ti stupňovu manuální. Škoda Raptor doslova polyká jakékoliv nerovnosti a nástrahy českých silnic. Za to vděčí propracovanému nezávislému zavěšení všech kol. Stručně by se dalo charakterizovat jako velmi zdařilá a důstojná syntéza terénního vozu.
Srpen 24, 200817 r Autor ŠkodaRaptorTato verze je vybavena motorem o objemu 2,5 litru o výkonu 154 Kw. Je vybavena 6-ti stupňovo automatickou převodovkou nebo 5-ti stupňovu manuální. Škoda Raptor doslova polyká jakékoliv nerovnosti a nástrahy českých silnic. Za to vděčí propracovanému nezávislému zavěšení všech kol. Stručně by se dalo charakterizovat jako velmi zdařilá a důstojná syntéza terénního vozu. Moc pěkné.A co takhle zkusit něco se světly ala superb, by mohlo byt zajimave...nějaké cupé
Srpen 24, 200817 r Ja bych si pral znovuvzrozeni skody rapid v moderni verzi chce to proste nejake koupe
Srpen 25, 200817 r To je narážka na nick jednoho z přispěvovatelé této diskuze? Ten Tudor2-ka vypadá hezky, ale je to nejspíš fotomontáž z Passatu CC nee? Nebo jse úplně OUT?
Srpen 28, 200817 r Síla, luxus, bezpečí a spolehlivost – zhmotněnou definici těchto výrazů představuje nová Škoda Rapid Coupe. Upraveno Srpen 29, 200817 r od tudor2
Srpen 28, 200817 r Planeta: Však to je škodovka šestkové řady, to neznáš? Tudore - zkus v 3D udělat zcela sériového superba V6 bez jakéhokoliv tuzingu (rámy apod.) a já ti pak poradím co s tím dál... ať tvůj talent zužitkujem k něčemu smysluplnému.
Srpen 28, 200817 r Síla, luxus, bezpečí a spolehlivost – zhmotněnou definici těchto výrazů představuje nová Škoda Rapid Coupe. zvracim, hlavně ty kola děs...
Srpen 28, 200817 r zvracim, hlavně ty kola děs... Žádné prašivky, ale opravdové hříbky musíš jíst,pak to takhle dopadne.
Srpen 28, 200817 r tudor: neshazuju tvůj um, ale tohle je děs, ty gumy jsou hlavně na kamiony, viz tady...
Srpen 28, 200817 r tudor: neshazuju tvůj um, ale tohle je děs, ty gumy jsou hlavně na kamiony, viz tady... ja vim sundal jsem je z jeepu
Srpen 31, 200817 r joo super nápady. obdivuji Vás, neměl bych vůbec čas nato abych něco vytvářel, jinak škodovce chybí pick-up nějaký větší rodinný auto\něco jako touran\ ale i offroad by se hodil, jinak můj názor je číňany nebrat ani za 46 000,...
Září 1, 200817 r Škoda Planeta auto na vodu,jedná se o auto,které "žere" normální benzín nebo naftu,ale umí po vodě jezdit. Upraveno Září 1, 200817 r od tudor2
Září 1, 200817 r tudore, nevhvi ti nic říkat, techniku zvládnutou máš, ale chtělo by to trochu víc invence, všechny ty auta se podobají jako vejce vejci a všude speš pořád tu stejnou masku z FII. Jestli chceš udělat něco pořádně užitečného, tak udělej jak jsem psal toho SII a pak mi dej vědět, něco s tím provedem.
Září 1, 200817 r Tudore mě by jinak zajimalo čim se ty vlastně živíš - mě to tak připada že pořád pouze kresliš škodovky a nic jineho nemužeš stihat Taky bych byl dat si trochu vic času na jedno autičko a udělat to dokonale
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.