LovecDuchu Vloženo 14. Únor 2017 Vloženo 14. Únor 2017 Volal jsem do jedne autosklarny a pokud mi tam daji ten original ze skodovky (udajne znacka Splintex), tak to vyjde na 5700Kc. Zkusim jeste zavolat nekam jinam, ale uz ted je jasne, ze z havarijka to brat nebudu. Diky za informace. Citovat
Martin.sv Vloženo 16. Červenec 2017 Vloženo 16. Červenec 2017 Ahoj, mate nekdo zkusenost s vymenou celniho skla u autoriz. servisu?? Muzete nejaky dobry servis doporucit?? Diky Citovat
Petan44 Vloženo 16. Červenec 2017 Vloženo 16. Červenec 2017 Koupil jsem RSo s prasklým čelním sklem a dostal rovnou i kontakt na někoho, kdo mi to opraví, cena 2 500 kč za sklo (sklo mám včetně deštovýho senzoru), 1 000 kč za práci a 100 kč, za to, že dojel ke mně domů. Sklo mi dal se značkou škoda, ale bylo to začerněné fixem. Všechno hlad, bez problémů a za nádhernou cenu Tohle stejný v autorizáku tak za 7 minimálně Citovat
Frenkyy Vloženo 2. Duben 2018 Vloženo 2. Duben 2018 Dovoluji si obnovit diskusi, mám sklo dá se říct ko, škrábanců jak... Jaké doporučujete sklo a jaká je cca cena? Sklo bez senzorů... Citovat
ka_r_los Vloženo 4. Duben 2018 Vloženo 4. Duben 2018 tak máš 3 možnosti (bílé, tónované a sunsafe - izolující) ve 2 konfiguracích (s pruhem a bez) https://www.cc-autodily.cz/search/?keyword=1Z0845011 1 Citovat
Kristo82 Vloženo 7. leden 2020 Vloženo 7. leden 2020 Ahoj, mám OII před FL bez senzoru a chtěl bych sklo z FL se senzorem deště a světla se šedým pruhem. Nebude problém u pojišťovny ? Vejdu se do 10 000,- mám pojištěné okno. Možná bych šel i do toho sunsafe Citovat
DušanV Vloženo 7. leden 2020 Vloženo 7. leden 2020 No to podle mne problém u pojišťovny bude. Pojišťovna Ti určitě neproplatí zhodnocení auta tj, lepší sklo s výbavou navíc oproti původnímu sklu. Radím Ti ,raději se s nimi dohodni, že budeš dávat lepší sklo a dohodni se s nimi, jak Ti to vyúčtují a proplatí, ať to nekvalifikují jako pojistný podvod. Ještě by to mohla firma, co Ti bude sklo měnit, vyúčtovat tak, že tam to dražší sklo s výbavou navíc nebude uvádět, ale jen konečnou cenu, ale pochybuji, že by do toho šli, i pro ně když se na to přijde, tak je to pojistný podvod. Pojišťovny mají tabulky a ví, kolik běžné sklo a na konkrétní typ auta stojí. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.