Lol3K Vloženo 15. leden 2008 Sdílet Vloženo 15. leden 2008 Zdravím, objednal jsem si RJ CZ KEY a nevím jak dostat ze stareho klíče ten chip abych mohl tím klíčem i startovat poradí někdo? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 15. leden 2008 Sdílet Vloženo 15. leden 2008 Zdravím, objednal jsem si RJ CZ KEY a nevím jak dostat ze stareho klíče ten chip abych mohl tím klíčem i startovat poradí někdo? Díky HLADAJ JE TO TU NA FORE. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lol3K Vloženo 15. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 15. leden 2008 HLADAJ JE TO TU NA FORE. Hledal jsem ale našel jsem jen přízpěvky, že to jde atd... ale nikde se nemluvilo o výměně tyčinky imobilizeru v klíči abych mohl startovat. Celkové napojení dálky chápu z manuálu ale jen ten IMOBILIZER pls help Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomin Vloženo 15. leden 2008 Sdílet Vloženo 15. leden 2008 Zdar pred před nedávnem jsem to dělal teda jestli máš ten obyčejnej tak vem pájku ten klíč normálně rozpájej a čip perkně dostaneš ven Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomin Vloženo 15. leden 2008 Sdílet Vloženo 15. leden 2008 s tím napojením patrně záleží jakou dálku sis koupil ja jsem dělal v sobotu dálku od borca co to prodává na AUKRU . http://aukro.cz/item282886924_dalkove_ovl_..._2ks.html#photo ato zapojení bylo špatně popsaný takže bacha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lol3K Vloženo 16. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. leden 2008 Koupil jsem si od firmy TRACKPRO - RJ CZ KEY. Včera jsem zkoušel jen trochu ten stávající klíč trochu rozevřít. Myslím si, že to půjde rozlolusknout ale myslím si, že ten klíč už nikdo nedá dohromady co se týká toho zapojení jsem si nechal poslat zapojení přímo na FABII mám tam central takže to asi bude lehké jen to připojit. Ale co jsem se dočetl tak je potřeba ještě nějakej odpor 180 ohmů. Doufám, že to pošlou stím, protože nevím kde to jinak sehnad. Až to budu dělat udělám foto dokumentaci a hodím to sem aby i ostatní co to chtějí dělat věděli jak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 Koupil jsem si od firmy TRACKPRO - RJ CZ KEY. Včera jsem zkoušel jen trochu ten stávající klíč trochu rozevřít. Myslím si, že to půjde rozlolusknout ale myslím si, že ten klíč už nikdo nedá dohromady co se týká toho zapojení jsem si nechal poslat zapojení přímo na FABII mám tam central takže to asi bude lehké jen to připojit. Ale co jsem se dočetl tak je potřeba ještě nějakej odpor 180 ohmů. Doufám, že to pošlou stím, protože nevím kde to jinak sehnad. Až to budu dělat udělám foto dokumentaci a hodím to sem aby i ostatní co to chtějí dělat věděli jak. CAU,posli foto original klucu nech ti vieme poradit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lol3K Vloženo 16. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. leden 2008 CAU,posli foto original klucu nech ti vieme poradit. Tak tady jsou ty obrázky. Našel jsem i tady v praze docela levnou firmu co přečipovává klíče. - Tady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lol3K Vloženo 16. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. leden 2008 Tak jsem teda před 30minutami obdržel. Díval jsem se na návod jak to připijit na FABII a myslim si..... že to asi poseru pokud ne tak jsem happy.... Myslel jsem, že to bude jako foto dokumentace ale nene je to jen papír a na tom napsané co kam zapojit. Pokusím se to tedy nafotit tak aby to pochopil každej. Ale pokud to už někdo dělal a je z prahy rád bych se sním sešel a zeptal se ho jak to dělal. Klíče vypadají docela dobře jen ten doskok je docela nevychozený a zasekává se snad se to opotřebuje a bude vyskakovat vpohodě. Jinak přidali i ten odpor 180 ohmů takže vpohodě. Je tam popsano i jak zapojit aby se otevíral jen kufr. pokud mi výjde čas a nebudu mit tolik prace tak to naskenuju a hodim to sem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 Tak jsem teda před 30minutami obdržel. Díval jsem se na návod jak to připijit na FABII a myslim si..... že to asi poseru pokud ne tak jsem happy.... Myslel jsem, že to bude jako foto dokumentace ale nene je to jen papír a na tom napsané co kam zapojit. Pokusím se to tedy nafotit tak aby to pochopil každej. Ale pokud to už někdo dělal a je z prahy rád bych se sním sešel a zeptal se ho jak to dělal. Klíče vypadají docela dobře jen ten doskok je docela nevychozený a zasekává se snad se to opotřebuje a bude vyskakovat vpohodě. Jinak přidali i ten odpor 180 ohmů takže vpohodě. Je tam popsano i jak zapojit aby se otevíral jen kufr. pokud mi výjde čas a nebudu mit tolik prace tak to naskenuju a hodim to sem. TEN KLUC JE ZO SVETIELKOM??? ak ano tak tu je foto.Tycka immobilizeru je oproti jak je ziarovka. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lol3K Vloženo 16. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. leden 2008 TEN KLUC JE ZO SVETIELKOM??? ak ano tak tu je foto.Tycka immobilizeru je oproti jak je ziarovka. :) Mám stejný klíč ale bez světýlka. Ale myslim si, že ta tyčka imobilizeru bude na stejném místě. Díky za foto, teď vím na, které straně bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lol3K Vloženo 16. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. leden 2008 (editace) Tak tady zatím přikládam popis zapojení. Jakmile se dostanu do garáže a budu instalovat udělám ten foto tutorial Přidávám ještě obrázek vnitřku zásilky Editováno: 16. leden 2008, autor: Lol3K 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mytrix Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 tutorialy jiz jsou a ve sve podstate ne jeden je to furt na stejny brdo.. fotky i postup by jsi mel najit v inst. manualech u alarmu.. je tam toho dost, dokonce tusim i jeden odemne.