olisoft Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 olisoft ktoru?-RS II/roomster lebo ja tiez rozmyslam na koncobku alebo vyfuk Myslel som tuto, co si dal na nu obrazok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysterx888 Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 olisoft vsak vyskusaj potom povies ci je fakt dobra a dam si aj ja .maju aj průměru 55 mm a 50mm.ta nasa je asi cca 40mm da sa montovat na to ?a co toto http://www.tuning-skoda.sk/detail/koncovka...-nerez-680.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 2. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2008 Pekne, len ta cena v porovnani s tymi, co tu ponukaju... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysterx888 Vloženo 2. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2008 olisoft vsak v milotec stoji 1050.-sk(rozmyslam bude to RS II alebo z roomster co pisal milan II) a doticny co to predava za 400.-kc sa mi neozval uz dva tyzdne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysterx888 Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 (editace) namiesto mna co by ste vybrali: koncovy vyfuk od ulter alebo koncovka od roomster+difuze? dakujem za nase nazory.nechcem aby som moc dunilo staci ked bude dobre vypadat. Editováno: 22. Březen 2009, autor: mysterx888 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Ta od Roomsteru je té RS nejblíž, ale funkční budou ty dvě poslední! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Hele pores to jak ja. Pockal jsem, az se rozsype puvodni vyfuk a hned jsem vzal origo RS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysterx888 Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 (editace) uz som kupil ULTER SPORT oval tu je uz aj foto!!!trochu je na krivo ale je to orig na octavia neviem uz nic z tim urobit Editováno: 29. Březen 2009, autor: mysterx888 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
g-kiko Vloženo 5. Únor 2011 Sdílet Vloženo 5. Únor 2011 vedel by my niekto napisat rozmeri tej rs koncovky na octaviu1..(sirku,vysku.dlzku)..chcem si taku vyrobit.Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Kuděla Vloženo 17. Březen 2011 Sdílet Vloženo 17. Březen 2011 Neví někdo o někom kde sehnat koncovku RS? Já vím je to utopie to teď shánět ale kdyby náhodou:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juke.box Vloženo 17. Březen 2011 Sdílet Vloženo 17. Březen 2011 Viděl jsem ji tady nedávno na bazaru,mrkni tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 17. Březen 2011 Sdílet Vloženo 17. Březen 2011 koukni na sbazar.cz někdo ji tam má v Liberci za 1000,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Kuděla Vloženo 27. Březen 2011 Sdílet Vloženo 27. Březen 2011 Nikde pořád nic:-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Walda RS Vloženo 30. Březen 2011 Sdílet Vloženo 30. Březen 2011 http://auto.bazos.cz/inzerat/8832060/Skoda-Octavia-RS-I-zadni-naraznik-kridlo-vyfuk-kapota.php Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Walda RS Vloženo 30. Březen 2011 Sdílet Vloženo 30. Březen 2011 a nebo kup originál celej zadní díl 8200,- v kelly, s kartou škodahome se můžeš dostat na 6000,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Kuděla Vloženo 3. Duben 2011 Sdílet Vloženo 3. Duben 2011 Tak tam jsem volal ten má jen občas když dojede auto a to jen v případě když je koncový díl kaput jinak to dá s celý koncem a celý výfuk se mi teda kupovat nechce:-) Ale i tak díky:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effo Vloženo 30. Březen 2014 Sdílet Vloženo 30. Březen 2014 Ahoj-te... co to má na tom nárazníku a kde se to dá sehnat, nevíte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 12. Duben 2014 Sdílet Vloženo 12. Duben 2014 Koupíš to přímo s koncovkou. Jedná se o koncovku na Roomster. Mají jí teď v AKCI http://eshop.skoda-auto.com/cz/cs/b2c/akce-mesice/koncovka-jednotrubkoveho-vyfuku-u-vozu-roomster/0/1/24/43/1001 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
george20006 Vloženo 14. Duben 2014 Sdílet Vloženo 14. Duben 2014 (editace) Myslíš že když objednám tu samou ale na dva vývody tak mě přijde i ten plast okolo? Koukal jsem jak to máš ty a moc se mě líbí. Akorát nevím, jak mám kombi tak to budu muset nastavit trubkou, a tu koncovku bych tam rovnou navařil. Editováno: 14. Duben 2014, autor: Wojnar Necituj poslední příspěvek!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 14. Duben 2014 Sdílet Vloženo 14. Duben 2014 Přišel mi i ten plast okolo. A mají dokonce i dvourouru. http://eshop.skoda-auto.com/cz/cs/b2c/ochranne-folie/koncovka-dvoutrubkoveho-vyfuku-u-vozu-roomster/0/1/24/43/1001 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
george20006 Vloženo 14. Duben 2014 Sdílet Vloženo 14. Duben 2014 Na tu jsem právě koukal. Já když kupoval auto tam byla taky originál koncovka, dvě kulaté vedle sebe a to ještě absolutně nefunkční, pouze nasazený ze shora na ty trubky z výfuku. Hned šly dolu. Ještě sem přemýšlel o výměně celého tlumiče,ale zase na 4kolku je jiný a hlavně se mě líbí jak je to auto tiché. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 14. Duben 2014 Sdílet Vloženo 14. Duben 2014 Ber tu koncovku za 500 neváhej Je fakt kvalitně udělaná. A je to celonerez. Né jen ten naleštěný konec. Na Fabii nekoukej. Tu jsem si objednal pro zkoušku taky a ta je EE na Octávku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 14. Duben 2014 Sdílet Vloženo 14. Duben 2014 K tomu je fakt ten plastový lem výřezu nárazníku? To by bylo dobrý. Koupil jsem si totiž Roomsteráckou koncovku na Rapida a řeším jak bude vypadat výřez v tom černým spodnim dílu nárazníku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 14. Duben 2014 Sdílet Vloženo 14. Duben 2014 Jojo je k tomu lem. Otázka je jestli ti tam padne. Když tak lámací nožík a horkovzduška Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
george20006 Vloženo 14. Duben 2014 Sdílet Vloženo 14. Duben 2014 A co tahle koncovka. Co koukam tak tvarove jsou stejny ne. http://eshop.skoda-auto.com/cz/cs/b2c/ochranne-folie/koncovka-vyfuku-sroubovana-pro-fabia-combi-ii-fdc720004x--11/0/1/24/43/1001 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.