Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
asi je to také mistrovský něco takového udělat že?

hm.co ti mam na tohle odpovedet?je to jednoduche i kdyz to vypada zlozite.Zkus si stahnout na netu demo verzi a modeluj,uvidis sam.

Vloženo

ŠkodaRaptor

Tato verze je vybavena motorem o objemu 2,5 litru o výkonu 154 Kw. Je vybavena 6-ti stupňovo automatickou převodovkou nebo 5-ti stupňovu manuální. Škoda Raptor doslova polyká jakékoliv nerovnosti a nástrahy českých silnic. Za to vděčí propracovanému nezávislému zavěšení všech kol.

Stručně by se dalo charakterizovat jako velmi zdařilá a důstojná syntéza terénního vozu.

post-18913-1219587608_thumb.jpg

post-18913-1219587625_thumb.jpg

Vloženo
ŠkodaRaptor

Tato verze je vybavena motorem o objemu 2,5 litru o výkonu 154 Kw. Je vybavena 6-ti stupňovo automatickou převodovkou nebo 5-ti stupňovu manuální. Škoda Raptor doslova polyká jakékoliv nerovnosti a nástrahy českých silnic. Za to vděčí propracovanému nezávislému zavěšení všech kol.

Stručně by se dalo charakterizovat jako velmi zdařilá a důstojná syntéza terénního vozu.

Moc pěkné.A co takhle zkusit něco se světly ala superb, by mohlo byt zajimave...nějaké cupé

Vloženo (editace)

Síla, luxus, bezpečí a spolehlivost – zhmotněnou definici těchto výrazů představuje nová Škoda Rapid Coupe.

post-18913-1219932373_thumb.jpg

post-18913-1219932386_thumb.jpg

post-18913-1220012373_thumb.jpg

Editováno: , autor: tudor2
Vloženo

Planeta: Však to je škodovka šestkové řady, to neznáš? lol

Tudore - zkus v 3D udělat zcela sériového superba V6 bez jakéhokoliv tuzingu (rámy apod.) a já ti pak poradím co s tím dál... ať tvůj talent zužitkujem k něčemu smysluplnému. :p

Vloženo
Síla, luxus, bezpečí a spolehlivost – zhmotněnou definici těchto výrazů představuje nová Škoda Rapid Coupe.

zvracim, hlavně ty kola děs...

Vloženo

joo super nápady. obdivuji Vás, neměl bych vůbec čas nato abych něco vytvářel, jinak škodovce chybí pick-up nějaký větší rodinný auto\něco jako touran\ ale i offroad by se hodil, jinak můj názor je číňany nebrat ani za 46 000,... :p

Vloženo (editace)

Škoda Planeta

auto na vodu,jedná se o auto,které "žere" normální benzín nebo naftu,ale umí po vodě jezdit.

post-18913-1220267540_thumb.jpg

Editováno: , autor: tudor2
Vloženo

tudore, nevhvi ti nic říkat, techniku zvládnutou máš, ale chtělo by to trochu víc invence, všechny ty auta se podobají jako vejce vejci a všude speš pořád tu stejnou masku z FII. Jestli chceš udělat něco pořádně užitečného, tak udělej jak jsem psal toho SII a pak mi dej vědět, něco s tím provedem. :p

Vloženo

Tudore mě by jinak zajimalo čim se ty vlastně živíš - mě to tak připada že pořád pouze kresliš škodovky a nic jineho nemužeš stihat

Taky bych byl dat si trochu vic času na jedno autičko a udělat to dokonale

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...