spacewerk Vloženo 5. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2013 tak ani na origo vagu nelze udelat zakladni nastaveni v r j čislo 55 - píše to v obou kanalech error :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JS65 Vloženo 19. Únor 2015 Sdílet Vloženo 19. Únor 2015 tak ani na origo vagu nelze udelat zakladni nastaveni v r j čislo 55 - píše to v obou kanalech error :-/ JJ poznam tento problem a mam origo HEX .....neviem cim to je, uz som si myslel aj, že slabou baterkou, ale skus toto : sadni do auta, daj si 10 minutovu jazdu, vypni uplne motor, pripoj si notas s kablom je jedno či mas hex alebo kkl , zapni klucom elektriku, na vagu chod rovno do RJ XENONU a pusti len ZAKLADNI NASTAVENI.....najprv 001 nastavenie a potom 002 ulozenie......malo by to ist.....to iste sa mi stavalo pri teste akčních clenu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavska Vloženo 25. Září 2015 Sdílet Vloženo 25. Září 2015 Zdravím,Nechal jsem si seřídit světla na STK a doma že si udělám základní nstavení. Problém naastává při zákl. nastavení hodí chybu světla neseřízena. Musí mi někdo sednout na nárazník přední aby se snížila hodnota aspon na 1,97V na předním snímači jinak ukazuje přes 2,4V Zadní snímač ukazuje 1,45V !!Sportovní podvozek nemám !! Dřív mi to nedělalo, před rokem sem měnil vybojky tak jsem prevntivně udělal zákl. nastav. a problem nebyl. . Jinak snímač dle vagu chodí plynule. Ted jsem to udělal prostě aby mi nesvíto na dotu světla. Tak že auto bylo zatíženo jako by .Nevíte jaký hodnoty snímaču jsou pro základní nastavení , když auto je na rovnině ?Superb 1,9 96kw r.v. 2006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ediky Vloženo 5. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2017 Zdravím ..... nedávno jsem musel vyměnit jednotku xenonu na superbovi byla vyplavena dal jsem novou i nové krytky at se mi tam nedostava voda samozřejmě že ve světle ještě par kapek bylo tak odrovnalo to jednotku sehnal jsem dalši světla obě vysušil pro sichr i druhé po montaži zpět vše svítí ale neniveluje mam i nové vybojky jestli to ma vliv kamarad mi to napichl na bosch diagnostiku a přes tu diagnostiku s těma světlama jde hybat což znamena že motorky fungují .... jenže nejde udělat zakladní nastaveni a piše to pořad chybu světla nebyly seřizeny. na vagu to taky nešlo seřidit pořad to piše chybu na maxidotu zavada světel ..... a po té diagnostice bosch když otočím kličkem tak ty čočky sjedou dolů ted jakoby to jelo co nejvíc na doraz ozyva se brnčeni a pak vyjedou nahoru a to pouze když otočím kličkem bez světel .... takže tak neví někdo co s tím ??? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manoto Vloženo 6. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2017 nastavení světel jde udělat pouze pokud stojí auto na rovině. V bloku hodnot si najdi napětí ze snímačů přední a zadní nápravy. (oba jsou na levé straně) nastavení jde udělat pouze pokud na obou snímačích je myslím 2,3V ale ted nevím. Ruku do ohně bych za to nedal. Pak už stačí udělat základní nastavení VAGem. Jinak to nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ediky Vloženo 6. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2017 Na vágu to bylo a 001 error nejde nic provést jsem z toho kokot. Takže když to bude stát na absolutní rovině zkontroluju hodnoty jestli z obou snímaču jde stejné číslo pak by to mělo jít jo co když nepůjde.? Kde bude chyba regulace sklonu funguje když otočím klíčkem světla sjedou dolů ozve se zabrneni jako by čočky jely na doraz dolů poté se zvednou.... Opřel jsem se o kufr a hodnoty se měnily což znamená že taky funguje no zkusím uvidím.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ediky Vloženo 6. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2017 Tak stejné hodnoty to psalo a když chci dát základní nastavení tak to píše error Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manoto Vloženo 6. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2017 A bylo tam 2,3V ? nebo 2,4V ? Tak nějak. Pak to jít musí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ediky Vloženo 6. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2017 Zítra napichnu nafotim co to píše a tak ale kolega co ti měl na vagu říkal že na 110% to psalo ty hodnoty ale nestal jsem podle mého na absolutní rovině... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manoto Vloženo 8. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2017 kdyžtak vem dva hevery a zvedej auto dokud se nedostaneš na ty správný hodnoty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ediky Vloženo 8. