jirkaK Vloženo 12. Květen 2006 Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 lepší už to nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 12. Květen 2006 Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 Ono asi je to už osud nových áut, že sa bude reklamovať a reklamovať. Všade sa šetrí a sem tam sa to preženie. Ozaj, zatekanie dverí (také typické pre Fabie) sa zatiaľ u nikoho neobjavuje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boco Vloženo 12. Květen 2006 Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 Ja hej, som tu o tom pisal v tomto vlakne 18.4... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavlik Vloženo 13. Květen 2006 Sdílet Vloženo 13. Květen 2006 Diamant: U Fabie jsem se s tim setkal, vzdy na zadnich dverich, jakmile hodne prselo, nebo jsem auto myl tak na postrovani byly mokre mapy. U Octavie vsechno v poradku, i kdyz pres to prvni tesneni se vzdy voda dostane, ale dovnitr ne. Ale kdyz uz se tu pise o zatekani, nedavno jsem si vsiml stekajici kapky na zadnim okne, jake pro me bylo prekvapeni, kdyz to nesetrel sterac.. Bylo to zevnitr! Pri dalsim myti a otevreni patych dveri opet, jedna kapka.. Bud je to spatne prilepene, nebo tam zateka pres zadni sterac, cemuz by odpovidalo misto. Setkal jste se s tim nekdo? A jeste malickost, uz 3 krat jsem si na kufru prilepoval to tesneni na horni hrane skla, vzdy se na krajich odloupne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lišák Vloženo 14. Květen 2006 Sdílet Vloženo 14. Květen 2006 Tak jsem byl reklamovat odskakování auta v zatáčkách (geometrii) a bylo mi řečeno, že se na to záruka nevztahuje protože mám auto starší než půl roku a mam najeto víc jak 10000 km, tak jsem to musel zacvakat. Myslíte si, že je to bčžná praxe??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 14. Květen 2006 Sdílet Vloženo 14. Květen 2006 Bohužel ano,jiné řešení není,copak by jsi taky chtěl ,když už tam máš nahrkáno tolik,co normální průměrný řidič v naší republice najezdí za dva roky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 14. Květen 2006 Sdílet Vloženo 14. Květen 2006 prumerny cesky ridic najezdi 5tis za rok? jinak tohle chapu, ze neslo reklamovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 18. Květen 2006 Sdílet Vloženo 18. Květen 2006 Tak jsem včera u svého prodejce reklamoval několik závad, a toto je výsledek : - za jízdy sykot z prostoru zad.lev. dveří - snad odstraněno, tmelení pevného okénka (prý je to aktuálka) - vrzání př. nápravy (např. přejezd bumperu), údajně se jim to neprojevilo, ale něco mazali, prý vyschlé (mám najeto cca 19kkm) - po asi 1/4 roční reklamaci nějakého drnčení z prostoru levého sloupku vyměnili těsnění LP a LZ dveří (rovněž prý aktuálka) A třešnička nakonec - měli mě měnit ty "loupající" se přední reflektory (viz můj příspěvek + foto výše), při předání auta se omluvili, že z MB dostali starší provedení xenonů (mám MR2006), přesto, že to objednávali přes VIN. Mimochodem je to prý dost hromadný průser, proto nyní vůbec nemají novější reflektory (xenon) k dispozici (!).. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FISHkaa Vloženo 18. Květen 2006 Sdílet Vloženo 18. Květen 2006 sorry, modrá není dobrá pro 2. skin tohoto fóra: omicron wrote: Tak jsem včera u svého prodejce reklamoval několik závad, a toto je výsledek : - za jízdy sykot z prostoru zad.lev. dveří - snad odstraněno, tmelení pevného okénka (prý je to aktuálka) - vrzání př. nápravy (např. přejezd bumperu), údajně se jim to neprojevilo, ale něco mazali, prý vyschlé (mám najeto cca 19kkm) - po asi 1/4 roční reklamaci nějakého drnčení z prostoru levého sloupku vyměnili těsnění LP a LZ dveří (rovněž prý aktuálka) A třešnička nakonec - měli mě měnit ty "loupající" se přední reflektory (viz můj příspěvek + foto výše), při předání auta se omluvili, že z MB dostali starší provedení xenonů (mám MR2006), přesto, že to objednávali přes VIN. Mimochodem je to prý dost hromadný průser, proto nyní vůbec nemají novější reflektory (xenon) k dispozici (!).. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 18. Květen 2006 Sdílet Vloženo 18. Květen 2006 když jsem před pár týdny reklamoval to syčení od LZ dveří, řekli mi, že to je slyšet výfuk při akceleraci. Nějak začínám pochybovat o tý profesionalitě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavlik Vloženo 18. Květen 2006 Sdílet Vloženo 18. Květen 2006 Dnes jsem byl na výměně xenonu, výše popisovaný problem s loupáním, vše proběhlo bez problému, na nová světla jsem čekal týden a výsledná cena byla 16 966 Kč, ještě že to je v záruce. Jinak můžu se zeptat OMICRONa, z jekého sloupku se projevovalo to drnčení a zdali tam má hlavové airbagy? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 18. Květen 2006 Sdílet Vloženo 18. Květen 2006 no ja jedu zejtra reklamovat taky to vrzani predni napravy, tak sem zvedavej. oni tvrdi, ze se s tim este nesetkali a ze prej by to potrebovali slyset, tak sem pripravenej je vzit na vylet a predvest Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 18. Květen 2006 Sdílet Vloženo 18. Květen 2006 Dnes jsem byl na výměně xenonu, výše popisovaný problem s loupáním, vše proběhlo bez problému, na nová světla jsem čekal týden a výsledná cena byla 16 966 Kč, ještě že to je v záruce. Jinak můžu se zeptat OMICRONa, z jekého sloupku se projevovalo to drnčení a zdali tam má hlavové airbagy? Díky Levý B sloupek, hlava bagy nemám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 18. Květen 2006 Sdílet Vloženo 18. Květen 2006 sorry, modrá není dobrá pro 2. skin tohoto fóra: Opraveno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rostama Vloženo 18. Květen 2006 Sdílet Vloženo 18. Květen 2006 sorry, modrá není dobrá pro 2. skin tohoto fóra:omicron wrote: Tak jsem včera u svého prodejce reklamoval několik závad, a toto je výsledek : - za jízdy sykot z prostoru zad.lev. dveří - snad odstraněno, tmelení pevného okénka (prý je to aktuálka) - vrzání př. nápravy (např. přejezd bumperu), údajně se jim to neprojevilo, ale něco mazali, prý vyschlé (mám najeto cca 19kkm) - po asi 1/4 roční reklamaci nějakého drnčení z prostoru levého sloupku vyměnili těsnění LP a LZ dveří (rovněž prý aktuálka) A třešnička nakonec - měli mě měnit ty "loupající" se přední reflektory (viz můj příspěvek + foto výše), při předání auta se omluvili, že z MB dostali starší provedení xenonů (mám MR2006), přesto, že to objednávali přes VIN. Mimochodem je to prý dost hromadný průser, proto nyní vůbec nemají novější reflektory (xenon) k dispozici (!).. Může někdo prosím potvrdit aktuální sdělení na výměnu těch tesnění zadních levých dveří při drnčení z prostoru těchto dveří ? Popř. poslat info o čísle nebo datumu vydání sdělení ? Když těsnění natřu něčím na gumu zvuk to nedělá, když to vyschne zase to dělá. Tak hádám že to tím těsněním bude. Díkas chlapi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomson1 Vloženo 19. Květen 2006 Sdílet Vloženo 19. Květen 2006 Chlapi mám dotaz,je to pukotání serva klimatizace pod přístrojovkou závada,nebo to tak dělá normálně.?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvak Vloženo 19. Květen 2006 Sdílet Vloženo 19. Květen 2006 je to na vymenu climatronicu, chod s tym v pohode do servisu, ja to tiez mam nove Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 19. Květen 2006 Sdílet Vloženo 19. Květen 2006 Ehm, sorry za OT, přemýšlel jsem, že bych v horizontu 1-2 let prodal O I a pořídil novou O II, protože mě tam dejme tomu vytáčejí určité neduhy, ale koukám, že bych si s O II, ač novým vozem, moc nepomohl, protože je to jedno a to samé... