Jetson Vloženo 14. Únor 2008 Sdílet Vloženo 14. Únor 2008 Hele, jak moc už i za brždění odpovídá elektronika?? Totiž, stalo se mi kdysi na Fábce junior, že jedu a najednou nefunguje plyn. Jen volnoběh. Docela jsem se vyplašil, ale nakonec pomohlo vyp/zap auta a vše zase fungovalo. Stát se to ovšem při předjíždění nadoraz, tak docela prdel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 14. Únor 2008 Sdílet Vloženo 14. Únor 2008 Neboj, brzdy jsou a musí být propojeny mechanicky, takže to bude brzdit. Docela mě dostalo, že v tom článku budou doporučovat lidem jezdit v zimě na plechách a ne hliníkách. Fuj. Některé utomobilky dělají tu funkci, že jednotka ABS sama občas přitlačí desky ke kotoučci, aby se brzdy vysušily a byli vřdy připravené. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milos Vloženo 15. Únor 2008 Sdílet Vloženo 15. Únor 2008 Myslím, že to zase bude alespoň částečně nějaká novinářská kachna, otázka je taky jestli předtím s tím autem nejezdili v půl metru sněhu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukino200 Vloženo 15. Únor 2008 Sdílet Vloženo 15. Únor 2008 U saabu se našel stejnej problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 17. Únor 2008 Sdílet Vloženo 17. Únor 2008 je to na 100% zvelicena souhra okolnosti, ktery se holt mohou stat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gigi Vloženo 9. Květen 2008 Sdílet Vloženo 9. Květen 2008 zčeho ty brzdy vyrábějí? s papundeklu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukino200 Vloženo 9. Květen 2008 Sdílet Vloženo 9. Květen 2008 zčeho ty brzdy vyrábějí? s papundeklu? Tyto problémy nemá jen škodovka jak jsem už psal třeba saab Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.