Rudyno Vloženo 26. leden 2008 Sdílet Vloženo 26. leden 2008 (editace) Panove tak sa mi podarilo pri dotahovani brzdica strhnut cepom zavit v telese loziska kola(hlava loziska cepu kola a ak sa nemylim tiez sa to vola tehlice) ak sa teda nemylim ze sa to tak vola mate nejake rady co stym? cep je ok strhol som vnutorny zavit na telese nastastie cep je fpoho osadeny takze brzdis sa nepohybuje a jednak je tam este aj prachovka ktora nedovoli aby cep vypadol ale asik to zrovna nie je dobre aby som tam mal nevladnu srouvbu... jo a este ejdna vec stalo sa mi to na hornom cepe a nie na dolnom co je este horsie ;( budem musiet vymenit ozaj cele teleso kola? Editováno: 26. leden 2008, autor: Rudyno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Hero Vloženo 26. leden 2008 Sdílet Vloženo 26. leden 2008 Dobrý den. Nerozumím tomu čep kola. Ale jestliže je strhlý závit, dalo by seto opravit. Nový šroub,zjistit rozměr závitu sehnat si závitník a opatrně jej přeřezat.Většinou se to povede.Zdravím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudyno Vloženo 26. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 26. leden 2008 (editace) Dobrý den. Nerozumím tomu čep kola. Ale jestliže je strhlý závit, dalo by seto opravit. Nový šroub,zjistit rozměr závitu sehnat si závitník a opatrně jej přeřezat.Většinou se to povede.Zdravím no v to doufam ale nevim jek to bude zrovna s necim co je tak spatne pristupne a ak bude musiet rozobrat kompletne vsetko tak to mi uz rovno moze vymenit kotuce,dosticky,siletnty,tlimice proste vseko a tu teleso si mozem kupit uz rovno nove sakra! no tak som sa jukol ze nova tehlica stoji 500-700cz ale vo ma bude stat vymena netusim a mam otazku mozme stym zatial jazidt? myslim ze asik ehj reptoze sroub je vlastne vlozeny a brani aby sa brzdis uvolnil a jedna aj keby tak sa ho druhy nepusti a v konecnom stadiu by ho nemalo pustit ani vnutorny obvod kola.. v najhorsom sa to kusne ne? Editováno: 26. leden 2008, autor: Rudyno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 26. leden 2008 Sdílet Vloženo 26. leden 2008 Panove tak sa mi podarilo pri dotahovani brzdica strhnut cepom zavit v telese loziska kola(hlava loziska cepu kola a ak sa nemylim tiez sa to vola tehlice) ak sa teda nemylim ze sa to tak vola mate nejake rady co stym? cep je ok strhol som vnutorny zavit na telese nastastie cep je fpoho osadeny takze brzdis sa nepohybuje a jednak je tam este aj prachovka ktora nedovoli aby cep vypadol ale asik to zrovna nie je dobre aby som tam mal nevladnu srouvbu... jo a este ejdna vec stalo sa mi to na hornom cepe a nie na dolnom co je este horsie ;(budem musiet vymenit ozaj cele teleso kola? CAU. Da sa to opravit. existuje opravna sada na zavity. dostat kupit specialny zavitnik + strunky nahrada zavitu. da sa to pouzit vsade hlava motora,prevodovka, atd. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudyno Vloženo 26. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 26. leden 2008 CAU. Da sa to opravit. existuje opravna sada na zavity. dostat kupit specialny zavitnik + strunky nahrada zavitu. da sa to pouzit vsade hlava motora,prevodovka, atd. :) hmmm a ide to aj na liatinu? ak sa nemylim tak je to liatonove neviem si sice predstavit kao to funguje ale skusim to tentorkat nechat na servis ze ci byu to tak slo.. pockam si do pondelku a zavolam inak d. