Únor 8, 200817 r Pardon , kazdopadne je to teda Z4M4L0,- na to, aby bylo pak nejaky plneni, kdyz je pruser... Ne 2000,- ale cca 5000,- (teda i s pojištěním předního skla za 350,-)..
Únor 8, 200817 r no nevím, ale když já si udělám povinný ručení třeba u pána boha tak je to dobrý pro toho co mu spůsobím škodu, pro mě je to k ničemu. Takže ten kdo platí svoje poviný ručení třeba u ČP že jako dobře plní tak je mu to na nic. jinak já jsem měl povinný na Octavii u podnikatelské a poté co jsem couvl do Picasa tak dle vyúčtování to měl zaplacený se vším všudy. jinak havaryjko mám ted u Uniqvy a podle referencí zatím všichni spokojení Upraveno Únor 8, 200817 r od Vaša
Únor 8, 200817 r Presne tak a prave to je ten bordel, protoze ty si proste najdes to nejlevnejsi a neresis, jestli ten, komu neco udelas, dostane vse nebo ho budou ojebavat. A presne tohle bych resil zakonem, kterej by jasne stanovil hranici plneni poskozenemu a co by nezaplatila pojistovna, musel by zaplatit vinik... Jinak chapu, ze dokud ti nekdo pojistenej u CPP nebo Triglav nezpusobi skodu, je ti to asi jedno, co je to za svine. no nevím, ale když já si udělám povinný ručení třeba u pána boha tak je to dobrý pro toho co mu spůsobím škodu, pro mě je to k ničemu. Takže ten kdo platí svoje poviný ručení třeba u ČP že jako dobře plní tak je mu to na nic.jinak já jsem měl povinný na Octavii u podnikatelské a poté co jsem couvl do Picasa tak dle vyúčtování to měl zaplacený se vším všudy. jinak havaryjko mám ted u Uniqvy a podle referencí zatím všichni spokojení
Únor 8, 200817 r no nevím, ale když já si udělám povinný ručení třeba u pána boha tak je to dobrý pro toho co mu spůsobím škodu, pro mě je to k ničemu. Takže ten kdo platí svoje poviný ručení třeba u ČP že jako dobře plní tak je mu to na nic.jinak já jsem měl povinný na Octavii u podnikatelské a poté co jsem couvl do Picasa tak dle vyúčtování to měl zaplacený se vším všudy. jinak havaryjko mám ted u Uniqvy a podle referencí zatím všichni spokojení jj. v tom je ten bordel, zaplatím slušnou pojišťovnu ze svého druhému a sám z toho mám hovno, pak mě někdo nap*cá od ČPP a můžu jen brečet. A tak se nedivým že na tom každej chce ušetřit, a v případě poj. události-děj se vůle boží............ I když je pravda, že když někomu způsobím škodu, měl bych to mít tak ošetřené aby poškozený byl maximálně spokojený, i když mě ta sranda bude stát o pár stovek ročně na poj. víc. Jenže v naší zemi se zvrácenou kulturou a demokracií tohle nefunguje.......
Únor 8, 200817 r je to mazec ty pojistovny,ale zeptam se jinak. ... mam auto pojisteny na kradez , pojistena castka 190 000,- spoluucast 10% je to u CP co dostanu v pripade ze se nekomu bude libit a ukradne je?
Únor 8, 200817 r zdsamct: Podle me cca 170.000,- Pokud to auto nebude v te dobe mit jiz nizsi cenu na trhu nez tech 190.000,-, pokud ano, tak pak dostanes cenu na trhu -10%
Únor 9, 200817 r ja to stejne nechapu,u toho povinnyho snad jeste jo,novy dily za stary/ale toto je divny platim prece cca 4000 za to ze castka je 190 000,- bez 10 % +- 170 000,- prece je blbost platit porad stejne 4000 ktere byli sjednany na tech 190 000 ale pak dostat treba 150 000 bez 10 % tj.+- 145 000 kdyz se snizi co dostanu tak by se prece melo snizit i to co platim / nemyslim tim bousy /
Únor 9, 200817 r jednou do roka cca. 14 dní před uzavřením smlouvy stačí zajít na pojišťovnu a nechat si propočítat pojištění dle nové ceny, tím se automaticky sníží i cena pojištění.
Únor 9, 200817 r jednou do roka cca. 14 dní před uzavřením smlouvy stačí zajít na pojišťovnu a nechat si propočítat pojištění dle nové ceny, tím se automaticky sníží i cena pojištění. přesně tak, já to dělám každý rok a oproti začátku se cena za havárku snížila o cca 6,5 tisíc za rok.
