mazanec Vloženo 30. leden 2008 Sdílet Vloženo 30. leden 2008 Zdravím, mám dotaz ohledně špatně vyplněného datumu v servisce. Na prohlídce jsem byl loni v lednu, ale napsali tam 10 měsíc. Datum příští návštěvy byl totožný - 10-07. V říjnu jsem nikde nebyl, chystám se teď a taky sem si toho teď všimnul. Je tam napsanej i stav km, kdy mám zajet do servisu. Jelikož to auto používám jako náhradní, tak jsem loni na něm moc km neujel. V podstatě se stav km naplnil do výše, jaká byla u minulé prohlídky. Mám radši zajet na garančku (i když to papírově vypadá po 3 měsících), nebo až v říjnu? Dával bych to do jiného servisu, než loni, tak nevím jestli by v říjnu neřekli, že mám po záruce. Co vy na to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 30. leden 2008 Sdílet Vloženo 30. leden 2008 Pokud nesplníš další prohlídku do datumu, který máš v servisce uvedenej, tak bych řekl, že přijdeš o záruku. zajel bych tam podle datumu v servisce, nebo ať se podívaj do svých papírů a datum opraví, to myslím že můžou,napíše se jen kdo opravil a kdy a dá se tam další razítko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mazanec Vloženo 30. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 30. leden 2008 (editace) On se na to přejímací technik koukal a ptal se, proč chci dělat po 3 měsících garančku znova. Tak mu radši nic říkat nebudu a garančku si nechám udělat. Editováno: 30. leden 2008, autor: mazanec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 31. leden 2008 Sdílet Vloženo 31. leden 2008 To nemáš fakturu na tu garančku??? Tam by datum mělo být ok, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.