Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Taky prispeju svou troskou do mlyna .... jedine pozitivum je skutecnost ze kufr v superbu s neskalpecima sedackama je pro fetky nedobytny!!

post-35045-12732219830276_thumb.jpg

post-35045-12732220850954_thumb.jpg

post-35045-12732220949269_thumb.jpg

post-35045-12732221320148_thumb.jpg

tak to je brutální.....help.gif

Tak to je docela síla! Kde jsi s tím stál? Jen abych věděl kde neparkovat! Takového chytnout tak zavřou asi mě! :feve:

Jestli budeš shánět to zadní plato tak mám jedno na prodej.

jak ty cubky kvuli par stovkam (tisicovkam) rozsekaj auto je az k podivu.

Bylo to na uzavrenem parkovisti Telefoniky na Olsanske na Praze3. Je to z lonskeho podzimu, takze uz je to opraveny. Jeste stesti ze existuje havarijni pojisteni jinak by me asi trefil slak. Ale reknu vam prijit takhle utahanej po praci k tomudle tak je to skoro na masli ...

Aha! Tak to je síla, že na uzavřeném parkovišti!

Dokud má kufr nezaslepený zámek, tak bohužel nedobytný není. Mně už 4x zmizela z kufru rezerva. :angry:

Dokud má kufr nezaslepený zámek, tak bohužel nedobytný není. Mně už 4x zmizela z kufru rezerva. :angry:

Tak ja nevim jestli ho zaslepeny mam nebo nemam, ale uz od doby co sem auto poridil tak do toho zamku nestrcim klicek az nadoraz. Bud do toho nekdo neco rval pri pokusu to otevrit nebo je to nejak podelany, ale jelikoz to otvirat klicem nepotrebuju tak to neresim.

jen pro info:že nejde klíč až na doraz je způsoveno tím že poslední plíšek v zámku ti prasknul.Je tam asi 6 nebo 7 takových plíšků po sobě.Měl jsem to taky akurát že u řidiče.

• 4 měsíce později...

moje dveře dopadly stejně a rámeček od NAVI jsem měl taky tak pohozený....

Dveře v **** ruční brzdu zlomily a NAVI v ****

Je to k breku..... 

post-44886-080636300 1285705167_thumb.jp

To jako dnes v noci? :feve:

důvěrně znám,již 3x za dobu co mám supa :aggressive:

Tak a od DX upouštím.Pořád jsem nad ní přemýšlel že bych ji koupil,ale nestojí to za to.

Přijít o ni a zničený dveře a když jsou to nějaký prasata,tak zničí i interiér.to me nestojí za to.

Je to fakt síla

Upraveno od petr vlach

No pěkné, snad nás to nepotká všechny :-( to DX už je celkem mrtvé zařízení - jsou dnes lepší!

ne, bylo to v lednu 2010, ale malem mě museli odvest jak jsem to videl.... jsem myslel ze to semnou plaskne...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.