Únor 5, 200817 r no jasně, přemýšlím že vystřihnu díru v podlaze abych se mohl odrážet jak nakolobrndě ... abych alespoň těm jednačtyřkám stačil no nic doservisovali jsme, tak bychom to měli přesunout jinam ať nedostanem pojeb ... el prezidento už dlouho nepromluvil
Únor 5, 200817 r no jasně, přemýšlím že vystřihnu díru v podlaze abych se mohl odrážet jak nakolobrndě ... abych alespoň těm jednačtyřkám stačil no nic doservisovali jsme, tak bychom to měli přesunout jinam ať nedostanem pojeb ... el prezidento už dlouho nepromluvil som na 5 tyzdnov v hlavnom meste, skolia mi hlavu, ale starostlivo vas sledujem.
Únor 5, 200817 r som na 5 tyzdnov v hlavnom meste, skolia mi hlavu, ale starostlivo vas sledujem. Velký bratr se dívá a nikdy nespí...
Únor 5, 200817 r Aby se s námi pak collins vůbec bavil, po takovém dlouhém školení bude jeden z nejchytřejších :p
Únor 5, 200817 r Aby se s námi pak collins vůbec bavil, po takovém dlouhém školení bude jeden z nejchytřejších :p to je napad nasho bossa. vsetci budu poznat vsetko a montas asi dostane dvojitu davku sedativ proti off-topinkam!!
Červen 17, 200817 r .. Sorac za ten prispevok mimo tema Moje skusenosti zo servisom LPG vo Zvolene su na 1. Vykonavaju tam aervis a montaz BRC. Tam mi aj montovali LPG do noveho auta 0km. Auto som kupoval v skodovke vo Zvolena Autoslovak. Ziadnu zaruku som nestratil. Kupa auta prebiehala nasledovne. V pondelok som vybral auto z "vykladu" a dal som don domontovat LPG (prevoz auta medzi firmami si sami zabezpecili) V piatok som prisiel pre auto do skodovky, vyplatil som ho a oni mi vysvetlili kde montovali LPG. Tam mi vysvetlili co a ako treba, uz som mal skusenosti zo formana. Tak to prebehlo v pohode. Od vtedy vsetko v pohode, ziadny problem. (Neratam do toho chudobnu zmes do najazdenia 2000km po nastaveni vsetko ok) Teraz mi dali new SW do RJ BRC a uz sa auto prepina same na LPG. V zime je to super, uz nemusim vybehnut z domu pridat plyn...
Červen 17, 200817 r no nevím, s tou zárukou se mi to nezdá ... mám to na úvěr od Škofinu, takže jsem musel psát žádost o povolení (to je bez problémů), ale v povolení mi neopoměli napsat že záruka se nevztahuje na části související s přestavbou. apropo, máš to písemně, že neztrácíš záruku?
Červen 17, 200817 r Pisomne to nemam no ubezpecovali ma ze je to ok. Ja som si pred kupou auta zistoval predajcov skody kde budu suhlasit s LPG a nestratim zaruku. V mojom okoli sa mi kazdy vysmial. Tak som zacal obvolavat montazne firmy ze ci s niektorym autosalonom nespolupracuju a zadarilo sa. a tak som isiel do toho. zaruka mi uz skoncila ...auto som kupoval 12/2005
Červen 18, 200817 r tak už je to tak jako tak jedno .... tak už jenom napiš SZ (soukromou zprávu) Colinsovi co máš za motorizaci ať tě napíše společně s informací o LPG systému do seznamu uživatelů a koneckonců si to můžeš dát i do podpisu, jak to máme my
Červen 18, 200817 r Malticka, pan je vzorny citatel. precital, pochopil, sam sa prihlasil....len viacej takych.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.