prtko5 Vloženo 8. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 sundej značky a nahlaš to Jo o tom jsem taky uvažoval, ale někdo mě uvidí a zbytečný problémy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prtko5 Vloženo 8. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 Hoši je to normální to auto tu stojí od konce Listopadu, nikdy jsem ho tu neviděl jezdit, prostě jednoho dne se objevilo na parkovišti a tak tu stojí a zavazí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 8. Duben 2008 Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 Hoši je to normální to auto tu stojí od konce Listopadu, nikdy jsem ho tu neviděl jezdit, prostě jednoho dne se objevilo na parkovišti a tak tu stojí a zavazí. psal jsi jim na slovensko? napis! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prtko5 Vloženo 8. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 psal jsi jim na slovensko? napis! Jo psal neodepsali. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amigo Vloženo 8. Duben 2008 Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 skus napisat na slovenske diskusne forum napr. www. post.sk alebo podobne zname ak to nevies skusim ja ale ty si ho nasiel takze na ukraine by bolo po pol roku tvoje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prtko5 Vloženo 18. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 18. Duben 2008 Tak sláva včera si ho odvezla nějaká blonďatá píča, hihňala se jek kunda a říkala že ho chce prodat tak ho tady nechala. :kuk: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 21. Duben 2008 Sdílet Vloženo 21. Duben 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 22. Duben 2008 Sdílet Vloženo 22. Duben 2008 Tak sláva včera si ho odvezla nějaká blonďatá píča, hihňala se jek kunda a říkala že ho chce prodat tak ho tady nechala. :kuk: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.