mytrix Vloženo 6. Únor 2008 Vloženo 6. Únor 2008 Zdravim, nevi nahodou nekdo, zda existuje nejakej "spunt" co by zadelal diru po klicce po predelavce do elektriky.. chtel bych updatovat (origo), ale tapecy se mi primo menit nechcou, pokud to teda neni nutne.. Citovat
cartmanko Vloženo 6. Únor 2008 Vloženo 6. Únor 2008 nutne to neni a spunty prodavaji primo ve skodovce. Citovat
lukyboy Vloženo 14. Únor 2008 Vloženo 14. Únor 2008 Zdravim, nevi nahodou nekdo, zda existuje nejakej "spunt" co by zadelal diru po klicce po predelavce do elektriky.. chtel bych updatovat (origo), ale tapecy se mi primo menit nechcou, pokud to teda neni nutne.. Ahoj já to pro zatím udělal takhle viz foto. Odřízl jsem z kličky ten plast a nalepil.Je to provizorní než seženu tapec za dobrý peníz Citovat
mytrix Vloženo 15. Únor 2008 Autor Vloženo 15. Únor 2008 to nevypada uplne spatne.. menit tapec kvuli dire se mi fakt nechce vyhozeny love Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.