Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

no jasně, přemýšlím že vystřihnu díru v podlaze abych se mohl odrážet jak nakolobrndě ... abych alespoň těm jednačtyřkám stačil :p:p

no nic doservisovali jsme, tak bychom to měli přesunout jinam ať nedostanem pojeb ... el prezidento už dlouho nepromluvil

no jasně, přemýšlím že vystřihnu díru v podlaze abych se mohl odrážet jak nakolobrndě ... abych alespoň těm jednačtyřkám stačil :p:p

no nic doservisovali jsme, tak bychom to měli přesunout jinam ať nedostanem pojeb ... el prezidento už dlouho nepromluvil

som na 5 tyzdnov v hlavnom meste, skolia mi hlavu, ale starostlivo vas sledujem. lol

som na 5 tyzdnov v hlavnom meste, skolia mi hlavu, ale starostlivo vas sledujem. lol

Velký bratr se dívá a nikdy nespí... :D

Aby se s námi pak collins vůbec bavil, po takovém dlouhém školení bude jeden z nejchytřejších :p :p :p

Aby se s námi pak collins vůbec bavil, po takovém dlouhém školení bude jeden z nejchytřejších :p :p :p

to je napad nasho bossa. vsetci budu poznat vsetko a montas asi dostane dvojitu davku sedativ proti off-topinkam!! fuck

už jsem hodnej :)

• 4 měsíce později...

.. Sorac za ten prispevok mimo tema

Moje skusenosti zo servisom LPG vo Zvolene su na 1.

Vykonavaju tam aervis a montaz BRC.

Tam mi aj montovali LPG do noveho auta 0km.

Auto som kupoval v skodovke vo Zvolena Autoslovak.

Ziadnu zaruku som nestratil.

Kupa auta prebiehala nasledovne.

V pondelok som vybral auto z "vykladu" a dal som don domontovat LPG (prevoz auta medzi firmami si sami zabezpecili)

V piatok som prisiel pre auto do skodovky, vyplatil som ho a oni mi vysvetlili kde montovali LPG.

Tam mi vysvetlili co a ako treba, uz som mal skusenosti zo formana.

Tak to prebehlo v pohode. Od vtedy vsetko v pohode, ziadny problem.

(Neratam do toho chudobnu zmes do najazdenia 2000km po nastaveni vsetko ok)

Teraz mi dali new SW do RJ BRC a uz sa auto prepina same na LPG. V zime je to super, uz nemusim vybehnut z domu pridat plyn...

no nevím, s tou zárukou se mi to nezdá ... mám to na úvěr od Škofinu, takže jsem musel psát žádost o povolení (to je bez problémů), ale v povolení mi neopoměli napsat že záruka se nevztahuje na části související s přestavbou.

apropo, máš to písemně, že neztrácíš záruku?

Pisomne to nemam no ubezpecovali ma ze je to ok.

Ja som si pred kupou auta zistoval predajcov skody kde budu suhlasit s LPG a nestratim zaruku.

V mojom okoli sa mi kazdy vysmial.

Tak som zacal obvolavat montazne firmy ze ci s niektorym autosalonom nespolupracuju a zadarilo sa.

a tak som isiel do toho.

zaruka mi uz skoncila ...auto som kupoval 12/2005

tak už je to tak jako tak jedno ;) .... tak už jenom napiš SZ (soukromou zprávu) Colinsovi co máš za motorizaci ať tě napíše společně s informací o LPG systému do seznamu uživatelů a koneckonců si to můžeš dát i do podpisu, jak to máme my ;)

Malticka, pan je vzorny citatel. precital, pochopil, sam sa prihlasil....len viacej takych. :palec2:

aha tak to iba ja necitam :feve:

dano som rad ze mas tiez tri hrnok -_-

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.