kurin Vloženo 7. Květen 2010 Sdílet Vloženo 7. Květen 2010 Taky prispeju svou troskou do mlyna .... jedine pozitivum je skutecnost ze kufr v superbu s neskalpecima sedackama je pro fetky nedobytny!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 7. Květen 2010 Sdílet Vloženo 7. Květen 2010 tak to je brutální..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 7. Květen 2010 Sdílet Vloženo 7. Květen 2010 Tak to je docela síla! Kde jsi s tím stál? Jen abych věděl kde neparkovat! Takového chytnout tak zavřou asi mě! Jestli budeš shánět to zadní plato tak mám jedno na prodej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Vloženo 7. Květen 2010 Sdílet Vloženo 7. Květen 2010 jak ty cubky kvuli par stovkam (tisicovkam) rozsekaj auto je az k podivu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kurin Vloženo 7. Květen 2010 Sdílet Vloženo 7. Květen 2010 Bylo to na uzavrenem parkovisti Telefoniky na Olsanske na Praze3. Je to z lonskeho podzimu, takze uz je to opraveny. Jeste stesti ze existuje havarijni pojisteni jinak by me asi trefil slak. Ale reknu vam prijit takhle utahanej po praci k tomudle tak je to skoro na masli ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 7. Květen 2010 Sdílet Vloženo 7. Květen 2010 Aha! Tak to je síla, že na uzavřeném parkovišti! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Merk Vloženo 7. Květen 2010 Sdílet Vloženo 7. Květen 2010 Dokud má kufr nezaslepený zámek, tak bohužel nedobytný není. Mně už 4x zmizela z kufru rezerva. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kurin Vloženo 7. Květen 2010 Sdílet Vloženo 7. Květen 2010 Dokud má kufr nezaslepený zámek, tak bohužel nedobytný není. Mně už 4x zmizela z kufru rezerva. Tak ja nevim jestli ho zaslepeny mam nebo nemam, ale uz od doby co sem auto poridil tak do toho zamku nestrcim klicek az nadoraz. Bud do toho nekdo neco rval pri pokusu to otevrit nebo je to nejak podelany, ale jelikoz to otvirat klicem nepotrebuju tak to neresim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 7. Květen 2010 Sdílet Vloženo 7. Květen 2010 jen pro info:že nejde klíč až na doraz je způsoveno tím že poslední plíšek v zámku ti prasknul.Je tam asi 6 nebo 7 takových plíšků po sobě.Měl jsem to taky akurát že u řidiče. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SuperBone Vloženo 28. Září 2010 Sdílet Vloženo 28. Září 2010 moje dveře dopadly stejně a rámeček od NAVI jsem měl taky tak pohozený.... Dveře v **** ruční brzdu zlomily a NAVI v **** Je to k breku..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 29. Září 2010 Sdílet Vloženo 29. Září 2010 To jako dnes v noci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 29. Září 2010 Sdílet Vloženo 29. Září 2010 důvěrně znám,již 3x za dobu co mám supa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr vlach Vloženo 29. Září 2010 Sdílet Vloženo 29. Září 2010 (editace) Tak a od DX upouštím.Pořád jsem nad ní přemýšlel že bych ji koupil,ale nestojí to za to. Přijít o ni a zničený dveře a když jsou to nějaký prasata,tak zničí i interiér.to me nestojí za to. Je to fakt síla Editováno: 29. Září 2010, autor: petr vlach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 29. Září 2010 Sdílet Vloženo 29. Září 2010 No pěkné, snad nás to nepotká všechny :-( to DX už je celkem mrtvé zařízení - jsou dnes lepší! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SuperBone Vloženo 30. Září 2010 Sdílet Vloženo 30. Září 2010 ne, bylo to v lednu 2010, ale malem mě museli odvest jak jsem to videl.... jsem myslel ze to semnou plaskne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.