Octavius Vloženo 6. Únor 2008 Sdílet Vloženo 6. Únor 2008 (editace) Zdravím Vás, mám malý problémik. Mám Octu 1.6/100, model 2000, 145000 km. Po zapretí nohou do kolesa sa ozve od bubna také klopnutie-lupnutie, robia to obidve straby. Myslím si, že to bude asi ložisko. Chcem sa opýtať či niekto z vás menil v domácich podmienkach /lis mám/ ložisko zadného náboja a či je to možné. Ak áno, požiadal by som o poskytnutie označenia ložiska a stručný postup. Je lepšie vymeniť celý náboj alebo stačí vymeniť len ložisko. Ak vie niekto o dobrej cene ložiska alebo náboja, dajte prosím vedieť. Som z Bratislavy. Ďakujem. Editováno: 6. Únor 2008, autor: Octavius Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barbarosa Vloženo 7. Únor 2008 Sdílet Vloženo 7. Únor 2008 špatné ložisko většinou doprovází nějaký špatný zvuk. Loni jsem měnil celý náboj, je to jednodušší - sundáš a dáš nový. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan222 Vloženo 23. Březen 2008 Sdílet Vloženo 23. Březen 2008 Mení ca celý náboj aj s ložiskom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 23. Březen 2008 Sdílet Vloženo 23. Březen 2008 Myslím, že tady nebude problém přímo v ložisku, bude to stačit jen dotáhnout, aby se vymezila ta vůle. Bubny se musí pravidelně dotahovat, jinak se ty ložiska můžou opravdu zničit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 23. Březen 2008 Sdílet Vloženo 23. Březen 2008 (editace) Myslím, že tady nebude problém přímo v ložisku, bude to stačit jen dotáhnout, aby se vymezila ta vůle. Bubny se musí pravidelně dotahovat, jinak se ty ložiska můžou opravdu zničit. me to dela taky kdyz chytnu za zadni kolo a cloumam s nim dovnitr a ven tak je tam jakokbydy vule a takovy tupy zvuk,takze loziska ko?delaji obe strany Editováno: 23. Březen 2008, autor: foxdivemaster Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.