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 26. leden 2008 Sdílet Vloženo 26. leden 2008 hmmm a ide to aj na liatinu? ak sa nemylim tak je to liatonoveneviem si sice predstavit kao to funguje ale skusim to tentorkat nechat na servis ze ci byu to tak slo.. pockam si do pondelku a zavolam inak d. Jde to i na litinu a je to "helicoil" vložka, už se to tu probíralo a byl to přesně tento problém, tak to zkus najít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 26. leden 2008 Sdílet Vloženo 26. leden 2008 hmmm a ide to aj na liatinu? ak sa nemylim tak je to liatonoveneviem si sice predstavit kao to funguje ale skusim to tentorkat nechat na servis ze ci byu to tak slo.. pockam si do pondelku a zavolam inak d. Opravis zavity NA VSETKOM. Pozri stranku: www. bos-bulik.sk Je to na SLOVENSKU- SKALICA pre teba to nieje daleko. SERVIS bude to chciet vymenit cele- zarobit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudyno Vloženo 29. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 29. leden 2008 Tak panove nasiel som nieco co sa v celku oplati http://www.autodily-lexcar.cz/ceniky/cenik-nd-maloobchod.pdf 1J0498625/CN ložisko př.kola Oct.(CN) 278,30 1J0407255AJ/6AJ hlava ložis.př.kola Oct.L/P(CN) 619,85 je to bez DPH PS: myslim ze som naisel spravne diely... lozisko aj tehlicu keby nie tak ma klidne sfuknite jinak nechapem preco niekde stoji tehlica 5t CZ a niekde 700-800cz nemate niekto zdani? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sudetak Vloženo 29. leden 2008 Sdílet Vloženo 29. leden 2008 Je to prosté, zde v tvém konkrétním případě je to rozdíl v kvalitě - čína (CN) versus originál, vyber si sám, ale já bych volil raději ložisko od FAG než čínu, cena práce + geometrie není malá a pokuď ji budeš opakovat v krátké době cena levného dílu se citelně prodraží To je samo pouze můj názor, dělej ja myslíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudyno Vloženo 29. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 29. leden 2008 Je to prosté, zde v tvém konkrétním případě je to rozdíl v kvalitě - čína (CN) versus originál, vyber si sám, ale já bych volil raději ložisko od FAG než čínu, cena práce + geometrie není malá a pokuď ji budeš opakovat v krátké době cena levného dílu se citelně prodraží To je samo pouze můj názor, dělej ja myslíš Jo takhle.. netusil som ze CN znamena cina... ale myslim ze u tehlice samotnej snad to neni taky rozdil a lozisko som stejne chcel brat FAG... dik za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendam Vloženo 13. Únor 2008 Sdílet Vloženo 13. Únor 2008 Koukám, že to je bolest všech typů škodovek. Mě se to stalo právě včera na Fábii a auto šlo do servisu, kde uvidí co s tím provedou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas65 Vloženo 14. Únor 2008 Sdílet Vloženo 14. Únor 2008 To samé se mi stalo na Fabii.Závit se strhnul v těhlici.A jelikož na čepu je závit 9mm a takové vložky se nedělají,tak se tam dala osmička a čep se prořízl na osmičku.Akorát se musí dávat bacha při dotahování ať se to neserve znovu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendam Vloženo 15. Únor 2008 Sdílet Vloženo 15. Únor 2008 Tak tak, docela jsem si oddychl, závit v těhlici i na čepu byl opraven oprávarenskou sadou v servisu. Byl jsem ušetřen od koupi těhlice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kahsa Vloženo 3. Květen 2012 Sdílet Vloženo 3. Květen 2012 Prosím Vás, můžete mi dát odkaz kde se prodává taková opravná sada.? Hledám anic nemohu najít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Pavka Vloženo 16. Únor 2014 Sdílet Vloženo 16. Únor 2014 A neválí se doma nebo na dílně ve šrotu někomu těhlice z Fabie 1,2 HTP 51 kW. Může bejt úplně na šrot zohýbaná, ale aby měla v pořáku to oko o kterýho se strká kulovej čep spodního ramena. Chci s ní dělat takovej pokus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.