Publikováno Leden 19, 200817 r Mám problém nejdou mi blinkry, stěrače a houkačka a při vagu se jsem načetl jenom motor.
Leden 19, 200817 r tak chod na iny vag, zhod plast pred vodičom, skontroluj zapojenie bsg, konektory a tak... divne. ale asi bude chyba vo VAGU. alebo aj v bsg ak ju nenacita. skusobne vymenit alebo minimalne vycvakat konektory a nacvakat s5.
Leden 19, 200817 r Autor tak chod na iny vag, zhod plast pred vodičom, skontroluj zapojenie bsg, konektory a tak...divne. ale asi bude chyba vo VAGU. alebo aj v bsg ak ju nenacita. skusobne vymenit alebo minimalne vycvakat konektory a nacvakat s5. To jsem zkoušel a nic.
Leden 19, 200817 r Autor Já jí nemám napřed jí musim sehnat.Nejvíc je divné že se nenačtou ostatní jenom motor?To je divné.
Leden 19, 200817 r hehe ten problem je az moc podobnej ) steracejsem jeste nezkousel to je fakt 2cart: jinak ja vychazim prave z toho, ze se to auto chova, jakoby se vubec nezaplo zapalovani.. (pac kdyz neni zaply, tak smerovky taky nejdou, lampicka zhasina az po nejakym time outu apd). To ze vag najde pouze rj motoru taky odpovida stavu "neni zaple zapalovani"
Leden 20, 200817 r BSG prekladá komunikáciu napr na servo alebo ABS z K-LINE na CAN takže tam by som to nevidel. Napr na budíky sa cez K-LINE musíš dostať kontroloval si tú spínaciu skrinku? Pozri DP a meraj na jednotlivých výstupoch
Leden 20, 200817 r Autor BSG prekladá komunikáciu napr na servo alebo ABS z K-LINE na CAN takže tam by som to nevidel.Napr na budíky sa cez K-LINE musíš dostať kontroloval si tú spínaciu skrinku? Pozri DP a meraj na jednotlivých výstupoch Takže změřil všechny dráty které vedou k BSG podle DP byla to fuška to změřit ale vše je OK.Vypadá to na BSG.Zítra MI kámoš pučí BSG a uvidim .Dám vědět jak jsem dopadl.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.