maca13 Vloženo 25. Duben 2008 Sdílet Vloženo 25. Duben 2008 3 km ??? Není lepší jít pěšo a nebo na kole? To s autem nejezdíš, ale jen poskakuješ a na 3km se ani benzín nezahřeje... to jo, ale autobus nejde , pěšky, nebo na kole v zimě to by byla moje smrt , v létě to je jiná aspoň, že mám cestu zaplacenou od kolegů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca13 Vloženo 25. Duben 2008 Sdílet Vloženo 25. Duben 2008 Jak už jsem jednou psal, pořádně to protáhni a je po šlemu! minulý víkend Chomutov - Plzeň (90km) a druhý den zpět , šlem byl furt , zatím to řešit nebudu a občas mrknu na chl. kapalinu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikil Vloženo 29. Duben 2008 Sdílet Vloženo 29. Duben 2008 Ja to mám tam tiež (1,4 mpi 44kw ) ale mne dokonca prí dlhšej jazde vychádza para z kapoty a keď dam dole víčko, kde sa nalieva olej, tak vidím výpari. Neviem či to tak má byť ale v škodováckom servise mi povedali že je to normálne. voda sa mi tratí, ale pravdepodobne je chyba vo výpustnom ventile. Dal som na noc pod auto, tam kde je výpustný ventil misku a ráno tam boli 3-4 kvapky g12. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka313 Vloženo 4. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2014 Taky se mi "slem" na vicku od oleje, ale po projeti 40km slem je tam stale, voda se netraci nekouri, proste v poradku mam to resit? Nebo pockat az se oteply? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 4. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2014 nerieš ...týmto trpí hlavne táto motorizácia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka313 Vloženo 4. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2014 Ok diky:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
schneefall Vloženo 8. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2014 Mám na své O1 druhý motor 1.6 MPI a obadva v zimě žlutý šlem měly Zmizel vždy až po delší trase 100 km+ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CzechDave Vloženo 2. Únor 2018 Sdílet Vloženo 2. Únor 2018 Řekl bych, že to je normální. Mám O1 1.6MPi 74kW a ten šlem se na víčku dělá. Taky se s ní většinu času jezdí jen 15 km ráno do práce a 15 km večer dom, delší cesty jen občas. Tam, kde bydlíme a auto parkuje, je poměrně vysoká vzdušná vlhkost - jsme vedle lesa. Chladící kapalina neubývá, nikde nic netlakuje, auto topí skvěle, takže lze předpokládat, že těsnění pod hlavou a stav chladícího okruhu je OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.