dadacek Vloženo 28. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2009 Tak v tom případě je to asi nutnost u předface a nebo nevím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 7. Září 2009 Sdílet Vloženo 7. Září 2009 Jsem teď zjistil, že nejde sklopit zrcátko u řidiče. Nevíte čím by to mohlo bejt a co s tím dělat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 9. Září 2009 Sdílet Vloženo 9. Září 2009 Žádnej nápad? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajko Vloženo 21. Září 2009 Sdílet Vloženo 21. Září 2009 chlapci jak sa vymiena oranzova ziarovka-smerovka v spatnom zrkadle? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kemar Vloženo 21. Září 2009 Sdílet Vloženo 21. Září 2009 nevím ale podle me jsou tam LED diody takze zarovku budes hledat marne zarovka je jen na osvetleni nastupniho prostoru pro nohy od verze elegance standardne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajko Vloženo 21. Září 2009 Sdílet Vloženo 21. Září 2009 ok tak ako vymenim led diodu? vsimol som si ze mi smerovka v pravom zrkadle mi svieti ovela menej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 10. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2009 Jsem teď zjistil, že nejde sklopit zrcátko u řidiče. Nevíte čím by to mohlo bejt a co s tím dělat? Tak jsem zjistil, že zřejmě to zrcátko nikdy nikdo nezklopil tak je to tam zarezlý, nastříkal jsem tam WD 40 jestli to projde, je to dva dny a nehnu s tím. Tak spíš by mě zajímalo, zda někdo třeba nemá nějakou konstrukci na prodej zrcátka z O2, že bych si tam všechno na to přendal a namontoval komplet celej držák novej. Ještě jsem právě zjistil, že se mi ve velkých rychlostech a nerovnostech zrcátko chvěje a třese a pak je rozzostřenej pohled zpět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kademar Vloženo 11. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2009 Potřebuji vyměnit žárovky na osvětlení nástupního prostoru. MOhl by jste někdo poradit jak to udělat? Hlavně tím myslím návod jak jednoduše rozmontovat zrcátka. Ja som tam hodil tieto a mam ich aj v parkovackach a svieti to pekne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaydoo Vloženo 12. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2009 Potrebujem vymenit blinkr v pravem zrcatku, jake je jeho cislo, nevie to nahodou niekto ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Titl Vloženo 30. leden 2010 Sdílet Vloženo 30. leden 2010 (editace) Zdravím, někdo mi poškodil levé zrcátko, potřeboval bych poradit ohledně výměny. Je to model 07, elegance, zrcátka tedy jsou elektrická,s ohřevem, a osvětlením nást. prostoru. Dá se ta výměna zmáknout bez servisu , případně víte někdo jak na to ? jinak ta samoztmívací zrcátka mi asi fungovat nebudou co ? Díky moc za jakékoliv rady Editováno: 30. leden 2010, autor: Marek Titl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DRYVER Vloženo 30. leden 2010 Sdílet Vloženo 30. leden 2010 No a jak moc ho mas poskozene?? Jen ta plastova lakovana cast, nebo uplne cele zrcatko? Pokud si sezens cele zrcatko tak to mas prehozene za chvilku - nad tapecem vyloupnes ten plastovy trojuhelnik a pod nim najdes sroubky- vysroubujes, rozpojis konektor a opacnym postupem das nove zrcatko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Titl Vloženo 31. leden 2010 Sdílet Vloženo 31. leden 2010 No to zrcátko je na výměnu je, cely polámaný , takže si koupim asi v auto.asp. Takže ten černý plast trojuhélník se jentak vyloupne a pod ním to odšroubuju, ok tak dík. Jo a nevíš jak je to s těma samoztmívacíma zrcátkama, myslíš že by tam šli ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paldous Vloženo 31. leden 2010 Sdílet Vloženo 31. leden 2010 jestli mas vnitrni samoztmivaci zrcatko tak to pude uplne bez problemu, je tam totiz priprava az do A sloupku i pro ty vnejsi, jestli ne tak budes muset namontovat nejdriv to vnitrni, ono to bere signal z toho cidla co je pod vnitrnim