Publikováno Leden 12, 200817 r Zdravím, kúpil som si ochrané lišty na môjho miláčika uvedené dole na obrázku, no ešte pred montážou ma napadla jedna vec. Vždy, keď umývam auto, tak predné aj zadné prahy sú poriadne špinavé. A preto sa pýtam, ako to je v prípade, keď na prahy nalepím ochranné lišty? Nebude pod ne zatekať, držať sa tam špina, bordel a hlavne teraz v zime agresívna slaná voda? Aká je vaša skúsenosť? Nerád by som došiel do stavu, keď ich po čase z nejakého dôvodu budem musieť dať dole a lak pod nimi bude rozkvitnutý ako jarná lúka. Vďaka za rady a postrehy. Wheel
Leden 12, 200817 r Po odstranění to bude vypadat takhle - nalepeno někdy v roce 2005 a sundané říjen 2007: Nejhorší je odstranit zbytky lepidla-chce to čas a ještě sem se na to pořádně nedostal Upraveno Leden 12, 200817 r od Luďa
Leden 13, 200817 r Autor Po odstranění to bude vypadat takhle - nalepeno někdy v roce 2005 a sundané říjen 2007:Nejhorší je odstranit zbytky lepidla-chce to čas a ještě sem se na to pořádně nedostal Otázočka: Prečo si ich dal dole? Inak nejaké extra nečistoty tam nie sú (teda ak si to už aspoň nahrubo neumyl), takže je to asi v pohode. A to lepidlo - ja mám celkom dobré skúsenosti s fénom... Upraveno Leden 13, 200817 r od Wheel
Leden 13, 200817 r Otázočka: Prečo si ich dal dole? Inak nejaké extra nečistoty tam nie sú (teda ak si to už aspoň nahrubo neumyl), takže je to asi v pohode. A to lepidlo - ja mám celkom dobré skúsenosti s fénom... Byli po původním majiteli a mě se nelíbily-chtěl sem dát jiný. Je to umytý jen vodou a setřený houbičkou.
Leden 13, 200817 r Byli po původním majiteli a mě se nelíbily-chtěl sem dát jiný. Je to umytý jen vodou a setřený houbičkou. máte s bráchou odlišnej vkus jo?
Leden 13, 200817 r máte s bráchou odlišnej vkus jo? Nechtěl sem to tak natvrdo říct,ale JO. Ale má to i výhody-nelezeme si vzájemně do "zelí"
Leden 13, 200817 r Nechtěl sem to tak natvrdo říct,ale JO. Ale má to i výhody-nelezeme si vzájemně do "zelí" jj, to je good, hlavně co se týká bab
Leden 13, 200817 r jj, to je good, hlavně co se týká bab To je na tom to nejlepší. Můžem spolupracovat a ne soupeřit.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.