mytrix Vloženo 6. Únor 2008 Sdílet Vloženo 6. Únor 2008 Zdravim, nevi nahodou nekdo, zda existuje nejakej "spunt" co by zadelal diru po klicce po predelavce do elektriky.. chtel bych updatovat (origo), ale tapecy se mi primo menit nechcou, pokud to teda neni nutne.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 6. Únor 2008 Sdílet Vloženo 6. Únor 2008 nutne to neni a spunty prodavaji primo ve skodovce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyboy Vloženo 14. Únor 2008 Sdílet Vloženo 14. Únor 2008 Zdravim, nevi nahodou nekdo, zda existuje nejakej "spunt" co by zadelal diru po klicce po predelavce do elektriky.. chtel bych updatovat (origo), ale tapecy se mi primo menit nechcou, pokud to teda neni nutne.. Ahoj já to pro zatím udělal takhle viz foto. Odřízl jsem z kličky ten plast a nalepil.Je to provizorní než seženu tapec za dobrý peníz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mytrix Vloženo 15. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 15. Únor 2008 to nevypada uplne spatne.. menit tapec kvuli dire se mi fakt nechce vyhozeny love Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 15. Únor 2008 Sdílet Vloženo 15. Únor 2008 Jednoduché to sa mi páči! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.