Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Čaute chlopi potřeboval bych poradit dneska mi na mojí octě začalo něco dřít a vrzat u předních kol vůbec netuším co to může být, svezl jsem v tom kámoše a ten mi řekl že to budou silentbloky no nevím. Projevuje se to tím že při malé rychlosti něco dře a vrže ale když se rozjedu rychleji tak to přestane nevíte co by to mohlo být díky????

• Autor

Kurde ještě jsem zapoměl na tu nejhlavnější věc jel jsem do zatáčky, volant jsem měl na max. doleva a auto ůplně nezatáčelo jelo prostě rovně a to v tu chvíli vrzalo a dřelo nejvíc tak to je vše díky za případné odpovědi

Kurde ještě jsem zapoměl na tu nejhlavnější věc jel jsem do zatáčky, volant jsem měl na max. doleva a auto ůplně nezatáčelo jelo prostě rovně a to v tu chvíli vrzalo a dřelo nejvíc tak to je vše díky za případné odpovědi

Tohle mi dělalo auto, kdyý jsem prejížděl z jedné garáže do druhé po tom, co jsem měnil části řízení, nebyla seřízení sbíhavost.

• Autor
Tohle mi dělalo auto, kdyý jsem prejížděl z jedné garáže do druhé po tom, co jsem měnil části řízení, nebyla seřízení sbíhavost.

nbo nevím já jsem to měl totiž před koncem roku nabourané na pravý přední bok, ale při opravě kontrolovaly nápravu žádná vada tam nebyla jenom prý seřídily geometrii tak nevím a ted začalo dělat to co jsem psal

U mne to byl krycí plech kotouče, byl příliš blízko kotouče a ty jemné kamínky tam zůstávaly. Stačilo jen přihnout a bylo po vrzání.

• Autor

Tak nikdo nic víc neví čím by to mohlo být????

kotouce a desky mas ok?

To myslíš že tu je někdo jasnovidec nebo telepat? Logicky když mi na autě něco vrže nebo dře a podobně, tak dám auto na zvedák a zkontroluju co se dá.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.