LPG Vloženo 1. Únor 2008 Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 POMÓC!!!! Něco mi plepe za jízdy i po malých nerovnostech jakoby z podpalubky.Hledal jsem snad všude,budíky ven,celej spodní plast pod volantem,kontrola všeho pod palubkou. Dokonce sem oddělal i LP podběh a tak trochu klepal kabel od bočního blinkru.Přilepil sem ho a dva dny byl klid.Teď zase klepání.Šílím!!! Nevíte někdo co to může být??????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
magor Vloženo 1. Únor 2008 Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 POMÓC!!!!Něco mi plepe za jízdy i po malých nerovnostech jakoby z podpalubky.Hledal jsem snad všude,budíky ven,celej spodní plast pod volantem,kontrola všeho pod palubkou. Dokonce sem oddělal i LP podběh a tak trochu klepal kabel od bočního blinkru.Přilepil sem ho a dva dny byl klid.Teď zase klepání.Šílím!!! Nevíte někdo co to může být??????? Asi se ten kablik zase odlepil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LPG Vloženo 2. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. Únor 2008 Neodlepil,kontroloval jsem to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrs78 Vloženo 3. Únor 2008 Sdílet Vloženo 3. Únor 2008 Neodlepil,kontroloval jsem to. ve spodní části palubky nad pedálem plynu, je na tom plastovém spodku palubky takový plech, který musíš zaháknout za kovový profil. Nemůže to být náhodou to? Já když měl sundaný spodek palubky, tak jsem to tam nezaháknul a taky mi to klepalo. Zkus poklepat spodek palubky u středového tunelu jestli to tam náhodou neklepe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LPG Vloženo 3. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. Únor 2008 ve spodní části palubky nad pedálem plynu, je na tom plastovém spodku palubky takový plech, který musíš zaháknout za kovový profil. Nemůže to být náhodou to? Já když měl sundaný spodek palubky, tak jsem to tam nezaháknul a taky mi to klepalo. Zkus poklepat spodek palubky u středového tunelu jestli to tam náhodou neklepe. Díky za radu,vyzkouším a dám vědět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LPG Vloženo 4. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 Tak to ten plech není,tam to je O.K. Je to zvuz jako když něco klepe a vrže dohromady,dělá to i když za jízdy prudce cukám volantem doleva a doprava. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LPG Vloženo 4. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 Tak sem to našel!!! Na spodku kapoty u pantu je malá dorazová guma a ta svi..ě vrzala a jelikož je dost tvrdá,tak to znělo i jako klepání a přenášelo se to tak,že to znělo jako z podpalubky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zipso Vloženo 30. Květen 2010 Sdílet Vloženo 30. Květen 2010 Ahoj LPG mam podobny problem ako si mal ty. Auto ani nemusi byt nastartovane ale ked cuknem volatom tak pocujem zo spodu vrzgave zvuky. Rovnako aj za jazdy ak sa zohnem pod volam mam pocit akoby to robilo nieco pod volantom. Mohol by si blizsie popisat kde sa nechadza ten doraz? Pripadne foto. Mam fabku 5 den takze na experimentovanie naslepo si netrufam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.