Vlasatec Vloženo 23. leden 2008 Sdílet Vloženo 23. leden 2008 Ahojky, sháním ramínka a sěrače z O2, jdou na O1 a kde bych je mohl sehnat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal9 Vloženo 23. leden 2008 Sdílet Vloženo 23. leden 2008 Ahojky, sháním ramínka a sěrače z O2, jdou na O1 a kde bych je mohl sehnat? Pasují jen spolujezdcovo se musí trochu přihnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 23. leden 2008 Sdílet Vloženo 23. leden 2008 Ahojky, sháním ramínka a sěrače z O2, jdou na O1 a kde bych je mohl sehnat? Asi blbej dotaz, ale včem jsou ty z OII lepší než třeba Bosch aero twin? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 24. leden 2008 Sdílet Vloženo 24. leden 2008 Asi blbej dotaz, ale včem jsou ty z OII lepší než třeba Bosch aero twin? Asi blbá odpověď, ale nejsou stěrače OII=bosch aerotwin? A jinak, proč tady je vyvěšený téma přímo o těchto stěračích??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 24. leden 2008 Sdílet Vloženo 24. leden 2008 Mna by este zaujimalo co mi ukradnu skor - orginal z O2 alebo Bosch sadu na O1... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 24. leden 2008 Sdílet Vloženo 24. leden 2008 Pasují jen spolujezdcovo se musí trochu přihnout Ako na to - da sa to len tak v ruke? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasatec Vloženo 26. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 26. leden 2008 Asi blbej dotaz, ale včem jsou ty z OII lepší než třeba Bosch aero twin? Raminka na OII maji jiny princip uchyceni steracu a libi se mi vic, nez AeroTwiny na raminka OI, tak proto;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 26. leden 2008 Sdílet Vloženo 26. leden 2008 Raminka na OII maji jiny princip uchyceni steracu a libi se mi vic, nez AeroTwiny na raminka OI, tak proto;) Aj mne sa viacej paci to orginalne uchytenie oko je na O2. Ked mam tie Bosch - vidno ze to nie je orginal - od vyroby - ramienka su tak ohnute aby pasovali ku klasickym stieracom... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.