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Mates Vloženo 19. Květen 2006 Sdílet Vloženo 19. Květen 2006 No ja jsem byl reklamovat spatne provedenou geometrii na aute. Vinou jejich spatneho nastaveni geometrie pri prezouvani na letni pneu se mi cele zadni pneu znicili. 18.4.2206 jsem byl prezout a objednali me az na 17.5.2006.Na kazde strane byl rozdil 1 cm!!! Volant pri rovnych kolach byl nasikmeny na pravou stranu, coz si myslim bylo celkem nebezpecne. Reklamace probehla celkem v pohode, jeste jsem jim rekl, ze chci nejake pneumatiky, ponevadz ty zniceny pneu meli najeto cca 12 tisic km tak jsem jim rekl, ze doufam ze mi aspon sezenou nejake s 70-80% vzorku.Prijimaci technik mi da vedet pristi tyden, pry se jeste musi pobavit se sefem, tak jsem zvedav.Kdyz se ty pneu prezouvali tak delali geometrii na laserovce, coz mi nejde do hlavy jak to mohli spatne nastavit. Auto od te dobe nevjelo do zadne diry a s pneumatikami jsem nic nedelal. No pri teto reklamaci zajeli s oktou na svou laserovku, potom na laserovku ke konkurenci skoda-auto a potom do pneuservisu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Mates Vloženo 19. Květen 2006 Sdílet Vloženo 19. Květen 2006 . No ja jsem byl reklamovat spatne provedenou geometrii na aute. Vinou jejich spatneho nastaveni geometrie pri prezouvani na letni pneu se mi cele zadni pneu znicili. 18.4.2006 jsem byl prezout a objednali me az na 17.5.2006.Na kazde strane byl rozdil 1 cm!!! Volant pri rovnych kolach byl nasikmeny na pravou stranu, coz si myslim bylo celkem nebezpecne. Reklamace probehla celkem v pohode, jeste jsem jim rekl, ze chci nejake pneumatiky, ponevadz ty zniceny pneu meli najeto cca 12 tisic km tak jsem jim rekl, ze doufam ze mi aspon sezenou nejake s 70-80% vzorku.Prijimaci technik mi da vedet pristi tyden, pry se jeste musi pobavit se sefem, tak jsem zvedav.Kdyz se ty pneu prezouvali tak delali geometrii na laserovce, coz mi nejde do hlavy jak to mohli spatne nastavit. Auto od te dobe nevjelo do zadne diry a s pneumatikami jsem nic nedelal. No pri teto reklamaci zajeli s oktou na svou laserovku, potom na laserovku ke konkurenci skoda-auto a potom do pneuservisu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Mates Vloženo 19. Květen 2006 Sdílet Vloženo 19. Květen 2006 sorry ze jsem to tady dal 2x. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 19. Květen 2006 Sdílet Vloženo 19. Květen 2006 Ehm, sorry za OT, přemýšlel jsem, že bych v horizontu 1-2 let prodal O I a pořídil novou O II, protože mě tam dejme tomu vytáčejí určité neduhy, ale koukám, že bych si s O II, ač novým vozem, moc nepomohl, protože je to jedno a to samé... ja bych to tak nedramatizoval. tady je to akorat naakumulovany do jednoho prispevku, tak to muze vypadat, ze OII je nejakej shit. neni to tak...dneska jsem se projel v RS, docela pekny svezeni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomson1 Vloženo 19. Květen 2006 Sdílet Vloženo 19. Květen 2006 Ještě bych potřeboval vědět,ze které strany se to pukání ozývá,abych si to nespletl s něčím jiným. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvak Vloženo 19. Květen 2006 Sdílet Vloženo 19. Květen 2006 ked ide o pravidelne cukanie, urcite to bude ono. ked si dobre spominam ten zvuk isiel odniekal zpoza schranky spolujazdca, alebo niekde naokolo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavlik Vloženo 19. Květen 2006 Sdílet Vloženo 19. Květen 2006 Měl bych jeden dotaz týkající se ABS a ESP. Pokud jakýkoli z těchto systému sepne, jsou slyšet od kol "hrozné" zvuky, v OI jsem toto nepozoroval, je to normální? Co to zapříčiňuje? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.