Přejít na obsah

něco dře při jízdě

omegus

Doporučené příspěvky

Čaute chlopi potřeboval bych poradit dneska mi na mojí octě začalo něco dřít a vrzat u předních kol vůbec netuším co to může být, svezl jsem v tom kámoše a ten mi řekl že to budou silentbloky no nevím. Projevuje se to tím že při malé rychlosti něco dře a vrže ale když se rozjedu rychleji tak to přestane nevíte co by to mohlo být díky????

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kurde ještě jsem zapoměl na tu nejhlavnější věc jel jsem do zatáčky, volant jsem měl na max. doleva a auto ůplně nezatáčelo jelo prostě rovně a to v tu chvíli vrzalo a dřelo nejvíc tak to je vše díky za případné odpovědi

Tohle mi dělalo auto, kdyý jsem prejížděl z jedné garáže do druhé po tom, co jsem měnil části řízení, nebyla seřízení sbíhavost.

Odkaz ke komentáři

Tohle mi dělalo auto, kdyý jsem prejížděl z jedné garáže do druhé po tom, co jsem měnil části řízení, nebyla seřízení sbíhavost.

nbo nevím já jsem to měl totiž před koncem roku nabourané na pravý přední bok, ale při opravě kontrolovaly nápravu žádná vada tam nebyla jenom prý seřídily geometrii tak nevím a ted začalo dělat to co jsem psal

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...