tondas2 Vloženo 27. leden 2008 Sdílet Vloženo 27. leden 2008 Kolegove strikal nekdo z Vas podvozek u Fabie nejakym sajrajtem treba Motip nebo neco podobneho?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 27. leden 2008 Sdílet Vloženo 27. leden 2008 Já jsem pár bodů an svém autě stříkal sprejem na spodky aut, ani nevím co to bylo za značku, ale drahé to nebylo. Kupovaljsem tona pumpě a šlo to s tím normálně.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MUSA Vloženo 27. leden 2008 Sdílet Vloženo 27. leden 2008 Pokud chceš jen něco odřenyho zapravit, tak je dobrá Body barva na podvozky ne spreji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tondas2 Vloženo 29. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 29. leden 2008 Pokud chceš jen něco odřenyho zapravit, tak je dobrá Body barva na podvozky ne spreji. Kolegové nepochopily ja myslím nátěr celého podvozku co vy na to?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liapor Vloženo 29. leden 2008 Sdílet Vloženo 29. leden 2008 No já myslím že ochrana spodku je vyřešena celkem dobře...ten mi trápit na rozdíl od jinejch věcí asi nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pava Vloženo 29. leden 2008 Sdílet Vloženo 29. leden 2008 Stříkat podvozek je podle mě zbytečné. Je ošetřený dobře navíc je i částečně zakrytý plasty, což je dobře. Jesli chceš něco stříkat, tak dutiny. Tam si myslím, že to potřeba je, hlavně páté dveře, prahy a spodní části dveří. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.