Březen 31, 200817 r Tak jen info - po trech mesicich je dobojovano s CPP a jejich plnenim. Puvodne zaplatili, jak jsem psal, 15950,- Kc. Takze nasledoval muj dopis k nim, ze chci videt rozpocet, poslali zpet nejaky predem zkomponovany dopis, ze vychazi z takovych a takovych standardu ohodnocovani vozidel a dalsi blaboly - proste zadna odpoved na me otazky - nasledoval mail likvidatorovi se stejnou zadosti, tyden se nic nedelo, tak jsem psal na obecny mail pojistovny se stejnou zadosti, nic se nedelo, tak jsem volal na infolinku, vedl monolog s vyssi razanci hlasu, bylo mi receno, ze se do dvou dnu ozve likvidator nebo ze pak podame stiznost. Ten se ozval za dva dny a rekl, ze se ozve dalsi tyden - 14 dni se nic nedelo - dalsi hovor na infolinku a chtel jsem mail na nadrizeneho. Tomu jsem naskenoval veskerou korespondenci, zopakoval muj pozadavek, uvedl jmeno soudniho znalce (nalezeno na seznam.cz), kterym jsem "jakoby" nechal auto prohlednout a rekl, ze ten rika, ze kdyz pocitaji 50% amortizaci, je to nesmysl a mimo jine jsem si stezoval na zpusob jednani likvidatora. Ten stejny den mi prisla odpoved a DRUHY DEN dopis od likvidatora, ze prehodnotili sve vypocty a posilaji mi dalsich 14150,- Kc. Tedy puvodne vyplatili jen neco kolem 55% z celkoveho konecneho plneni - takze vsem radim, ozvete se a dotirejte maximalnim zpusobem - neni to moje prvni zkusennost, je to VZDYCKY stejne.
Březen 31, 200817 r ono někdy stačí zmínit se o předání problému právníkovy a nebo se zmínit o DAS a většinou je jednání na úplně jiné úrovni
Březen 31, 200817 r Hlavni problem u techhle "jebecko"-pojistoven je, ze nikdy nedostanes telefon na cloveka, kterej to resi, proste mas 800xxxxxx cislo a maximalne z nich vydolujes mail - vedi dobre proc
Duben 3, 200817 r A co říkáte na to že Kooperatva a ČPP maj dohromady stejnýho majitele VIG? Všechny pojišťovny jsou principiálně nenažraný - sám mám velmi špatnou zkušenost s jednou německou při náhradě škody způsobené jejím klientem - takže jezdím tak abych neboural a jsem u Triglavu. A ještě nakonec, kolik z váz si pamatuje na ten obrovský podraz od Kooperativy, která po uvolnění trhu v roce 2000 lákala klienty na vysoký bonus? Ten sice dodržela, ale toto pojištění přestala nabízet a těmto klientům tak zvýšila sazbu, že po uplatnění bonusu vycházela částka jen o málo nižší než u nové pojistky pro nové klienty bez bonusu.
Červenec 22, 200817 r Úplnou náhodou jsem našla toto téma. Sice je starší, ale nedá mi nenapsat moje zkušenosti. Pro pojišťovny jsem nějaký čas dělala, každej má samozřejmě svoje zkušenosti, ale co můžu jen a jen potvrdit tak ruce pryč od podnikatelský, rozhodně není nejlevnější a škody plní minimálně. Sama jsem pojištěná u ČP a myslím že ta je jedna z těch lepších (neříkam že nejlepší !). A teď nově mají klienti ČP 10% slevu na sortiment Auto Kelly.
Červenec 22, 200817 r Jak je to s bonusem, pokud mám na seba napsaný dvě auta dostanu bonus na každý ?? U stejný pojišťovny myslím... Upraveno Červenec 22, 200817 r od viewer
Červenec 22, 200817 r Jak je to s bonusem, pokud mám na seba napsaný dvě auta dostanu bonus na každý ?? U stejný pojišťovny myslím... Kdyz jsem koupil Octu, tak jsem si na ni nechal prepsat bonus co jsem mel z Fava a u Fava jsem jakoby uzavrel novou. Bylo to ale dost komplikovany - musel se jeste menit limit plneni apod. Bylo to u CP, ale uz je to 2 roky z5. Asi taky ale zalezi na ochote pani za prepazkou.
Červenec 22, 200817 r No to je jasný, že si dáš bonus na tu draší pojistku, mě jde ale o to jestli když mám dvě auta a bonus 50% tak jestli ten bonus dostanu na každý když jsem majitel obou ??
Červenec 22, 200817 r Nedostaneč, co auto to bonus, když jedno auto prodáš můžeš převést na druhý, ale jinak budeš mít bonus na jednom a u druhýho začínáš od nuly.
