Vlasatec Vloženo 30. leden 2008 Sdílet Vloženo 30. leden 2008 Mam ještě jeden dotaz a nechtěl jsem ho cpát do jednoho příspěvku. Rachotí Vám ten plast nějak? Mě celý to jeho uchycení přijde tak nějak vachrlatý a chtěl bych to zpevnit. Řešil jste to někdo? Třeba i nějaký vypodložení atd.. prostě nějak vystabilnit a popř. utlumit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 30. leden 2008 Sdílet Vloženo 30. leden 2008 Jojo taky mi trosku rezonuje Hnus, ale zatim sem neresil ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasatec Vloženo 31. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 31. leden 2008 Jojo taky mi trosku rezonuje Hnus, ale zatim sem neresil ! no nevim jak u silny je to u tebe, ale u me to je fakt vopruz:( nekde se to tady kdysi resilo, necim se to podlepovalo atd..ale uz to nemuzu dohledat... staci, kdyz z venci zaboucham na zavrenej kufr a ted pitomej dekl slysim:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 2. Únor 2008 Sdílet Vloženo 2. Únor 2008 no nevim jak u silny je to u tebe, ale u me to je fakt vopruz:( nekde se to tady kdysi resilo, necim se to podlepovalo atd..ale uz to nemuzu dohledat... staci, kdyz z venci zaboucham na zavrenej kufr a ted pitomej dekl slysim:( ja sem tam dal na moji byvale fabii (nevim presne jak se to jmenuje je jak kdyby narizla gumova hadicka podel takova lemovka na hrany,dal sem ju celou dokola a byl klid,ted na okte me to nedela nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 3. Únor 2008 Sdílet Vloženo 3. Únor 2008 ja sem tam dal na moji byvale fabii (nevim presne jak se to jmenuje je jak kdyby narizla gumova hadicka podel takova lemovka na hrany,dal sem ju celou dokola a byl klid,ted na okte me to nedela nic Myslíš bužírku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 3. Únor 2008 Sdílet Vloženo 3. Únor 2008 Myslíš bužírku? ja bych na ty pate dvere tam kde presne licuje plast s plechem nalepil el. pasku - podle barvy auta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 3. Únor 2008 Sdílet Vloženo 3. Únor 2008 ja bych na ty pate dvere tam kde presne licuje plast s plechem nalepil el. pasku - podle barvy auta Myslíš že bude držet? Podle toho, jak která, ale většinou se teplem odlepí! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 4. Únor 2008 Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 Myslíš že bude držet? Podle toho, jak která, ale většinou se teplem odlepí! To je taky pravda no ale pokud nato bude ten plast tlacit tak to na funkci nic nemeni - paska tam bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 4. Únor 2008 Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 To je taky pravda no ale pokud nato bude ten plast tlacit tak to na funkci nic nemeni - paska tam bude byl bych pro tu bužírku! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 5. Únor 2008 Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 Myslíš bužírku? to neni klasicka buzirka,nevim jak ti to popsat v podstate buzirka ale plna cela gumova a do pulky prorizla je vic druhu ja to mam od znamyho co dela v Letu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasatec Vloženo 8. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 8. Únor 2008 to neni klasicka buzirka,nevim jak ti to popsat v podstate buzirka ale plna cela gumova a do pulky prorizla je vic druhu ja to mam od znamyho co dela v Letu Tak ne jen, ze mi vzre a vselijak klepe ten zadni kryt, ale jeste mi kazdou chvili jakoby klepne v zadnich dverich (jako kdyz rychle tuknu na dutej plast). Kdyz ale hejbu dverma, tak nic no a pak kdyz zastavim na "krivym miste" a auto se mi pri rozjezdu jakoby krouti a pne, tak to dela ze zadu taky pekny vrzavy zvuky.. no proste hnus fijalovej No tak jsem to chtel zatim resit tak, ze si pustim nahlas radio:) a co se nestalo... v pravejch vytlumenejch dverich mi zacalo drncet z mist zhruba od zamku ASI BUDU JEZDIT S WALKMANEM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 8. Únor 2008 Sdílet Vloženo 8. Únor 2008 Tak ne jen, ze mi vzre a vselijak klepe ten zadni kryt, ale jeste mi kazdou chvili jakoby klepne v zadnich dverich (jako kdyz rychle tuknu na dutej plast). Kdyz ale hejbu dverma, tak nic no a pak kdyz zastavim na "krivym miste" a auto se mi pri rozjezdu jakoby krouti a pne, tak to dela ze zadu taky pekny vrzavy zvuky.. no proste hnus fijalovej No tak jsem to chtel zatim resit tak, ze si pustim nahlas radio:) a co se nestalo... v pravejch vytlumenejch dverich mi zacalo drncet z mist zhruba od zamku ASI BUDU JEZDIT S WALKMANEM Clovece a ty pacicky na tom plastu se zasouvaji do dveri do nejakeho proti kusu - neco taky z plastu - pokud ti to nekde bude chybet tak mozna proto se klepe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasatec Vloženo 8. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 8. Únor 2008 Clovece a ty pacicky na tom plastu se zasouvaji do dveri do nejakeho proti kusu - neco taky z plastu - pokud ti to nekde bude chybet tak mozna proto se klepe prave, ze to mam nasazeny vsude (jo, a to tuknuti jsem myslel v bocnich zadnich dverich, blbe jsem to zapomnel napsat) Jinak jsem se dneska ptal vsude mozne po ty narizli buzirce, kterou bych mohl nasadit na ten plast a vsude na me cumeli jak z jara Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kony Vloženo 21. Únor 2008 Sdílet Vloženo 21. Únor 2008 prave, ze to mam nasazeny vsude (jo, a to tuknuti jsem myslel v bocnich zadnich dverich, blbe jsem to zapomnel napsat) Jinak jsem se dneska ptal vsude mozne po ty narizli buzirce, kterou bych mohl nasadit na ten plast a vsude na me cumeli jak z jara Tak já jsem sundal celý kryt, a ty plastový serepetičky co to drží jsem nalepil na silikon a byl klid. Samozřejmě na silikon dookola, abych tam ty trny od krytu mohl nasadit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ph007 Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 (editace) to neni klasicka buzirka,nevim jak ti to popsat v podstate buzirka ale plna cela gumova a do pulky prorizla je vic druhu ja to mam od znamyho co dela v Letu jj pirelka se tomu říká Editováno: 22. Únor 2008, autor: ph007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.