Přejít na obsah

Superb II

Doporučené příspěvky

Vloženo

řeknu úplně přesně, co mi na autě vadí. Ze zadního pohledu (z předu ani ne) tvoří linie střechy a boků auta spíše tvar písmene H, což z něj dělá jakousi "úžovku" a působí to dojmem, že je mnohem menší, než ve skutečnosti. Zatímco u jiných koncernových aut (a hlavně Audi) jsou tyto linie mnohem sportovnější, nafouknutější, ve tvaru písmene A. Je to dle mýho soudu daň za luxusně pojatej vnitřní prostor v SII. Proto na mně prostě působí Sup ze zadu velmi krabiciozně, nemoderně, nesportovně a tedy nezajímavě. Zadní světla ala Korea (příjde mi to jak nějaká Kia z před deseti lety) ten špatnej dojem ještě umocňují. Všechno ostatní, co jsem na SII schopen subjektivně posoudit, na mně působí spíše pozitivně a jinak se mi auto v mnoha ohledech líbí.

• o 4 týdny později...
Vloženo

no jo, jenže než se rozhoupaj k jeho výrobě, tak konkurenti s novými modely, jako Mazda 6, Honda Accord nebo Toyota Avesis už dávno jezdí nebo brzo jezdit začnou. A bůhví, kolik se mezitím ještě vyrojí v týhle třídě kombiků. Tohle mělo přijít teď a ne za další rok.

Vloženo

proč ? No asi proto, že označení CC je opravdu pro cupe, i když v případě 4 dveří taky trochu neobvyklý. Pokud z toho někdo udělá kombi, tak je to už opravdu zase jen kombi a ne ten paskvil z fotografie. Dle mýho subjektivního názoru je tenhle pokus dost hroznej. Ale třeba taky zkresluje proporce auta ta skenovaná fotka. Vypadá to jak pro nějaký mimozemšťany s placatejma hlavama.

Vloženo

ja to myslel tak ze pokud se chces divit oznaceni CC tak si tak mel jiz ucinit kdyz passat CC vylez protoze ani tam to nedava smysl stejne tak jako ted u kombi

passat CC je sice coupe, ale neni cabrio :-) az do te doby preci CC znamenalo coupe-cabrio ne?

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...