Jir-ka Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 Už jste někdo řešil problém, kdy vytáhnete klíček ze spínací skříňky a spotřebiče, např. radio zůstalo zapnuté? Tenhle týden se mi to stalo už vícekrát, přemýšlím o prostříknutí např. Konkorem. Máte někdo s tímto nějakou zkušenost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mytrix Vloženo 20. leden 2008 Sdílet Vloženo 20. leden 2008 to se obavam ze nepomuze, asi vadna spinacka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 20. leden 2008 Sdílet Vloženo 20. leden 2008 Spínačka sa dá lahko pozreť, kukni Zelenú naturu vo vašich fábiách.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PARAMEDIC Vloženo 6. leden 2013 Sdílet Vloženo 6. leden 2013 (editace) Ahoj. Prosím poraďte. Fabia r.v.2007 Potřebuji si udělat náhradní klíček a nakódovat jej. Na VAG TACHO verze 2,36 mi to píše viz.foto. Ze škodovky mi poslali 7mi místný PIN přístrojové desky, ale ten nejde příjmout, neplatný 7mi místný PIN na VAG COM verze 10... Nevíte v čem je problém? Děkuji za informace. Editováno: 6. leden 2013, autor: PARAMEDIC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.