Radchen Vloženo 29. leden 2008 Sdílet Vloženo 29. leden 2008 Ahoj. Dneska jsem zjistil, že mám chladič uvolněný vespod. Nahoře drží, ale když ho chytím za spodek tak s ním můžu hýbat a je to vůle dost velká... Proto potřebuji zjistit, jak to je dole uchycené, jestli to drží na nějakých gumách, nebo je to normálně přišroubované a mi se to povolilo... Nerad bych ho cestou někde ztratil... Poradí někdo, kdo už chladič vytahoval? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 29. leden 2008 Sdílet Vloženo 29. leden 2008 Ahoj. Dneska jsem zjistil, že mám chladič uvolněný vespod. Nahoře drží, ale když ho chytím za spodek tak s ním můžu hýbat a je to vůle dost velká... Proto potřebuji zjistit, jak to je dole uchycené, jestli to drží na nějakých gumách, nebo je to normálně přišroubované a mi se to povolilo... Nerad bych ho cestou někde ztratil... Poradí někdo, kdo už chladič vytahoval? To je v pořádku. Tak to má být. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radchen Vloženo 29. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 29. leden 2008 Vážně? Uff... Já mněl za to, že mi tam uletěl nějaký držák, že to má držet napevno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 29. leden 2008 Sdílet Vloženo 29. leden 2008 Taky se mi hýbe. Je uloženej v silemblocích. Když jsem dával novej chladič, koupil jsem i nové silembloky, jelikož se mi ten starech přesně jak píšeš hýbal, ale je to pořád stejné i s novým chladičem a silemblokama. Jinak jsou dva silembloky z boku dole a dva z boku nahoře. Horní a spodní jsou jiné a jeden stál asi 100,- Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diesel Vloženo 5. Duben 2008 Sdílet Vloženo 5. Duben 2008 To je v pořádku. Tak to má být. No to je možný,ale když s nim hejbu do předu a do zadu tak to docela klepe.Takovej dost blbej zvuk,něco jako kov na kov.Nedělal s tím někdo něco? Třeba nějak přidělat napevno ( co by se stalo ??? ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diesel Vloženo 7. Duben 2008 Sdílet Vloženo 7. Duben 2008 Haloo co vy na to ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomci Vloženo 8. Duben 2008 Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 No to je možný,ale když s nim hejbu do předu a do zadu tak to docela klepe.Takovej dost blbej zvuk,něco jako kov na kov.Nedělal s tím někdo něco? Třeba nějak přidělat napevno ( co by se stalo ??? ) Taky mi to klepalo a při zavření obou předních dveří mi to navíc vrzlo (kov na kov). Prý tam klepal chladič o nějakou trubku, tak to kámoš podložil gumou. Ale prý je třeba rozdělat celý předek, aby se přišlo na to, co je příčinou. Snad nějaký prasklý svár či co. Teď je ticho, ale vrtá mi to hlavou pořád... Dle něj to nemá žádný negativní vliv. Tak uvidím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diesel Vloženo 8. Duben 2008 Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 Taky mi to klepalo a při zavření obou předních dveří mi to navíc vrzlo (kov na kov). Prý tam klepal chladič o nějakou trubku, tak to kámoš podložil gumou. Ale prý je třeba rozdělat celý předek, aby se přišlo na to, co je příčinou. Snad nějaký prasklý svár či co. Teď je ticho, ale vrtá mi to hlavou pořád... Dle něj to nemá žádný negativní vliv. Tak uvidím Dík. Jj s těma dveřma sem to zapoměl připsat.Taky si myslím že nějak podložit či něco podobnýho.Uvidim až se pod to nasoukám .Pak dám postřehy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomci Vloženo 8. Duben 2008 Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 Chtěl jsem se na to podívat sám, ale na parkovišti, povolit spodní kryt motoru, bez pořádného zajištění auta jen na zvedáku... ee! Tak mi to udělal za kilčo v servisu . Držím palec! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HONZA83 Vloženo 9. Duben 2008 Sdílet Vloženo 9. Duben 2008 u kamarádovo 1.8T měl taky vůli ve spodku chladiče a při přejezdu nerovnosti mu tam vrzalo, tak to zvednul, udělal malou dirku k nějakýmu rámu a přišrouboval na pevno šroubkem s matičkou, jezdí s tim už rok, a vrzání a vůle zmizela, a žádné vedlejší účinky nezpozoroval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.