Publikováno Leden 29, 200817 r Už Vám někomu přestal fungovat panel na rádiu? Mám Parrot Rythm'n'Blue a zničeho nic odešel displey. Jinak rádio funguje plně funkčně dál. Ale kdo ho má ovládat po paměti... ...a nevím kdo mi volá... Servis to poslal do servisu, jsem zvědavej jak dlouho jim potrvá záruční oprava... ...ale teď je v tom autě příšerný ticho. Kdyby dělalo rámus aspoň jak stodváca...
Leden 31, 200817 r Me se to stalo u JVC ze prestal fungovat displej ale radio normalne fungovalo.. po case pak prestalo nacitat CD a kdyz se to dalo na reklamaci tak rekli ze se ani jedna z tech zavad neprojevila Upraveno Leden 31, 200817 r od Cary_mary_fuck
Leden 31, 200817 r Autor Něco podobnýho už jsem taky zažil, ale s videem. Doma prostě blbě reaguje na dálku, reklamace, vráceno - vše funguje jak má, závada nezjištěna. Zkusil jsem to víckrát i přímo v servisu, bezúspěšně - v servisu funguje, doma ne... ...na příčinu jsem asi nakonec přišel, nebudu zacházet do detailů. (Pozn. pro šťourali - baterie v DO to nebyly.)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.