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2017 no zítra jedu na STK at mi to zkusí manualně seřídit pak to zkusíme odstranit ..... uvidíme .... hlavně by mě zajímalo proč když otočím klíčkem se ty světla začnou hýbat ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavska Vloženo 8. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2017 Pokud to uděláš pres hevery a auto dáš pak do normální polohy tak ty světla nebudou přesně seřízený, budeš mít špatný zadní držák nivelace je tam slaby plíšek stačího přihnout podle vagu na spravné hodnoty cca 2.3 V Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ediky Vloženo 8. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2017 prosím trošku podrobněji rozepsat nevim o jakém držaku je řeč a vůbec nevím jaky plíšek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavska Vloženo 8. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2017 Zadní snímač pro xenony je pod tím ochranym plastem zadní napravy, je to snímač jako přední drží na slabém plechu držáku, měl jsem přesně co ty , snímač dle vagu mi ukazoval 1.4 V tak jsem ho demontoval zároveň demontoval a namazal pohyblive kloubky co to má, pak jsem ten plech přihnul aby ukazoval 2.3 V ale musí to ukazovat když má vuz na kolech a kontrolovat dle vagu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ediky Vloženo 8. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2017 (editace) Ukazuje mi to hodnoty úplně stejné... Když sedíme dva v autě tak to píše 2.38V ale problém je ten že pořád nejde odstranit chyba 01539 seřízení světel... A odstranit nejde přes vag..... Když spustíme test tak světla sjedou dolů zavrči a vyjedou nahoru.... Editováno: 8. Říjen 2017, autor: Ediky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ediky Vloženo 9. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2017 Dám smazat světla zavrči a chyba je stále říkáš že zadního čidla musí jít 2.3V? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ediky Vloženo 9. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2017 Už to jde zvedl jsem to heverem levé zadní kolo ať to ukazuje hodnotu víc než 2.3V a chyba šla smazat udělalo základní nastavení a už to šlape ani žádný plisek sem neohybal jede to.... Ale určitě když připojím vag tak to vyskočí znovu to už ale ohnu ten plisek a mělo by to být oka....Díky za rady!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavska Vloženo 9. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2017 Jasný, jen jde o to když jsi to nastavil při heveru a pak třeba naložíš auto tak to nebude přesně nivelovat. Já jsem to udělal tak aby jsem měl 2.3V když auto stojí na kolech bez řidiče Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manoto Vloženo 10. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2017 Pavska má pravdu. Na těch heverech to lze udělat. Já to taky tak udělal a i to niveluje. (občas ) Ale správně by to mělo být tak jak on píše. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ediky Vloženo 10. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2017 Určitě to udělám ať to je vše v cajku ten snímač je za zadním podbehem? Na levé straně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavska Vloženo 11. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2017 No spis na levy strane pod plastem co kryje tu torzni tyc, kdyz se podivas podle silentbloku zadniho tak je tam videt sice blbe ale je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ediky Vloženo 12. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2017 (editace) Našel jsem ho trošku jsem ho potukal ukazoval 1.38v předek mi ukazoval 2.70v tak jsem to udělal ať je i na zadku 2.70v a nejde to odstranit základní nastavení nejde přitom to ukazuje 001 zelené hodnoty ale go je zasedle.... Chyba odstranit nejde........ A tak už to je 002 sem najel stav na dotu ukázal o.k uloženo funguje Editováno: 12. Říjen 2017, autor: Ediky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavska Vloženo 13. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2017 Jo jo 02 to potvrdíš 001 je servisní poloho pro nastavení dle regloskopu 002 je naučení světel. Tak hlavně že si to vyřešil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ediky Vloženo 14. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2017 Jo konečně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manoto Vloženo 27. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2017 Ted jsem nad tím ještě tak přemýšlel. Víme že snímače mají mít 2,3V oba. Ale při jakém stavu v nádrži to je? Protože plná a prázdná je rozdíl skoro 60kg a to snímači je skoro 0,5V. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.