Přejít na obsah

jak se dostat do dveří?

Honza TDi

Doporučené příspěvky

Zdarec chlapci,

Potřebuju radu.Mám utrženou vnitřní kliku dveří,a nemůžu se do auta dostat ani zvenku.Dokážete někdo poradit?Jak se dostat k zámku, abych mohl sundat tapec a opravit to? Dík Honza

No pohledej ve starších tematech . Už se to tu nespočetněkrát řešilo. Ani jsi nenapsal které dveře to jsou.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

dveře řidiče, promiň. :palec2:

těžko radit. Mě zůstaly zamčené dveře u řidiče. Nešli otevřít klíčem ani zevnitř kličkou. Zajel jsem do dílny, kluci po uvažování jak se dostat pod tapecing nakonec sundali zadní dveře a přes dirku ze které vyloupli gumovou záslepku torxem uvolnili zámek a dveře otevřeli. Něco tam vyskočilo, už si nepamatuji co a vyměnili mi ještě lanko. Prdlo jak jsme se to snažili otevřít zevnitř. Nevím ovšem jak je to u dveří se záslepkou.

Toto jsem už tady psal a najdeš to tady: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=32528&hl=

Snad ti to pomůže.

Odkaz ke komentáři

dveře řidiče, promiň. :palec2:

Je otázka jestli ti odemyká zámek nebo ne.. Pokud ne tak sundat zadní dveře a v předních vyndat fabku a odemknout šroubovákem. Vyndá se tak, že v rámu př. dveří vyloupneš gumové záslepky a povolíš horní a potom spodní- vnější kliku musíš držet v otevřené poloze. Ve Fabce máš klíč a jak povolíš spodní šroub (nesmíš ho úplně vyšroubovat) tak se fab dá vytáhnout.

Odkaz ke komentáři

Jo předběhl, ale pěkně jsi mě doplnil. :palec2:

Jestli mohu taky poradit, možná se nejdená o stejný problém, ale občas mi zůstanou neotevřené pravé přední dveře, nejde to ani dálkou, ani tlačítkem u řidiče, ani kličkou zevnitř. Řeším to tak, že při současném zmáčknutí dálky, nebo tlačítka u řidiče přitáhnu kličku zevnitř dveří a oni se tím otevřou. :palec2:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník

Ja jsem v poho sundal tapeci na ridic. dverich - musi par plastu pryc - ten na sloupku u pasu - tam se pak dostanes na sroubky k tapecu - pak se dostanes i na ty spodni sroubky tapecu no a tapec uz budes moci dost hodne odklopit aby jsi se dostal k zavade

Odkaz ke komentáři

pánové děkuji,otevřeno!

No tak to tajemství jak vyzraď. Dnes jsem byl na srazu v Brně a tam Matys říkal, že když měl tento problém, tak stáhli sklo okna dolů a tapec co je u skla opatrně nadzvedávali nahoru, až se dal oddálit a zastrčit ruku dovnitř k zámku.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...