Velouš Vloženo 3. Únor 2008 Sdílet Vloženo 3. Únor 2008 Mám v Octavii 1 automatickou klimu,ale ovládací panel není klimatronic a svítí mi na panelu nápis filtr.Ten jsem vyčistil,ale kontrolka nezhasla.Na panelu je zevnitř napsané Clima COMES OCTAVIA Green Vers.PS 02.34.005.Nemáte někdo taky takovou klimu?Jak to jde resetovat?Má někdo k tomu manuál?Je to originál klima,nebo je dodělávaná?Auto jsem v tomto stavu koupil.Poraďte,prosím.Přikládám foto ovládacího panelu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 4. Únor 2008 Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 Tak tohle origo klima není. Bude určitě dodělaná, ale co je to zač ti nepovím, nikdy jsem nic podobného neviděl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Taibor1 Vloženo 4. Únor 2008 Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 (editace) neviem ako je to s takouto klímou ale, napr mne sa vypálil žhavič , vymenil som ho a vlastne nadalej mi výstražné svetielko svietilo na displeji, a musel som do servisu a oni to počítačom odblokovali a vtedy to prestalo svietit. tak možno to bude na takýto spôsob robene aj tu Editováno: 4. Únor 2008, autor: Taibor1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Velouš Vloženo 4. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 Tak tohle origo klima není. Bude určitě dodělaná, ale co je to zač ti nepovím, nikdy jsem nic podobného neviděl. Není to náhodou ovládací panel z VW volkswagen Golf nebo něco takového? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xxx.79 Vloženo 4. Únor 2008 Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 Není to náhodou ovládací panel z VW volkswagen Golf nebo něco takového? ten ma stejny panel jako octa, je to z audi a dle vlakna "dodelani klimy" ma stejny panel octavinek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlo Vloženo 10. Únor 2008 Sdílet Vloženo 10. Únor 2008 ten ma stejny panel jako octa, je to z audi a dle vlakna "dodelani klimy" ma stejny panel octavinek No možná, aby to nebylo ze dvojkového golfu, myslím že by zato stálo navštívit VW fórum a zeptet se tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rygy Vloženo 10. Únor 2008 Sdílet Vloženo 10. Únor 2008 Mám v Octavii 1 automatickou klimu,ale ovládací panel není klimatronic a svítí mi na panelu nápis filtr.Ten jsem vyčistil,ale kontrolka nezhasla.Na panelu je zevnitř napsané Clima COMES OCTAVIA Green Vers.PS 02.34.005.Nemáte někdo taky takovou klimu?Jak to jde resetovat?Má někdo k tomu manuál?Je to originál klima,nebo je dodělávaná?Auto jsem v tomto stavu koupil.Poraďte,prosím.Přikládám foto ovládacího panelu Mám přesně stejnou digi klimu, taky se v ní moc nevyznám Kdyby jsi na něco kápl návod nebo tak, tak mi dej určitě vědět! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.