inya Vloženo 29. leden 2008 Sdílet Vloženo 29. leden 2008 Už Vám někomu přestal fungovat panel na rádiu? Mám Parrot Rythm'n'Blue a zničeho nic odešel displey. Jinak rádio funguje plně funkčně dál. Ale kdo ho má ovládat po paměti... ...a nevím kdo mi volá... Servis to poslal do servisu, jsem zvědavej jak dlouho jim potrvá záruční oprava... ...ale teď je v tom autě příšerný ticho. Kdyby dělalo rámus aspoň jak stodváca... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 31. leden 2008 Sdílet Vloženo 31. leden 2008 (editace) Me se to stalo u JVC ze prestal fungovat displej ale radio normalne fungovalo.. po case pak prestalo nacitat CD a kdyz se to dalo na reklamaci tak rekli ze se ani jedna z tech zavad neprojevila Editováno: 31. leden 2008, autor: Cary_mary_fuck Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
inya Vloženo 31. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 31. leden 2008 Něco podobnýho už jsem taky zažil, ale s videem. Doma prostě blbě reaguje na dálku, reklamace, vráceno - vše funguje jak má, závada nezjištěna. Zkusil jsem to víckrát i přímo v servisu, bezúspěšně - v servisu funguje, doma ne... ...na příčinu jsem asi nakonec přišel, nebudu zacházet do detailů. (Pozn. pro šťourali - baterie v DO to nebyly.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.