luckymann Vloženo 22. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Srpen 2009 Myslím, že "cirkus" není správné slovo - komu se to nelíbí - nenutím Nedávno proběhla menší úprava... šrouby dostaly černý povrch přibyly modré ledky na efekt a přidáno osvětlení do roletky - světla v kufru není nikdy dost! A když bude nejhůř - abych našel hasičák i potmě chvalim,je to super a moc se mi to libi dalsi inspiracia pro me,akorad kurna nevim, abych s tim nevypadal, jak cirkusak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pinoccio Vloženo 24. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2009 paraaaada velmi pekne spravene, tiez som robil daco podobne do prednych dveri, ale na kufor som si zatial netrufol... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Hymbajs Vloženo 8. Září 2009 Sdílet Vloženo 8. Září 2009 Tak dneska jsem si objednal diody, a další věci na diody na páté dveře... ty modré pruhy u hasičáku máš dělané jak?.. to je pod tapecírunkem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kajman Vloženo 9. Září 2009 Sdílet Vloženo 9. Září 2009 (editace) Pěkné a čistě udělané, plošňáčky, atd., je vidět, že pán je pečlivka Skupina "LED fanatiků" se pěkně rozrůstá , jen tak dále! Jinak pro ostatní malý tip - než v GME/GES atd. je lepší koupit ty LEDky přes Aukro, vyjdou na cca 2,5 Kč/ks, tj. cca 1/2 levnější, a jsou víc svítivé. Např. tady: http://www.aukro.cz/item737478571_led_bila_20000mcd.html Editováno: 11. Září 2009, autor: Kajman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mmisari Vloženo 9. Září 2009 Sdílet Vloženo 9. Září 2009 Pěkný a moc zajímavý nápad, ale jen nevím, jestli těch diodek tam není zbytečně moc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Hymbajs Vloženo 11. Září 2009 Sdílet Vloženo 11. Září 2009 Chtěl bych se zeptat, jak sundat ten plast z pátých dveří?... ať dělám, co dělám, nechce se mu dolů a bojím se nějak moc zabrat abych tam něco neurval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 11. Září 2009 Sdílet Vloženo 11. Září 2009 klidně za to zaber a neboj se. jsou tam kovový klipsy, který to drží, ale při větší síle povolý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Hymbajs Vloženo 11. Září 2009 Sdílet Vloženo 11. Září 2009 Bojím, bojím, ale zítra to zkusím... kde se kdyžtak dá koupit nový plast? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kajman Vloženo 11. Září 2009 Sdílet Vloženo 11. Září 2009 Neboj, plastu se nic nestane... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 17. Září 2009 Sdílet Vloženo 17. Září 2009 Teda koukám a nestačím se divit... Fakt pěkný!! Jak moc opatrně se musí s těma LEDkama při pájení?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kajman Vloženo 18. Září 2009 Sdílet Vloženo 18. Září 2009 S těma klasickýma 5 mm celkem normálně, ještě se mi nestalo, že bych ji zničil pájením...prostě pořádně nahřát pájku, procínovat konec kablíku, přiložit k nožičce LEDky a během 2-3 sec to je spájené. Uvádí se, že pájení by nemělo trvat víc než 5 sec./240 st.C Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 18. Září 2009 Sdílet Vloženo 18. Září 2009 Díky. Zkusím to nejdříve cvičně někde mimo, a pak to zkusím v kufru. Jinak fakt zajímavý nápady s těma ledkama. :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 22. Září 2009 Sdílet Vloženo 22. Září 2009 tak jsem si taky trochu hrál s osvětlením kufru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kajman Vloženo 22. Září 2009 Sdílet Vloženo 22. Září 2009 Dobrý, ale přijde mi to polovičaté - chtělo by to ještě osvětlit ten vnitřek, nějaké světýlko na "strop" kufru, schovat pod spodní hranu okna. Pak to bude nejen pěkné, ale i víc praktické... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 22. Září 2009 Sdílet Vloženo 22. Září 2009 to bude,jen mě došly diody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kurierxxx Vloženo 1. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2009 (editace) Kajman koľko ťa stálo to osvetlenie kufra ? Editováno: 1. Listopad 2009, autor: Kurierxxx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 po xy pokusoch s osvetlenim kufra, to mam zapojene tak isto a uuplna spokojnost. Pro inspiraci: já jsem nacpal LEDky přímo do origo světýlka kufru. Sufitku pryč, průhledné těleso světýlka provrtat, 15x LED 20 tis. mcd, hlavičky zbroušené do roviny (= rozptyl světla), zapojeny po trojicích s odpory, připájeno k původním měďeným kontaktům, zapojeno na původní konektor. Tohle všechno jsem udělal ještě jednou a dal paralelně na druhou stranu kufru. K této sestavě je nutno dát ještě paralelně odpor pro větší zátěž k "oblbnutí" ŘJ, použil jsem sérii odporů 5x 30 ohm, výkonnějších, aby se nehřály. Svítí to suprově, viz obr. původní osvit: LEDky: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Hymbajs Vloženo 5. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2009 Tak jsem se konečně pustil taky do Ledek na ty páté dveře, před tím mi to nějak nevyšlo. Bál jsem se zabrat za ten tapec a ejhle, to víte, že zařval... na jedné straně trošku naprasklý, ale to nejde ani vidět, horší že se urvali dva úchyty na ty železné zmetky... tak jsem zvědav až to tam budu vracet jak to dopadne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ancovka Vloženo 6. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2009 Hymbajsy, vždyť máš SPŠ CV , tak jak si to mohl zku*vit ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Hymbajs Vloženo 6. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2009 Jednoduše, řekli, abych na to šel silou a ono to nějak nevydrželo... ale pro příště už mám na ty pazmekty co to drží fígl... (ten největší šroubovák co mám na dílně) Jinak je to po dnešku hotové. S kritikou nešetřete Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kajman Vloženo 6. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2009 Možná je to tou fotkou, ale zdá se mi, že to je spíš osvětlení zadního nárazníku, než kufru, tam je tma, podle mne osvětlený kufr vypadá nějak takto: Chtělo by to světlo nějak nasměrovat dovnitř kufru... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Hymbajs Vloženo 7. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2009 je to osvětlení té hrany kufru, do kufru přijdou ještě dvě zářivky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kajman Vloženo 7. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2009 jj, tak to je jiná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Hymbajs Vloženo 7. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2009 stejně nechápu že z výroby dají do kufry přichcíplé žárovky, kdo tam má pak něco v noci hledat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivomb Vloženo 21. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2009 Možná je to tou fotkou, ale zdá se mi, že to je spíš osvětlení zadního nárazníku, než kufru, tam je tma, podle mne osvětlený kufr vypadá nějak takto:Chtělo by to světlo nějak nasměrovat dovnitř kufru... To je šajna jak v Las Vegas. Zatím mám pouze tuto LED variantu a nezbyl čas na vylepšení. A toto máte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.