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lol3K Vloženo 16. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. leden 2008 Díky za info našel jsem tam jeden topic o montáži ale na OCTAVII na FABII jsem to tam nenašel. NA tu OCTAVII to tam bylo velmi dobře popsané, opravdu dobře. Tak nějak bych to chtěl udělat ale jsem už na 9 stránce těch instalačních manuálů a pořád jsem to nenašel. Pls jestli máš link na ten topic, kde se jedná o FABII budu velice vděčen tutorialy jiz jsou a ve sve podstate ne jeden je to furt na stejny brdo.. fotky i postup by jsi mel najit v inst. manualech u alarmu.. je tam toho dost, dokonce tusim i jeden odemne.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mytrix Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 tady http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...75&hl=alarm jinak popravde moc nechapu proc sis kupoval zrovna RJ CZ KEY .. za tisicovku a nejaky drobny mas origo vystrelovaky + dalkace vc komfortky.. tam jen prehodis a jedes.. bez instalace, bez strihani dratu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Termiks Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 (editace) A kde se daj sehnat za tisicovku orig vystřelováky vč komfortky? Sem našel nejlevnější za 1500 jen zámky a klíče bez komfortky. Jo aha ty myslíš samotný klíče bez zámků... Jako bych nic neřek Editováno: 16. leden 2008, autor: Termiks Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mytrix Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 aha no mozna jsem trochu zlevnil, ale i tak, petistovka.. cotoje.. :v dnesni dobe ma uplne jinou hodnotu :petistovka je furt petistovka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lol3K Vloženo 17. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 17. leden 2008 tady http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...75&hl=alarmjinak popravde moc nechapu proc sis kupoval zrovna RJ CZ KEY .. za tisicovku a nejaky drobny mas origo vystrelovaky + dalkace vc komfortky.. tam jen prehodis a jedes.. bez instalace, bez strihani dratu Tak jsem se na to díval ale to je autoalarm a ne centralní DO. TO je jedno jsem se skontaktoval s kamošem autoelektrikářem, říkal, že se na to koukneme a naistalujeme nevidí v tom problém. Budu trocha vycházet z toho navodu na tu OCTAVII. Jinak proc jsem koupil RJ CZ KEY - platial to kamoš protže jsme se vsadily a ja si mohl vybrat co chci :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mytrix Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 (editace) hehe ale o tom je ta rec TO JE TO STEJNY .. autoalarm se pripojuje uplne na stejne body jako ten tvuj set.. jen se vynechaji cidla a neresi se prutah do motoru k sirene a podobny blbosti.. pripojeni na ridici jednotku je stejne dokonce i ten papir co ti poslali z toho shopu jsem mel uplne stejnej a kupoval jsem alarm ale jako samozrejme pokud si na to netroufas a mas autoelektrikare k dispozici, pak neni co resit Editováno: 17. leden 2008, autor: mytrix Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lol3K Vloženo 17. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 17. leden 2008 hehe ale o tom je ta rec TO JE TO STEJNY .. autoalarm se pripojuje uplne na stejne body jako ten tvuj set.. jen se vynechaji cidla a neresi se prutah do motoru k sirene a podobny blbosti.. pripojeni na ridici jednotku je stejnedokonce i ten papir co ti poslali z toho shopu jsem mel uplne stejnej a kupoval jsem alarm ale jako samozrejme pokud si na to netroufas a mas autoelektrikare k dispozici, pak neni co resit Aha to jsem netušil díky za info....kamoš tam bude jen proto aby mi vždy řekl abych to neposral Díky moc za ten navod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramon Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 (editace) Nevie niekto,či celú tú srandu nejde napojiť na už zabudovaný alarm META?Ide mi v podstate len o tie kľúče. Zabudol som,mám origo centrál + Metu. Editováno: 17. leden 2008, autor: ramon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel Píša Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 Chci se zeptat jestli je nutné vyměnit tyčku imobilizéru, když přecházím z origo.klíče na origo.vystřelovák. Mám to na fabii r.v.2003. A proč se vůbec musí ta tyčka přehazovat? Předem dík za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 Chci se zeptat jestli je nutné vyměnit tyčku imobilizéru, když přecházím z origo.klíče na origo.vystřelovák. Mám to na fabii r.v.2003. A proč se vůbec musí ta tyčka přehazovat? Předem dík za odpovědi. CITAJ DOLE-LINK. ;) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel Píša Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 (editace) CITAJ DOLE-LINK. ;) Ale zapoměl jsem říci že zamykání nemám v klíčku, ale ovladačku origo. pověšenou u klíčů. Navíc jsem ho teď rozloupnul a nic v něm není tak asi těžko budu něco měnit co? A ještě pokud mám nový klíč a nechám ho podle kodu starých klíčů vyfrézovat musím ho nechat přes VAG nastavit nebo stačí ruční nakodování jako po výměně baterky? :-) A půjdou vůbec klíče vystřelovací 434MHz na fabii r.v08/2003 s jednotkou, nebo je nutná výměna? Zkoušel jsem teď nastavit bez vagu a nejde.:-( Poradí někdo? Editováno: 28. Únor 2009, autor: Pavel Píša Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 CITAJ TU: http://www.skodaoctavia.cz/Interiernavody/...go-ovladani.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.