Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdarec chlapci,

Potřebuju radu.Mám utrženou vnitřní kliku dveří,a nemůžu se do auta dostat ani zvenku.Dokážete někdo poradit?Jak se dostat k zámku, abych mohl sundat tapec a opravit to? Dík Honza

Vloženo
Zdarec chlapci,

Potřebuju radu.Mám utrženou vnitřní kliku dveří,a nemůžu se do auta dostat ani zvenku.Dokážete někdo poradit?Jak se dostat k zámku, abych mohl sundat tapec a opravit to? Dík Honza

No pohledej ve starších tematech . Už se to tu nespočetněkrát řešilo. Ani jsi nenapsal které dveře to jsou.

Vloženo
dveře řidiče, promiň. :palec2:

těžko radit. Mě zůstaly zamčené dveře u řidiče. Nešli otevřít klíčem ani zevnitř kličkou. Zajel jsem do dílny, kluci po uvažování jak se dostat pod tapecing nakonec sundali zadní dveře a přes dirku ze které vyloupli gumovou záslepku torxem uvolnili zámek a dveře otevřeli. Něco tam vyskočilo, už si nepamatuji co a vyměnili mi ještě lanko. Prdlo jak jsme se to snažili otevřít zevnitř. Nevím ovšem jak je to u dveří se záslepkou.

Toto jsem už tady psal a najdeš to tady: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=32528&hl=

Snad ti to pomůže.

Vloženo
dveře řidiče, promiň. :palec2:

Je otázka jestli ti odemyká zámek nebo ne.. Pokud ne tak sundat zadní dveře a v předních vyndat fabku a odemknout šroubovákem. Vyndá se tak, že v rámu př. dveří vyloupneš gumové záslepky a povolíš horní a potom spodní- vnější kliku musíš držet v otevřené poloze. Ve Fabce máš klíč a jak povolíš spodní šroub (nesmíš ho úplně vyšroubovat) tak se fab dá vytáhnout.

Vloženo
Jo předběhl, ale pěkně jsi mě doplnil. :palec2:

Jestli mohu taky poradit, možná se nejdená o stejný problém, ale občas mi zůstanou neotevřené pravé přední dveře, nejde to ani dálkou, ani tlačítkem u řidiče, ani kličkou zevnitř. Řeším to tak, že při současném zmáčknutí dálky, nebo tlačítka u řidiče přitáhnu kličku zevnitř dveří a oni se tím otevřou. :palec2:

Návštěvník
Vloženo

Ja jsem v poho sundal tapeci na ridic. dverich - musi par plastu pryc - ten na sloupku u pasu - tam se pak dostanes na sroubky k tapecu - pak se dostanes i na ty spodni sroubky tapecu no a tapec uz budes moci dost hodne odklopit aby jsi se dostal k zavade

Vloženo
pánové děkuji,otevřeno!

No tak to tajemství jak vyzraď. Dnes jsem byl na srazu v Brně a tam Matys říkal, že když měl tento problém, tak stáhli sklo okna dolů a tapec co je u skla opatrně nadzvedávali nahoru, až se dal oddálit a zastrčit ruku dovnitř k zámku.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...