Volvak Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 Mám problém nejdou mi blinkry, stěrače a houkačka a při vagu se jsem načetl jenom motor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 tak chod na iny vag, zhod plast pred vodičom, skontroluj zapojenie bsg, konektory a tak... divne. ale asi bude chyba vo VAGU. alebo aj v bsg ak ju nenacita. skusobne vymenit alebo minimalne vycvakat konektory a nacvakat s5. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Volvak Vloženo 19. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 19. leden 2008 tak chod na iny vag, zhod plast pred vodičom, skontroluj zapojenie bsg, konektory a tak...divne. ale asi bude chyba vo VAGU. alebo aj v bsg ak ju nenacita. skusobne vymenit alebo minimalne vycvakat konektory a nacvakat s5. To jsem zkoušel a nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 co si skusal? vycvakat? vymenit? iny vag? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Volvak Vloženo 19. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 19. leden 2008 Kompletně vycvakal i jinej vag. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 tak skus druhu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Volvak Vloženo 19. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 19. leden 2008 Já jí nemám napřed jí musim sehnat.Nejvíc je divné že se nenačtou ostatní jenom motor?To je divné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 tak skus este odpojit baterku ako radi cosby... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Volvak Vloženo 19. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 19. leden 2008 to jsem už udělal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 tak vymenit bsg, vraj odchadzaju... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mytrix Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 hehe ten problem je az moc podobnej ) steracejsem jeste nezkousel to je fakt 2cart: jinak ja vychazim prave z toho, ze se to auto chova, jakoby se vubec nezaplo zapalovani.. (pac kdyz neni zaply, tak smerovky taky nejdou, lampicka zhasina az po nejakym time outu apd). To ze vag najde pouze rj motoru taky odpovida stavu "neni zaple zapalovani" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Volvak Vloženo 19. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 19. leden 2008 Je možný že je v háji bsg,ale proč se nemačtou ty ostatný? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 nie je bsg nahodou prva spojnica na can? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 20. leden 2008 Sdílet Vloženo 20. leden 2008 BSG prekladá komunikáciu napr na servo alebo ABS z K-LINE na CAN takže tam by som to nevidel. Napr na budíky sa cez K-LINE musíš dostať kontroloval si tú spínaciu skrinku? Pozri DP a meraj na jednotlivých výstupoch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Volvak Vloženo 20. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 20. leden 2008 BSG prekladá komunikáciu napr na servo alebo ABS z K-LINE na CAN takže tam by som to nevidel.Napr na budíky sa cez K-LINE musíš dostať kontroloval si tú spínaciu skrinku? Pozri DP a meraj na jednotlivých výstupoch Takže změřil všechny dráty které vedou k BSG podle DP byla to fuška to změřit ale vše je OK.Vypadá to na BSG.Zítra MI kámoš pučí BSG a uvidim .Dám vědět jak jsem dopadl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Volvak Vloženo 21. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 21. leden 2008 Je to BSG ,když jsem dal jinou vše je OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mytrix Vloženo 21. leden 2008 Sdílet Vloženo 21. leden 2008 jen tak pro predstavu, za kolik $$$ se da sehnat? v etce stoji neco kolem 8-10k.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.