Červenec 22, 200817 r Ja mam havarijko u Allianz a jsem spoko!Dostal jsem smyk ve svycarech a zlikvidoval jsem si levou stranu!Oprava 2100euro,zaplatil jsem poslal na pojistovnu ucet a do mesice penize na uctu,prevedeny kurzem CNB v den nehody!Platim 5% spoluucast takze jsem vyplaznul 5-ku ze svojeho a jezdim zase dal! A o zadne amortizaci se se mnou nikdo nebavil,proste zaplaceno vse do posledni koruny! Upraveno Červenec 22, 200817 r od Chossse
Červenec 22, 200817 r Úplnou náhodou jsem našla toto téma. Sice je starší, ale nedá mi nenapsat moje zkušenosti. Pro pojišťovny jsem nějaký čas dělala, každej má samozřejmě svoje zkušenosti, ale co můžu jen a jen potvrdit tak ruce pryč od podnikatelský, rozhodně není nejlevnější a škody plní minimálně. Sama jsem pojištěná u ČP a myslím že ta je jedna z těch lepších (neříkam že nejlepší !). A teď nově mají klienti ČP 10% slevu na sortiment Auto Kelly. tjn, (nemam zakonnou u podnikatelske ,ale u kooperativy) ale prave zvazuju proc nemit zrovna u podnikatelske , zakony nasi republiky jsou tak spatne udelane , ze kdyz si dam zakonne u podnikatelske a nekoho nabouram, je mi uplne fuk kolik mu vyplati , k cemu je mi genialni pojistovna CPP nebo kooperativa , kdyz jedine co u ni mam daleko vyssi cenu povinneho ruceni , mozna se pletu , pokud tomuhle paskvilu nekdo rozumi vysvetlete mi to (ja jako dlouholety klient kooperativy platim povinne ruceni s 40% bonusem 3600kc, kamos co si dal povinne u podnikatelske , je novym ridicem , plati 2700kc) co k tomu napsat , proste demence,demence,demence Upraveno Červenec 22, 200817 r od creck
Červenec 22, 200817 r počítá se to podle stáří auta (což r.v.cca 2000 pořád spadá mezi novější), věku pojistníka (čím mladší tím dražší) a podle trv.bydliště (velká město jsou na tom nejhůř) takže každej platí jinak. je to uplně na .... podikatelská mi vyšla úplně nejdráž. a pak aby ste se báli že vám někdo rozbije hubu když mu nabouráte auto a pojišťovna nic nedá...
Červenec 22, 200817 r Jak je to s bonusem, pokud mám na seba napsaný dvě auta dostanu bonus na každý ?? U stejný pojišťovny myslím... ne, jsou to kundy. Bonus jen na jedno. Na druhým, třetím a dalším autě si ho musíš budovat od nuly...
Červenec 22, 200817 r Souhlasim s jen kladnym plnenim/pristupem/bezproblemovosti u Allianz, bohuzel cena tomu odpovida. Mel jsem u ni pojistenou Fabii a max. spokojenost. Ted mam Audi a Allianz mi spocitali all risk na 96.000,- rocne, na to fakt nemam, takze jsem zvolil KOOP, kde je cena priznivejsi. "Miluju" lidi, co si udelaji povinne u CPP a pak nekoho napali - to se mi stalo - viz. toto tema vyse... Verim tomu (a uz jsem se o tom nekolikrat presvedcil), ze penize se daji vyrazit z kazde pojistovny, jen nekde to jde lepe, nekde hur a chce to pevne nervy a hodne se snazit... Bonusy bych zrusil, ubylo by dementu, co nekomu odrou auto na parkovisti/napali zaparkovane auto a pak ze strachu o bonus ujedou...
Červenec 23, 200817 r No teď je to možná větší strach o body než bonusy.... Jo když má člověk výdrž tak občas něčeho dosáhne, ale řvát na operátory opravdu nemá smysl Ty většinou v tý pojišťovně ani nesedí Jedině odvolání a to pořád dokola...
Červenec 23, 200817 r Coz je dalsi dulezita vec - u Allianz clovek ma kontakt na likvidatora a dokaze s nim mluvit, stejnetak u KOOP, u CPP se mluvi jen s operatorem, ktery Vam nikdy nic nerekne a kdyz se hodne snazite, vymamite z nej e-mail na likvidatora. Pak ale staci poslat e-mail likvidatorovi, kopii na info@ resp. na likvidace@ a pokud se do tri dnu neozve, volat operatora s tim, ze chcete kontakt na nadrizeneho toho likvidatora a podat stiznost. To pomohlo vzdy - alespon u me. Dale se nebat, pokud je clovek presvedcenej o tom, ze je v pravu, natahnout do toho soudniho znalce, to pak vetsinou zavre pojistovne hubu, protoze jejich reci o tom, ze auto z roku 2004 ma v roce 2007 pocitatelnou amortizaci u PLASTOVYCH dilu 50% me vzdy spolehlive vytoci a jinak je proste nejde presvedcit - obcas staci i jen najit si nejakeho soudniho znalce na webu a ohanet se jeho jmenem s tim, ze uz probehla predbezna konzultace.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.