zrcatkem na prednim okne (pokud se nemylim) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Titl Vloženo 31. leden 2010 Sdílet Vloženo 31. leden 2010 Aha tak to díky za radu, vnitřní zrcátko mám taky normální, takže na to ztmívání kašlu a dám tam normální zrcátko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paldous Vloženo 31. leden 2010 Sdílet Vloženo 31. leden 2010 jinak ja se taky chystam na montaz samostmivani zrcatek, jenom cekam na vhodny okamzik kdyz se mi nekdy rozbije predni sklo tak pri vymene si dam namontovat sklo s pripravou na montaz senzoru a pak si domontuju vnitrni i vnejsi samostmivaci zrcatka, jenom musim vyckat spravnej cas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Titl Vloženo 31. leden 2010 Sdílet Vloženo 31. leden 2010 Tak to máš vychytaný ) ještě sem uvažoval o těch antireflexních sklech co se dávají do RS a LK možná si je tam dám, to by snad mělo jít bezproblémů.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Titl Vloženo 1. Únor 2010 Sdílet Vloženo 1. Únor 2010 Tak jsem dnes zkoušel sundat ten plastovej trojúhelník , a vypadá to že to nejde bez sundaní tapece, máte s tím někdo zkušenost, musím sundat celý tapec, nebo je na to nějáký trik ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 27. Duben 2011 Sdílet Vloženo 27. Duben 2011 predem se omlouvam za oziveni tohoto stareho tematu (nechtel jsem zakladat nove), ale nikde nemuzu najit nasledujici informace: neexistovali samozativaci zrcatka na OII, ktere by ale nemeli tu gumu kolem sklicka? Pripadne kdyz tam ta guma neni ma to nejaky vliv na funkcnost? a jeste jedna, jak presne poznam rozdil mezi samozatmivacimi zrcatky a klasickymi jen s vyhreme a osvetlenim? - napriklad pocet dratu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kemar Vloženo 27. Duben 2011 Sdílet Vloženo 27. Duben 2011 tady mas na prodej ty sklicka i s obrazky http://forum.skodahome.cz/topic/104867-oii-venkovni-el-zatmavovaci-sklicka/page__p__1493264__fromsearch__1#entry1493264 jinak stmivaci jsou pouze s tim plastovym rameckem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 28. Duben 2011 Sdílet Vloženo 28. Duben 2011 super, to jsem potreboval vedet, diky jinak o tvem inzeratu vim, ale 4k za zrcatka je ted nad muj rozpocet... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kemar Vloženo 28. Duben 2011 Sdílet Vloženo 28. Duben 2011 tak dosetri a pak kdyztak pisni :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saphir Vloženo 13. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2011 Hosi viem ze to tu uz bolo rozoberane asi 100x ale nedari sa mi rozmontovat spatne zrkadla na Octavii II Tour,ktora ma vlastne FL zrkadla.Tie cierne ktore su tam povodne chcem nastriekat vo farbe karoserie. Som novy majitel a bojim sa aby som nezlomil sklo zrkadla. Snazil som sa zrkadlo vycvaknut ako je to spominane aj na inych miestach na webe ale nejde mi to. Kde robim chybu???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenusoun Vloženo 14. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2011 prosím zdejší znalce nevíte jestli má OII combi L&K r.v. 11/2006 ve výbavě samostmívací vnější zrcátka popřípadě elekronicky sklopná pomocí DO ? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 14. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2011 elektricky sklopna urco ne origo, delalo se to az na FL samostmivaci mit muze, poznas je - maji jako gumovej okraj sklicek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kemar Vloženo 16. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2011 prosím zdejší znalce nevíte jestli má OII combi L&K r.v. 11/2006 ve výbavě samostmívací vnější zrcátka popřípadě elekronicky sklopná pomocí DO ? díky Sklopná facelift jsou na prodej zde: http://forum.skodahome.cz/topic/107106-oii-facelift-zrcatka-sklapeci-a-osvetleni-nastupniho-prostoru/page__p__1506990__fromsearch__1#entry1506990 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.