EAST Vloženo 6. leden 2008 Sdílet Vloženo 6. leden 2008 (editace) Potreboval bych vedet, zda-li se na Supa delala samosklopna zrcatka (sklopeni k vozu a pri otevreni se vrati zpet) aniz by mel vybavu sedacek s pameti. Pokud ano, cim je tato funkce resena ? Mam zrcatka akorat nevim jak to zprovoznit. + Pokud by mel nekdo schema zapojeni techto el. zrcatek treba i na Octu byl bych rad. Dikes East Editováno: 6. leden 2008, autor: EAST Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 6. leden 2008 Sdílet Vloženo 6. leden 2008 (editace) Myslím,že byla zrcátka součástí jen sedaček s pamětěma. Editováno: 18. Duben 2013, autor: žralok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Merk Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 Nechci dezinformovat, ale AFAIK samosklopná zrcátka Sup nikdy neměl. Měl jenom motoricky sklopná zrcátka ovládaná páčkou nastavování zrcátek. Ta pak má 4 polohy - levý, pravý, vyhřívání a sklápění. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 (editace) Jj.Souhlas.Taky jsem to měl na mysli,jen jsem to asi špatně napsal.Nicméně tam kde byla motoricky sklopná zrcátka,tak vždy byly součástí el.sedačky s pamětí.Teda snad se nemýlím. Editováno: 18. Duben 2013, autor: žralok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Merk Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 (editace) Aspoň já to tak v Eleganci MR 2002 mám. Editováno: 18. Duben 2013, autor: žralok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dms Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 nemá někdo schéma zapojení pro el.sklápění zrcátek ? Chci to dodělat, díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paolo.007 Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 (editace) Ano je to tak, ovládání zrcátek má 4 polohy - levý, pravý, vyhřívání a sklápění.Mám SUPa r.v. 2002 včetně vyhřívaných sedaček s elektronickou pamětí. Editováno: 18. Duben 2013, autor: žralok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubiss Vloženo 15. Březen 2008 Sdílet Vloženo 15. Březen 2008 (editace) a jeste dotaz na co jste pichli osvteleni v zrcatku? nerikejte mi ze to mam tahat az z komfortky Editováno: 18. Duben 2013, autor: žralok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomik12 Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 Nazdarek.Taky mi to přestalop fungovat. Mohl by jsi mi to poslat na e-mail Tomik.r@seznam.cz Předem ti děkuji za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubiss Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 (editace) TAK UZ JSEM TO TAKY DODELAL:) snad to nekomu pomuze neni potreba jen el. sklapeci zrcatka ale taky jednotky dveri podporujici sklapeni staci jen mozky jsou nacvaknute na motorku stahovakcy nebo cele motorky.. ridici je ridicuv tj. ikdyz mate spolujezdce bez ridicoveho se nekslopi..oznaceni motorku uz si nepamatuju ale tusim na konci musi byt \C jinak cislo stejne...o mothle nidko nepise jen se resi zrcatka tech je plno ale jednotek horzne hrozne malo.. tak hodne stesti se stavbou:) Editováno: 12. Srpen 2012, autor: žralok Citace předchozího příspěvku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
talec Vloženo 12. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2012 Mohl by mi taky někdo poslat schéma těch zrcátek na meil? freeridetalec@seznam.cz Sehnal jsem zrcátka ze superba a mají 1 konektor 12pinový a jeden 2pinový... Nevíte, jaké je číslo těch jednotek? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 12. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2012 Stáhni si DP (Dílenská Příručka) a tam najdeš všechno od A do Z. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.