Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Chlapi stím platem nevím,ale myslím si téměř jistě že tapecirunk mu nesundávali.To se dělá vše bez demontáže.

přesně tak, dělal to bez demontáží čehokoliv... :) Foto dám až bude trocha času kol100

Vloženo

homologovana folie s propustnosti 5% ??? to asi dost tezko. :)

Povolene zatmaveni: 30% predni bocni skla, 60% zadni bocni a zadni sklo. Predni sklo se nesmi modifikovat.

Pri vyssim zatmaveni to neprojde STK a hlavne v Nemecku jsou na to hodne haklivy. (pekny pokuty vcetne odstaveni vozidla a odtah)

Vloženo
Atomi das mne prosim kontakt na toho pana co ti to delal ..... :)

Yes sir! 724533235 Leoš, Havlíčkův Brod. Když řekneš, že to dal Tomáš co mu teď dělal superba, tak bude vědět na 100% :laugh.gif

Vloženo
Dekuju....

A skla teda nesundaval?jak dlouho ti to dal ?

hele řikal, že v podstatě kdyby na to vlítnul, tak to má cca za 4hodky/auto.... :) Hele já mu ho tam dovezl a druhej den jsem si pro něj zase sjel, teda on si pro mě přijel abych nemusel tahnout víc aut! :palec2:

Vloženo

Tak dnes byla provedena montáž folií firmou trieste a max.spokojenost.Jelikož jsem tam už měl folie tak i se sundáním to trvalo cca.2 hodiny.Jedna věc ale ještě není hotová a to,že jsem chtěl vyměnit i folii na zadním okně,ale zatím z toho sešlo.Ten dotyčný říkal že tam je velké riziko že při sundávání může dojít k poškození výhřevu zadního okna.

Takže se na to vrhnu až po srazu.Zatím to tolik nevadí a nikdo nepozná,že vzadu na okně je jiná folie než všude jinde.Ale firmu trieste můžu vřele doporučit.Fotky hodím až auto umyju ať to nějak vypadá

• o 4 měsíce později...
  • o 2 týdny později...
Vloženo (editace)
A firma teda triste ???

To sou zmetci ...Kvalitou samo ne,ale na Morave delali auti cele za 3700,- ;):)

JJ, Triste - Komplet Supa za 3700 ? A kdy to bylo ? Tahle cenová nabídka mi ppřišla přimo z centraly ve Zline. Folie SUNTEK

Editováno: , autor: Petik
Vloženo
A firma teda triste ???

To sou zmetci ...Kvalitou samo ne,ale na Morave delali auti cele za 3700,- ;):)

A to si vzal kde tu cenu na Moravě?Za 3700kč určitě ne.Nespletl ses?

Vloženo
V problematice folii je dobré aji zvážit cestu mimo svoje bydliště (uváděná Praha) na Moravu, kde ceny můžou být i o několik tisíc menší !!! ;)

Máš nějaký typ ??? Klidně s tím zajedu do Brna, jestli dvojku ušetřím :)

Vloženo
Ne ne Vicky:p , cena plati jen sem popletl firmu ...

Tak to jo to by sedělo.Hned mi bylo jasné,že se nejedná o trieste,protože ty mám já a cena byla o něco vyšší :palec2:

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...