tomina Vloženo 21. leden 2008 Sdílet Vloženo 21. leden 2008 Jeden znamy se rano probudil a mel dokonale poskrabanej lak na aute. Kazdy lakovany dil ma šlice hluboky 1mm a siroky 2mm. Nikdo nechape inteligenci cloveka, co to udelal.... Auto pujde do lakovny, s nejvetsi pravdepodobnosti pujde celej novej lak. Myslite ze by sel opravit? Spis ne... Ale ted premyslime o tom, ze by se nechali nalakovat i cerne spodky narazniku. Ma to tak nekdo? Rad bych to videl na fotkach a poradne si prohlidnul jak to vypada na stribrny barve, videl jsem to jen na jinych. Myslim ze by to nemusel byt spatny, jakej na to mate nazor? Nebude se to loupat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 21. leden 2008 Sdílet Vloženo 21. leden 2008 Pokud se to udělá dobře loupat se to nebude. Párkrát jsem to viděl a nevypadá to špatně. Lidi jsou tu strašný svině, už mě to sere. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 21. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 21. leden 2008 Nejhorší je, že člověk nikdy neví, co se mu stane příště. Když už musí auto do lakovny, chtěl by ho aspoň trošku vylepšit. Ale bojíme se aby to nebylo horší. Nemá to někdo na fóru? Nějaky fotečky by to chtelo ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 21. leden 2008 Sdílet Vloženo 21. leden 2008 Pokud se to udělá dobře loupat se to nebude. Párkrát jsem to viděl a nevypadá to špatně. Lidi jsou tu strašný svině, už mě to sere. Taky mě to pěkně sere dneska jsem umyl auto a co nevidím na novým nárazníku škrábance jak do toho nikdo kopal čů...i Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 21. leden 2008 Sdílet Vloženo 21. leden 2008 Měl jsem opravené auto po bouračce a měl ho postavené v řadě aut za sebou, no a přijdu k autu, a na zadním nárazníku obtisk rámečku SPZ (RZ) a prasklý lak, to mě mohl trefit šlak! No tak 14 dní na to už jsem ho postavil jinam, pro změnu do řady vedle sebe stojících aut, po zkušenostech! No a přijdu zase k autu a zadní nárazník vystrčený do ulice opět poškrábaný a nárazník jakoby vražený do auta.....protože na jedné straně není světlo souosé se dveřmi asi tak 2 - 3 mm. Je tohle normální?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 21. leden 2008 Sdílet Vloženo 21. leden 2008 Jeden znamy se rano probudil a mel dokonale poskrabanej lak na aute. Kazdy lakovany dil ma šlice hluboky 1mm a siroky 2mm. Nikdo nechape inteligenci cloveka, co to udelal.... Auto pujde do lakovny, s nejvetsi pravdepodobnosti pujde celej novej lak. Myslite ze by sel opravit? Spis ne... Ale ted premyslime o tom, ze by se nechali nalakovat i cerne spodky narazniku. Ma to tak nekdo? Rad bych to videl na fotkach a poradne si prohlidnul jak to vypada na stribrny barve, videl jsem to jen na jinych. Myslim ze by to nemusel byt spatny, jakej na to mate nazor? Nebude se to loupat? jjj viděl jsem to u nějakého kolegy v práci, zkusím vyfotit, na stříbrné Octavii! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 21. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 21. leden 2008 Super to bys byl moc hodnej ;-) Ted jeste premyslime o jine barve, kdyz uz se to bude strikat :-) Docela se nam libi barva polar co se dava na roomstry..mohlo by to bejt na okine hezky... listy do barvy auta, kliky a ty cerny spodky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 Podla mna nevyzera zle ani ked je lista o trosku tmavsia PS:to my ked sme nalakovali este favorit, tak na 3 den bol dookola obideny klucom a v zadnom okne tehla... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 22. