KOUDY_FRS Vloženo 16. leden 2008 Vloženo 16. leden 2008 Ahoj, byl bych rád kdyby se se mnou někdo podělil o zkušenostech při montáži předního repra. Mám nový přední repro i s kroužkama na připevnění ( Děkuju Fancarhifi ) a nevim jak to prostě připevnit na plech a jakym matrošem utěsnit. Plánuju že koupim tohle těsnění (2mm pěnová guma.): http://prumyslovezbozi.cz/inshop/pryze/mik...500x1500x2.html , který dám mezi plech a kroužek a dám to i mezi kroužek a repro. Plus to celý zapatlám průhlednym tmelem. Celý to přivrtám samořeznejma šroubama. Bude to fungovat? Citovat
Tomas_ek Vloženo 16. leden 2008 Vloženo 16. leden 2008 trochu nechápu dotaz na montáž - na foru najdeš mraky fotek, jak to vypadá namontovaný Citovat
KOUDY_FRS Vloženo 17. leden 2008 Autor Vloženo 17. leden 2008 trochu nechápu dotaz na montáž - na foru najdeš mraky fotek, jak to vypadá namontovaný To je mi jasný, ale já z obrázku nepoznám co dotyčnej použil za těsnění.... Citovat
Johanik Vloženo 17. leden 2008 Vloženo 17. leden 2008 To je mi jasný, ale já z obrázku nepoznám co dotyčnej použil za těsnění.... Silikon je nejlepsi tesneni :-) Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.