KOUDY_FRS Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 Ahoj, byl bych rád kdyby se se mnou někdo podělil o zkušenostech při montáži předního repra. Mám nový přední repro i s kroužkama na připevnění ( Děkuju Fancarhifi ) a nevim jak to prostě připevnit na plech a jakym matrošem utěsnit. Plánuju že koupim tohle těsnění (2mm pěnová guma.): http://prumyslovezbozi.cz/inshop/pryze/mik...500x1500x2.html , který dám mezi plech a kroužek a dám to i mezi kroužek a repro. Plus to celý zapatlám průhlednym tmelem. Celý to přivrtám samořeznejma šroubama. Bude to fungovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 trochu nechápu dotaz na montáž - na foru najdeš mraky fotek, jak to vypadá namontovaný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOUDY_FRS Vloženo 17. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 17. leden 2008 trochu nechápu dotaz na montáž - na foru najdeš mraky fotek, jak to vypadá namontovaný To je mi jasný, ale já z obrázku nepoznám co dotyčnej použil za těsnění.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanik Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 To je mi jasný, ale já z obrázku nepoznám co dotyčnej použil za těsnění.... Silikon je nejlepsi tesneni :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.