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 22. leden 2008 Jojo vypada to dost dobre... cim vic fotek tim lepsi inspirace... Nemate nekdo nejaky namet na barvu? Dost uvazujem o nejaky, ktera se na octavky ani nedavala... Zatim premyslime o barve Polar co se dava na roomstry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 mně taky někdo podřel dveře a blatník klíčem,na jaře to lehce přebrousím a stříknu sprejem přeci nebudu dávat lakovně takový prachy,když se pak najde zase nějaký debil a ....,ted mi někdo nacouval do zadního blatníku,nějakým off-roadem,osobákem by se tam nad nárazník nedostal,to nechám vytáhnout a zaleštím,co jiného. pokud chceš lakovat celou octu a nevíš barvu,tak mně by se líbila ta co se dávala na favority - zelená karibská 5280,měl jsem jí na fávu,a viděl jsem jí i přelakovanou bezbarvým lakem a bylo to suprový,pokud chcete metalízu tak bych volil subaru modrou,ta je taky moooc hezká,vem ale v potaz že lakovat jinou barvou něž původní znamená nižší cenu při prodeji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 22. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 22. leden 2008 S tou nizsi cenou je mi to jasny. Ale beru to tak, ze auto je r.v. 1997, ma najeto 190tis, za par let bude jeho prodejni cena miziva takze to lakem nezkazim. Vzhledem k tomu, ze pojistovna uznala, ze je potreba novy lak, nebude me to krome spoluucasti nic stat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 23. leden 2008 Sdílet Vloženo 23. leden 2008 tak este 1 fotka tej striebornej a 1 fotka modrej (roomsteru podobnej)... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 23. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2008 Jojo ta je trosku podobna, ale ten roomster ji ma svetlejsi, spis vic stribrna... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 23. leden 2008 Sdílet Vloženo 23. leden 2008 Jojo ta je trosku podobna, ale ten roomster ji ma svetlejsi, spis vic stribrna... ja som myslel,ze je rec o tejto...tak sorry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 23. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2008 Nene, chcem tam dat Polar to je hodne svetla modra dost do stribrna..ale vubec nevadi... Aspon vim jak vypada i v jiny barve... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza130 Vloženo 23. leden 2008 Sdílet Vloženo 23. leden 2008 takhle to vypada na cerveny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hirschi Vloženo 26. leden 2008 Sdílet Vloženo 26. leden 2008 Pro inspiraci přidávám fotky stříbrné... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ignác Vloženo 26. leden 2008 Sdílet Vloženo 26. leden 2008 Omlouvám se za OT ale nevím kde to zařadit ale potřebuji si ulevit. Hyml hergot runcajs dolemetr element....... dva měsíce je tomu co jsme dal nově nalakované velké pravé zp. zrcátko a co včera nevidím... škrábanec jako prase až na bílý základ - zase nějaký magor neumí u tesca v ostravě hrabové otevírat dveře - a jestli to náhodou čteš ty co jsi to udělal tak ti přeji rakovinu - nejvíc mně to kaká protože celé auto mám více méně poškrábané a jinak esteticky poškozené a zrovna jediný nově nalakovaný díl mi nějaký idiot poškrábe - jak říkám rakovinu na něj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 27. leden 2008 Sdílet Vloženo 27. leden 2008 Omlouvám se za OT ale nevím kde to zařadit ale potřebuji si ulevit. Hyml hergot runcajs dolemetr element....... dva měsíce je tomu co jsme dal nově nalakované velké pravé zp. zrcátko a co včera nevidím... škrábanec jako prase až na bílý základ - zase nějaký magor neumí u tesca v ostravě hrabové otevírat dveře - a jestli to náhodou čteš ty co jsi to udělal tak ti přeji rakovinu - nejvíc mně to kaká protože celé auto mám více méně poškrábané a jinak esteticky poškozené a zrovna jediný nově nalakovaný díl mi nějaký idiot poškrábe - jak říkám rakovinu na něj kura to se ti povedlo! jinak moje řeč,jenže vždycky kolem našich miláčků parkují samí tupouni co je jim to fu©k a to je největší problém,včera jsemto umylpo dlouhé době a o5 jsem zaplakal nad škrábanci,mně jebne,ani bejvalej můj favorit nebyl tak poškrábanej jak tohle,mi to dělají schválně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.