maco66612 Vloženo 5. Únor 2008 Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 Chcem sa vas spytat ci niekto neviete kolko by vyslo spravit na feldu 98. kotucove brzdy do zadu a ci to musi byt robene len priamo v servise. Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 5. Únor 2008 Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 Chcem sa vas spytat ci niekto neviete kolko by vyslo spravit na feldu 98. kotucove brzdy do zadu a ci to musi byt robene len priamo v servise. Dakujem Pokud tam nemáš ABS tak na to rychle zapomeň Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
inya Vloženo 5. Únor 2008 Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 V servisu ti to neudělaj nikde - na Feldu se do zádu nikdy žádný kotouče nedávali. Možná nějaký tuningáři, ale nevím z čeho by ti tam ty kotouče cpali. Ono to totiž znamená předělat celej brzdovej systém, né jen dát tam kotouče a připojit hadičky. Chceš z toho dělat kitcar? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivarek Vloženo 6. Únor 2008 Sdílet Vloženo 6. Únor 2008 (editace) Zadní kotoučovky se dobře dělají např z Golf III. http://www.feliciaklub.cz/?id=r_kotouce_1 Editováno: 6. Únor 2008, autor: ivarek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
inya Vloženo 6. Únor 2008 Sdílet Vloženo 6. Únor 2008 Koukám, že neřeší regulaci účinnosti zadních brzd (váhovej regulátor). Za běžnýho provozu bych měl totiž strach, aby mi potom někde neustřelil zadek. Takže pro každodenní používání bych do toho nešel, ale pro tuning efekt dobrý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maco66612 Vloženo 8. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 8. Březen 2008 To som len tak zo zvedavosti chcel vedet. Nemam zaujem neako moc zasahovat do niecoho comu sa moc nerozumiem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paja68 Vloženo 3. Duben 2008 Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 Koukám, že neřeší regulaci účinnosti zadních brzd (váhovej regulátor). Za běžnýho provozu bych měl totiž strach, aby mi potom někde neustřelil zadek. Takže pro každodenní používání bych do toho nešel, ale pro tuning efekt dobrý. vahový regulator je podle mně dobrý jen když tahaš přivěs,jinak nemá žadný učinek nebo se pletu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 5. Duben 2008 Sdílet Vloženo 5. Duben 2008 paja68: Se skutecne pletes... Zátěžový regulátor řídí v závislosti na zatížení vozidla brzdový tlak v zadních kolech. Zabrání se tím přebrzdění zadních kol prázdného vozidla a zlepší se tak stabilita vozidla při brzdění. A naopak, při vyšším zatížení zadní nápravy dovolí regulátor zvýšit brzdný účinek zadních kol. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cira Vloženo 6. Květen 2008 Sdílet Vloženo 6. Květen 2008 Už nějakej pátek mam na zadní nápravě kotouče a vůbec se to nepřebržďuje, je to jen holej kec. Na sněhu to brzdilo bez problémů, takže můžu jen doporučit. A co se týče té ceny tak mě to vyšlo na 2000,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maco66612 Vloženo 6. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 6. Květen 2008 Tak to sa mi paci? Mas to tie z golfa? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cira Vloženo 7. Květen 2008 Sdílet Vloženo 7. Květen 2008 Je to z trojky golfa a prace mi trvala tak 2 hodinky:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maco66612 Vloženo 10. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 10. Květen 2008 Pekne, ale ty sa tomu spon trochu rozumies, ze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skury Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 Neboj, nepotřebuješ na to vysokou školu. Pokud nejsi poleno, tak to zmákne každej. Sundaš celej buben, nandáš náboj s kotoučem a přišroubuješ hadičku a odvzdušníš. Ručka je už trošku hraní, ale taky to není problém. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drakson Vloženo 25. Duben 2017 Sdílet Vloženo 25. Duben 2017 V 7. 5. 2008 na 20:29, Cira napsal: Je to z trojky golfa a prace mi trvala tak 2 hodinky:-) hele a naprava vleze tam z golf II GTi ???? uz to mam rozpracovane a nerad bych schanel z trojky dik za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 25. Duben 2017 Sdílet Vloženo 25. Duben 2017 ten ti tak po těch devíti letech odpoví Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cira Vloženo 25. Duben 2017 Sdílet Vloženo 25. Duben 2017 před 1 hodinou, Drakson napsal: hele a naprava vleze tam z golf II GTi ???? uz to mam rozpracovane a nerad bych schanel z trojky dik za odpoved Nemění se náprava, nýbrž jen unašeč s ložiskem a ten je u dvojky golfa shodnej s trojkou golfem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cira Vloženo 25. Duben 2017 Sdílet Vloženo 25. Duben 2017 před 45 minutami, Wittmann napsal: ten ti tak po těch devíti letech odpoví Odpoví :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drakson Vloženo 26. Duben 2017 Sdílet Vloženo 26. Duben 2017 Čau diky za odpoved ale kdyz mam napravu z čity na prach tak sem myslel dat ji tam celou proto se ptam kamarad mi to poradil ze tam pasuje cela ale ptam se jeste tady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.