Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Mám v Octavii 1 automatickou klimu,ale ovládací panel není klimatronic a svítí mi na panelu nápis filtr.Ten jsem vyčistil,ale kontrolka nezhasla.Na panelu je zevnitř napsané Clima COMES OCTAVIA Green Vers.PS 02.34.005.Nemáte někdo taky takovou klimu?Jak to jde resetovat?Má někdo k tomu manuál?Je to originál klima,nebo je dodělávaná?Auto jsem v tomto stavu koupil.Poraďte,prosím.Přikládám foto ovládacího panelu post-10652-1202057328_thumb.jpg :help:

Tak tohle origo klima není. Bude určitě dodělaná, ale co je to zač ti nepovím, nikdy jsem nic podobného neviděl. :mellow:

neviem ako je to s takouto klímou ale, napr mne sa vypálil žhavič , vymenil som ho a vlastne nadalej mi výstražné svetielko svietilo na displeji, a musel som do servisu a oni to počítačom odblokovali a vtedy to prestalo svietit. tak možno to bude na takýto spôsob robene aj tu

Upraveno od Taibor1

• Autor
Tak tohle origo klima není. Bude určitě dodělaná, ale co je to zač ti nepovím, nikdy jsem nic podobného neviděl. :mellow:

Není to náhodou ovládací panel z VW volkswagen Golf nebo něco takového?

Není to náhodou ovládací panel z VW volkswagen Golf nebo něco takového?

ten ma stejny panel jako octa, je to z audi a dle vlakna "dodelani klimy" ma stejny panel octavinek :p

ten ma stejny panel jako octa, je to z audi a dle vlakna "dodelani klimy" ma stejny panel octavinek :p

No možná, aby to nebylo ze dvojkového golfu, myslím že by zato stálo navštívit VW fórum a zeptet se tam

Mám v Octavii 1 automatickou klimu,ale ovládací panel není klimatronic a svítí mi na panelu nápis filtr.Ten jsem vyčistil,ale kontrolka nezhasla.Na panelu je zevnitř napsané Clima COMES OCTAVIA Green Vers.PS 02.34.005.Nemáte někdo taky takovou klimu?Jak to jde resetovat?Má někdo k tomu manuál?Je to originál klima,nebo je dodělávaná?Auto jsem v tomto stavu koupil.Poraďte,prosím.Přikládám foto ovládacího panelu post-10652-1202057328_thumb.jpg :help:

Mám přesně stejnou digi klimu, taky se v ní moc nevyznám :( Kdyby jsi na něco kápl návod nebo tak, tak mi dej určitě vědět!

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.