Alesh001 Vloženo 14. leden 2008 Sdílet Vloženo 14. leden 2008 Ahoj, jsem viděl na Audi, že má řešený Comming/Leaving Home pomocí mlhovek. Šlo by to naprogramovat i u OII? A jestli ano tak umíte to někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka toledo Vloženo 17. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2008 Ahoj, jsem viděl na Audi, že má řešený Comming/Leaving Home pomocí mlhovek. Šlo by to naprogramovat i u OII? A jestli ano tak umíte to někdo? nastavuje se to vagem v centrální elektronice, musí to umět ale tvoje řídící jednotka,, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 17. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2008 (editace) Ja myslim ze u OII to nejde, ale mile rad se necham prekvapit pokud ano. Protoze u OII funguje (napr v mem pripade) comming a leaving home podle svetelneho senzoru. Daji se mlhovky nastavit jako denni sviceni, ale az se setmi tak se stejnak prepnou na xenony. Editováno: 17. Srpen 2008, autor: Doli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 17. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2008 Mlhovky se na OII dají udělat jako dení svícení,ale jestli i jako comm a liv nevím,můžu někdy zkusit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krejdy Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 Zdravim chtel bych se zeptat zda jde na OII naprogramovat deni sviceni do mlhovek ktery umej corner funkci jako u OII face aby svitily ty zarovky co jsou pro prisvicovani? A co vsechno mi bude svitit? (jestli budou svitit jen ty zarovky nebo jestli s nimi budou svitit i parkovacky a tak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 Jo jde to jak pises, a budou svitit mlhovky (kolik budes chtit %) a parkovacky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Triplseven Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 Jenže by jsi nemusel pochodit u policajtu když budeš sviitit mlhovkama u před face OII. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 povieš že je to pseudofacelift ako facelift scout a RS zatial Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 Jenže by jsi nemusel pochodit u policajtu když budeš sviitit mlhovkama u před face OII. Zatim nevim od nikoho ze by mel problem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 problém nebude.Nesmíš svítit parkovačkami a pokud má jako denní světlo mlhovky,parkovačky nesvítí a navíc,máš li senroz světel,stačí před policajty na to dát ruku a automaticky se rožnou hlavní světla.Tím se jim dá zavřít huba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bladik Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 No pokud mas cidlo, tak mas i tzv. tunel light a to co popisujete prave funguje na funkci tunel light, jakmile to prepnu do normalni pozice tak se mi okamzite rozsviti xenony se vsim vsudy ne? Nebo to mate naprogramovane ciste na to cidlo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 ne,jasně že tunel.Jak se setmí,přepne se to automaticky,ale jak jsem psal,pokud by poliši kecali že svítím mlhovkami,řeknu,že je to origo ze škodovky denní svícení a že mám automat a taky jim to předvedu-asi jsi mě nepochopil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krejdy Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 Ja jsem prave myslel aby svitily jen ty zarovny u corner mlhovek bez parkovacek. Ta OII face to prave takhle ma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 Zdravim chtel bych se zeptat zda jde na OII naprogramovat deni sviceni do mlhovek ktery umej corner funkci jako u OII face aby svitily ty zarovky co jsou pro prisvicovani? U pred face sú hmlovky aj som žiarovkami na corner prisvecovanie??? Som myslel, že tam sú len H8 a tie sa rozsvecujú... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViktorMPI Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 Jo jde to jak pises, a budou svitit mlhovky (kolik budes chtit %) a parkovacky. Bez parkovaček ne? Myslím, že když se to policajtům předvede jak to funguje, že to nesvítí klasicky jako do mlhy, tak by neměl být problém. Navíc je to v origo lampách, ne jako je teď v módě instalovat na auto přídavný svítilny na denní svícení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 Ja jsem prave myslel aby svitily jen ty zarovny u corner mlhovek bez parkovacek. Ta OII face to prave takhle ma OII face áno, ale u pred face je len jedna žiarovka v hmlovkách, teda s dvomi som ešte nevidel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 Svítit mlhovkama jako denní svícení je prasárna ne? Vždyt to musi oslnovat nebo ne? Nesnášim když někdo mám zaply mlhovky za normálního počasi a vždy nadávám jako špaček.Jsem divnej? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krejdy Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 Ja jsem si myslel ze ty mlhovky corner maj o zarovku navic? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViktorMPI Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 Svítit mlhovkama jako denní svícení je prasárna ne? Vždyt to musi oslnovat nebo ne? Nesnášim když někdo mám zaply mlhovky za normálního počasi a vždy nadávám jako špaček.Jsem divnej? Neoslňují, když svítí menší intenzitou. Audi svítí na denní svícení zas dálkovkama. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 Svítit mlhovkama jako denní svícení je prasárna ne? Vždyt to musi oslnovat nebo ne? Nesnášim když někdo mám zaply mlhovky za normálního počasi a vždy nadávám jako špaček.Jsem divnej? když je stahneš na 50% svitu, tak to prasárna není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 Ja mám zapnuté corner ale svietia normálne len hmlovky, žiadna žiarovka naviac tam nie je, aj u OII face je tá žiarovka na denné svietenie, na corner myslím neslúži... Romariooo tie hmlovky pri dennom svietení nie sú na plný výkon, trochu sa stlmujú... ale osobne by som to na pred face nerobil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krejdy Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 Me se mlhovky libej kdybych moh jezdim na ne porad Jak slozity je naprogramovat aby ty mlhovky svitili 50 %. Umi to ve zn. servise? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 v značkovom servose určite nie, ale Doli, Cosby, Profor a podobní tu na fóre áno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 Bez parkovaček ne? Viky ja uz nevim... Ale ty bys nam to mohl povedet? Jinak AUDI nesviti dalkovyma pri denim sviceni....to jsou 25W zarovky primo pro denni sviceni! Ma totiz bi xenony, to je to co OII snad nikdy mit nebude.... Zde, je to videt. Svetlo z passatu CC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 problém nebude.Nesmíš svítit parkovačkami a pokud má jako denní světlo mlhovky,parkovačky nesvítí a navíc,máš li senroz světel,stačí před policajty na to dát ruku a automaticky se rožnou hlavní světla.Tím se jim dá zavřít huba Jo presne tak, uz to takhle udelal jeden clen z Plzne a kdyz to videli straznici, tak: "dobry, jedte". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.